+1 yıl😅😅😅bulun bakalim
17 Yorumla- +1 yıl
Uyumayı çoooook seversin diyip başlayayım 😂 Kişisel bakımına çok özen gösteren birisin haftada en az bir kere kuaföre gidiyorsun. Makyaj yapmayı seversin en sevdiğin makyaj malzemen rujların.
- +1 yıl
Hayır ya. Bu ben değilim. Siz karıştırdınız beni. 😅😅😅
Uyurum evet. İnsanım ben 😂😂😂 - +1 yıl
Tahminler karıştı herhalde oysa ki tam da tutacaktı tahminlerim 😂😂
- +1 yıl
Hahhaha olmaz siz bence bu tür soru sormayın. 😄😄
- +1 yıl
Şevkimi kırmayın belki ileride başarabilirim inanıyorum 😂
- +1 yıl
Haahhah bence de ümidinizi kaybetmeyin diyeceğim ama. Bilemedim simdi😄😄
- +1 yıl
Denemeye devam 😂
En İyi Cevaplar
+1 yılAyy hadi
113 Yorumla- +1 yıl
Uyku problemi yaşıyorsun geceleri uyuyana kadar saatler geçiyor. Müzik dinlemeyi seversin tarz olarak da pop dinlersin şarkı söylemeyi de seversin.
- +1 yıl
👏🏻👏🏻 Uyku hariç doğru
- +1 yıl
🙂
- +1 yıl
Sende böyle soru sorduğuna göre yeni insanlarla tanışıp onları analiz etmeyi seviyorsun?
- +1 yıl
Evet doğru bildin gözlem yapmayı insanların düşüncelerini öğrenmeyi severim
- +1 yıl
Yalnız değilsin
- +1 yıl
Bence güzel oluyor ya fikir alışverişi yapmak ufkumu açıyor
- +1 yıl
Aynen bir de karşındaki kişiye böyle böylesin diyince şaşırması yok mu, sonra daha önce tanışmış mıydık diye sorgulayanlar..😂
- +1 yıl
Ahahah kısa bi şok geçiriyorlar şaşıp kalıyorlar nokta atışı tahmin yapınca 😂
- +1 yıl
Valla ne yalan söyleyeyim hoşuma gidiyor o tepkiyle görmek karşımdakini😂😂
- +1 yıl
Benim de hoşuma gidiyor şaşırtmak arada yapmak lazım 😂😂
- +1 yıl
Aynen öyle 😄
- +1 yıl
😄😄.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılTamaağm, bulunabilirsin.😬
19 Yorumla- +1 yıl
Takı takmayı çok seven birisin sürekli kullandığın takıların var ve ayrıca çok sabırlı birisin taş olsa çatlar denilen olaylarda sabrını koruyabiliyorsun 😄
- +1 yıl
Allah Allah bunlar bir yerden tanıdık geliyor, he son görüşlerimden.😂😂
- +1 yıl
KS tesadüfleri sever 😄
- +1 yıl
Tamam şaşırmış gibi yapacağım.😱 Teşekkürler Kaplan Bey.😄
- +1 yıl
Gezmeyi çok seven birisin ayrıca sinemaya gitmeye bayılırsın haydi son bir tahmin daha yapayım 😄
- +1 yıl
Ahah😄 Gezmeyi sevmem, dokunmasalar evden adım atmam, öyle bir görüş mü paylaştım diye sorguladım kendimi bir an.😂 Ama sinema kısmı doğru.😱😄
- +1 yıl
Aa görüşlerine bakmadım ki adı üstünde tahmin ediyorum 😄
- +1 yıl
Hıhım pardon, hıhı tamam tamam.😄😄
- +1 yıl
Ahaha 😄
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılTuttu mu tahminlerin çoğunlukla?
13 Yorumla- +1 yıl
Biraz tuttu. Rahat birisin kuralların içinde kalmayı sevmiyorsun otoriter insanlar sana göre değil. Dikkatli birisin önemli bir konuda dikkatini hemen toplayabilirsin.
- +1 yıl
Biraz tuttu evet 🤭 rahat biri değilim ama diğerleri doğrudur 🙏 yorum için teşekkürler. Eyvallah
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 🙂
- Kişilik & Karakter konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılhadi yorumla beni bana...
14 Yorumla- +1 yıl
Hayatın boyunca hep risk alarak yaşamışsın risk almayı seversin. Özgüvenin yüksek bazen egolu olduğunu söylerler ama egolu değilsin sadece kendine güvenin tam. En sevdiğin hobi sahilde yürüyüş yapmak ve müzik dinlemek.
- +1 yıl
Hayatın boyunca hep risk alarak yaşamışsın risk almayı seversin.
risk almayı hiç sevmem.
Özgüvenin yüksek bazen egolu olduğunu söylerler ama egolu değilsin sadece kendine güvenin tam.
kendime güvenirim. hayatta egom yoktur.
En sevdiğin hobi sahilde yürüyüş yapmak ve müzik dinlemek.
yürümeyi sevmem ama müzik vazgeçilmezimdir.
yorumun için ayrıca teşekkür ederim. eline yüreğine sağlık - +1 yıl
Ben teşekkür ederim soruya teşrif için
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılTabi ki
13 Yorumla- +1 yıl
Tam bir dizikolik ve filmkoliksin izlemeyi çok seversin zamanının çoğu dizi film izlemekle geçer. Harry potter hayranısın en sevdiğin filmdir ve ayrıca modun genelde hep yüksektir.
- +1 yıl
Aa doğru ama bu aralar modum pek yüksek değil ama genelde oyledir.
Teşekkürler yorumun için☺ - +1 yıl
Rica ederim ne demek 😌
+1 yılZlo seni dinliyor reis
13 Yorumla- +1 yıl
Sigara kullanıyorsun araban var araba konusunda son derece titiz birisin evde de öylesin kendi eşyalarını asla elletmezsin
- +1 yıl
=) eyvallah reis nokta atışı :D
- +1 yıl
😄
+1 yılHaydi bulun
14 Yorumla- +1 yıl
Sitede çok aktif değilsin ara ara gelip gidersin. Bisiklet sürmeyi çok seversin sıkça sürersin ayrıca yürüyüş yapmaya bayılırsın
- +1 yıl
Bayağı yanlış oldu 🤷♀️
- +1 yıl
Soru olarak fazla aktif değilsin diyeyim o zaman uzun zaman önce sorulmuş bir de sanırım önceden moddunuz
- +1 yıl
Evet smoddum
Uydur bişeyler bakalım
13 Yorumla- +1 yıl
Sanamısorucam 😄 sakin yapılı birisin hayatında fazla risk almayı sevmezsin garantici bir yapın var her zaman işi garantilemeyi seçersin
- +1 yıl
Ahaha 😄
- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki de sizi dinliyorum.
15 Yorumla- +1 yıl
Hareketli tez canlı birisiniz sürekli bir şeyler yapmak istersiniz gününüz çok hareketli geçer.
- +1 yıl
Vay vay devamı gelebilir mi?
- +1 yıl
Tutmadı herhalde 😄 birine bir şey söylerken iki kere düşünenlerdensin kırmamak için
- +1 yıl
Yooo bilakis üzerine bastiniz
- +1 yıl
İki kere az oldu
+1 yılevet isterim, bakalım tutturabilecek misin?
16 Yorumla- +1 yıl
Bonkör birisin paran olduğunda kendine bir şeyler almayı çok seversin cimri insanla asla işin olmaz nefret edersin
- +1 yıl
kesinlikle doğru, bir tahmin daha alsam?
- +1 yıl
Ayakkabılara takıntın var özellikle botlara yakın zamanda bot almışsın siyah renk
- +1 yıl
ayakkabılara çok takıntılı olduğumu düşünmüyorum ama çeşit çeşit kullanmayı severim, siyah bot aldığım ise doğru tahmin
- +1 yıl
Bilmişim helal bana
- +1 yıl
helal :))
- Kişilik & Karakter konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılUlan kanka hep kadınlara yazıyorsun..
16 Yorumla- +1 yıl
Araba tutkunusun ve aksesuar takıntın var saat kolye gibi aksesuarları takmayı çok seversin eskiden motorun varmış satmışsın
- +1 yıl
Hiç motorum olmadı 😂😂 Aksesuar takıntım hiç yok.. Arabam var ama tutkunu değilim …
- +1 yıl
Motor riskli zaten araba iyi 😄
- +1 yıl
Aynen kanka canımı sokakta bulmadım
- +1 yıl
😂
- +1 yıl
Aynen ben de motor sevmem
Bulunun bakalım.. merak ettim.
15 Yorumla- +1 yıl
Makyaj yapmaya bayılırsın sürekli ruj sürer makyaj yaparsın en sevdiğin renk de koyu renkler bir de saçını boyatmışsın
- +1 yıl
Bir tahmin bu kadar mı tutmaz neyse sağlık olsun 😂
- +1 yıl
Rica ederim 😊
+1 yılYurut bakalım ama 100 de 90 tutmaz
14 Yorumla- +1 yıl
İnşaat mühendisisin ve hayalinde yeni bir eve geçmek var parayı denkleştirmeye çalışıyorsun
- +1 yıl
Yok THY de çalışıyorum 2 evim var 3 cu evi istemem
- +1 yıl
Allah iyi işler versin
- +1 yıl
Hepimize
Hadi bulun umarım tutar.
13 Yorumla- +1 yıl
İçinde deli olan bir kaç hesap açıp kapatmışsın. Arkadaş çevren oldukça geniş ve sevilen sayılan birisin gerçek hayatında
- +1 yıl
Rica ederim
Olur
14 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş çevrende soğuk gözüken birisin ama aslında keyifli neşeli birisin herkese her yönünü göstermeyen birisin
- +1 yıl
Tanımadıklarınıza olmanız gayet normal herkes gibi
Ee hadi sen de bulun :)
12 Yorumla- +1 yıl
Dobra bir yapın var sözünü asla esirgemezsin bu huyundan dolayı aranın bozulduğu kişiler de olmuş. Net olmayı seversin geçiştirilmekten nefret edersin
- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılDene vaktin varsa
12 Yorumla- +1 yıl
Duygusal birisin ama herkes bu yönünü bilmez genelde ketum biri sanırlar.
- +1 yıl
Sayılır, yakın.
İlk başlarda öyleyimdir tanıdıkça öğrenirler 🤝👊🍀
Buyur
13 Yorumla- +1 yıl
Araba ve motor tutkunusun sürekli araba değiştirir durursun. Arada araba yarışları yaparsın
- +1 yıl
Buna da şükür 😄
Bulun bakalım 😊
13 Yorumla- +1 yıl
Tam bir uykucusun 10-12 saat uyuduğun bile oldu 😄 Saçını iki kere boyatmışsın bir kere daha boyatma fikri var aklında. Bir de hassas bir bünyeye sahipsin soğuğa hiç dayanamıyorsun.
- +1 yıl
Rica ederim 😄
Medyum kim?😊 yaz bakalım
12 Yorumla- +1 yıl
1.87 boyunda esmer bıyıklı birisin ve kendini oldukça yakışıklı görüyorsun
Olur tabi..
13 Yorumla- +1 yıl
İnsanlara zor güvenirsin ama bağlanınca da zor koparsın. Yalnız kalmayı sevmiyorsun daima kalabalık ortamlarda bulunmaya çalışırsın
- +1 yıl
Teşekkürler.
- +1 yıl
Rica ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlurr
14 Yorumla- +1 yıl
Neşeli birisin konuşkansın kolay kolay susmazsın karşındakinin konuşmasına izin vermezsin
- +1 yıl
😂😂😂 neşeli olduğum doğru konuşkanım ama karşımdakine söz hakki veririm orada yanılmışsin
- +1 yıl
O kadar yanılma olur 😄
- +1 yıl
Evet
+1 yılBulun bakalim
14 Yorumla- +1 yıl
Çocukları çok seversin, para harcamayı seversin en çok kıyafete para harcarsın. Karşı taraf kırılmasın diye extra çaba sarf edersin.
- +1 yıl
Cocuklar kismi hariç doğru
- +1 yıl
Kırılmasın kısmı aşırı doğru
- +1 yıl
🙂
+1 yılSalla bakam 😂
13 Yorumla- +1 yıl
En sevdiğin sanatçı Demet Akalın şarkılarını 7/24 dinlersin iştahın açıktır sürekli abur cubur yersin ama kilo almazsın buna hayret edersin 😂
- +1 yıl
Hiç tutmadı ya 😂 tekrar dene 😂
- +1 yıl
O kadar heveslenmiştim tüh 😂 kahvekolik birisin sabah akşam kahve içmeden yapamazsın. Makyaj yapmayı seversin ruj sürmek favorin renk olarak da açık renkler seçersin
+1 yılOlur
11 Yorumla- +1 yıl
En sevdiğin meyve çilek kiraz, en sevdiğin sanatçı Barış Akarsu
- Kişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılBulun bklm
12 Yorumla- +1 yıl
İnsanlara kolay güvenen birisin bu huyundan dolayı çok üzülmüşsün. Naif kırılgan bir yapıya sahipsin çabuk incinirsin
- +1 yıl
Çok doğru👍👏
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki söz sizde
12 Yorumla- +1 yıl
Dobrasın lafını hiç esirgemeyen birisin ama bu huyun zaman zaman başına iş açıyor. Çocukları çok seversin onlarla Aran iyidir.
- +1 yıl
Doğru dobralik yüzünden atlıyorum her yerden
- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBulunduğu n bakalım
14 Yorumla- +1 yıl
Klavye azizliği 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Ah bu klavye benim de başıma geliyor sorun değil 😄 Yurt dışına gitmişsin gezmeyi yeni yerler görmeyi çok seviyorsun aklında bir yer daha var. Karavan alma hayalin var bir de.
- +1 yıl
Güzeldi 😄 teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim 😄
+1 yılOlur bulun.
15 Yorumla- +1 yıl
Karadenizlisin anlayışlı sakin bir yapın var sana iyi gelene daima iyi olursun güler yüzlüsün ve sohbet edenler hep sohbet etmek ister arkadaş çevren de bundan dolayı geniştir
- +1 yıl
Son olan hariç doğru :)
- +1 yıl
İyi insanlar bulursun umarım 🙂
- +1 yıl
Umarım teşekkürler:)
- +1 yıl
Rica ederim 🙂
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBuyrun
14 Yorumla- +1 yıl
En sevdiğin renk kırmızı, Galatasaraylısın ve futbol tutkunusun sürekli maçlara bakarsın
- +1 yıl
En sevdiğim renk sarı.
Doğru, Galatasaraylıyım.
Futbol tutkunu değilim, maç izlemem - +1 yıl
😊
- +1 yıl
😊
+1 yılOlur
14 Yorumla- +1 yıl
Her hafta kuaföre giden bakımını asla ihmal etmeyen birisin. Güzel olduğuna inanıyorsun iltifat almayı da çok seversin.
- +1 yıl
Kuaför kısmı hariç doğru. Çünkü kuaförlere güvenmiyorum 😂
- +1 yıl
Kadınların çoğu güvenmiyor bence bir yerde haklısınız 😂
- +1 yıl
Sanırım 😂
Bulun bakem
12 Yorumla- +1 yıl
İçine kapanık birisin dertlerini hep içine atarsın. Güven konusunda zorluk yaşıyorsun kimseye güvenemiyorsun ayrıca kırılgan yapın var.
- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBulun bakalım?
14 Yorumla- +1 yıl
Sitede 4 tane yakın arkadaşın var sürekli konuşursun. Anlayışa üsluba oldukça dikkat eden birisin karşındaki biraz sert konuşsun hemen tepkini gösterirsin ama normalde sakinsin.
- +1 yıl
Aa nerden bildiniz sahiden de beni çok iyi çözmüşsünüz tebrik ederim sizi
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Ne demek rica ederim
Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Buyrun
11 Yorumla- +1 yıl
Sitede 3 dostun var arkadaş canlısısın ve çok iyi bir dinleyicisin
bulun
11 Yorumla- +1 yıl
Eğlenceli birisin espri yeteneğin yüksek ayrıca fazla sosyal birisin eve pek girmezsin hep gezer tozarsın
Kişilik & Karakter konusunda 398 cevap paylaştı. Bulun
11 Yorumla- +1 yıl
Şimdiye kadar 5 ile gitmişsin gezmek senin yaşama biçimin diyebiliriz özellikle arkadaşlarınla gezmeyi çok seversin
- Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılNevet?
13 Yorumla- +1 yıl
Çevrende dik başlı biri olarak bilinirsin ama kendi fikirlerini hayata geçirmekten oldukça mutlusun başkalarının ne dediğine bakmazsın önemsemezsin
- +1 yıl
Çevremin düşüncelerine önem veren biriyim ama bakarım fikir hep dandik çıkar, kendi bildiğim çılgınlığı yaparım. Her ne kadar fikrim dikkate alınmasa da işe yarayınca sevinirler.
Bunlar hâlâ akıllanmıyor.
Her seferinde aynı tepkiler, her seferinde de galibiyet ve gurur verici oluyor. 🤗 - +1 yıl
En iyisi bence dinle uymazsa yapma 🙂
Beni de lütfen 🥺
13 Yorumla- +1 yıl
Yemek yapmayı ve yemeyi çok seversin ne kadar yemek yersen ye hiç kilo almayan bir bünyeye sahipsin. Dış görüşününü seviyorsun ve eleştiriye kapalısın
- +1 yıl
Helal olsun bana 😄
Bulun bakalım 😄
13 Yorumla- +1 yıl
Gün içinde modun çok değişkenlik gösterir neşeli olurken birden modun düşebiliyor 😄 Bir sorun olduğunda karşındakini daima iyi dinleyen olursun
- +1 yıl
Rica ederim 😄
Olabiler
13 Yorumla- +1 yıl
1.78 boyundasınız ve fazla zayıf görüyorsunuz kendinizi bu ara kilo almak için uğraşıyorsunuz
- +1 yıl
Daim olsun mutluluğun 😄
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBekliyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Fotoğraf çekilmeyi seversin nereye gidersen git mutlaka fotoğraf çekilirsin. Tatlı yemeyi seversin en sevdiğin tatlı profiterol
- +1 yıl
Falcı misin 😱
- +1 yıl
Nayır sdjd
+1 yılolur
12 Yorumla- +1 yıl
Soğuk havalarla aran pek iyi değil yaz mevsimini daha çok seversin. Hayatını planlı yaşayan birisin ani kararlar vermen gerektiğinde oldukça zorlanırsın
- +1 yıl
hepsi dogru
+1 yılEt hele
11 Yorumla- +1 yıl
Sürekli evde şarkı söyleyen birisin şarkı söylemeye bayılırsın sesine kendine oldukça güvenen birisin
+1 yılOlabilir
15 Yorumla- +1 yıl
Yalana asla tahammülün yok söyleyenden anında soğursun. Kendine zaman ayırmayı çok seversin hobilerini hep uygularsın en son gezmeye gitmişsin ve daima Güler yüzlü birisin
- +1 yıl
Maalesef rahatsızlığımdan dolayı bir süredir evdeyim ama çıkabilmeyi çok isterdim. Ve evet, kalanların hepsi tam isabet diyebilirim 😄
- +1 yıl
Geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşip tüm istediklerini yaparsın 😄
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim, dilerim hepimiz için aynısı geçerli olur 😄
- +1 yıl
Rica ederim umarım öyle olur 😄
Bulun hadi 😄
15 Yorumla- +1 yıl
Battlefield oyununun hastasısın sürekli onu oynarsınve yeni oyunları fazlaca takip ediyorsun
- +1 yıl
Cs efsane ya ne oynardım ben 😄 aşk hayatın karışık hatta yok 😄
- +1 yıl
Ben oynamıyorum uzun zamandır 😄
+1 yılBuyrunuz
13 Yorumla- +1 yıl
Düzen takıntın var evinde dağınık bir şeyi görünce hemen düzeltmek istersin. Parfüm sürülmeyi güzel kokmayı seversin
- +1 yıl
Aaa bu kadar olur valla nokta atış 👏👏👏
- +1 yıl
🙂
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlur.
17 Yorumla- +1 yıl
Yemek yapmayı bilmiyordun ama yeni yeni öğrendin ailenden tam not almışsın. Tatlıyı da yapmaktan çok yemesini seversin en çok künefeyi seversin
- +1 yıl
Hahahahahahaha
Yemek yapmayı küçük yaştan biliyorum.
Künefeyi de hiiiiiç sevmem 🤦♀️🤷♀️😆😆 - +1 yıl
Yarı yarıya bilmişim ben de sevmem ağır gelir 😄
- +1 yıl
Neyi yarı yarıya bildiniz pardonnn 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yemeği biliyorsun sonuçta ha küçüklükten ha şimdiden tahminim boşa gitmesin 😜😂
- +1 yıl
Olmazzz sizzz yemek yapmayi bilmiyordunuz yeni yeniii öğreniyorsunuz dediniz 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yaa öyle olsun iyi hadi bilemedim 😂😂
Olur
110 Yorumla- +1 yıl
Müzik dinlemeyi ve kitap okumayı seversin en çok da sana kitap okunmasını seversin yeni kitap almışsın okumaya başlayacaksın
- +1 yıl
Stalk yapmadım ki önceden takip ederdim ordan biliyorum 🙂
- +1 yıl
Takip ettiğim biriydiniz ordan biliyorum demek istedim soruya teşrif için teşekkürler 🙂
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Değil
Kişilik & Karakter konusunda 678 cevap paylaştı. Olur
12 Yorumla- +1 yıl
Saçınla ilgili fazla eleştiri alıyorsun yakında kestirmeyi düşünüyorsun. Saç bakımına önem veren birisin koku süürlmeyi kendine bakmayı seversin
Buyur kardesim.
15 Yorumla- +1 yıl
Kahvaltı etmeyi sevmezsin gün senin için öğle ve akşam olmak üzere iki öğünden ibarettir. İştahın fazla yok biraz yemek yersin ve zayıfsın
- +1 yıl
Kahvaltısız yapamam. Öğle yemeği atıştırmalık ve akşam yemeği doğru kardeşim. İştahım bugünlük yoktu. Zayıf sayılmam ideal diyelim. Teşekkürler...
- +1 yıl
Rica ederim ben teşekkür ederim soruya katılım için
- +1 yıl
Rica ederim.
Geçen güzel olsun kardeşim... - +1 yıl
Sağol kardeşim senin de
evett
15 Yorumla- +1 yıl
Uzun kıvırcık saçlara sahipsin siyah renk saçın var ama bu ara renginden memnun değilsin boyatmayı düşünüyorsun karar verememişsin
- +1 yıl
Bu tahmin hiç olmadı 😄
- +1 yıl
Sağlık olsun 🙂
Evet
12 Yorumla- +1 yıl
Hayatında hem isteyip hem istemediğin şeyler var bazı konularda çok kararsızsın. İlgi görmeyi çok seversin ama birinden soğuyunca tam soğursun.
+1 yılOlur
11 Yorumla- +1 yıl
Alışveriş yapmayı çok seven birisin ama çok vakit geçirmeyi sevmezsin ihtiyacın olanı alır çıkarsın. Dışarıda yemek yemeyi seversin evde fazla yemezsin.
olur merak ettim
13 Yorumla- +1 yıl
Tam bir kahvekoliksin sabah akşam sürekli kahve içersin ve uyku sorunu yaşarsın zamanında uyuyamazsın ama kahve içmeye devam edersin
- +1 yıl
Öyle olsun
Kişilik & Karakter konusunda 452 cevap paylaştı. Olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Pp iyimiş 😄 sakin yapılı birisin ama bazen o kadar çok sinir oluyorsun ki seni yakınındakiler bile tanıyamıyor
hadi bakalım görelim tahminleri
15 Yorumla- +1 yıl
Kısa saçlısın 1.63 boyunda ve sarı saçlı birisin kendini oldukça fazla seviyorsun
- +1 yıl
1.63e uzun dediysen 😄😄
- +1 yıl
Basketbol falan oyna faydası olur 😄
Tabi
12 Yorumla- +1 yıl
En sevdiğin renk sarı ve rap müzik hastasısın yabancı rap favorin hatta
olur
15 Yorumla- +1 yıl
Hayvanları çok seven birisin evinde 2 kedi bakıyorsun birinin adı gofret diğeri de minnoş
- +1 yıl
Krem isminde kedi ilk defa duydum ama güzel isimmiş umarım yaramaz değildir
- +1 yıl
Rica ediyorum
Olur
13 Yorumla- +1 yıl
İnatçı ve yeri geldiğinde sinirli bir yapıya sahipsin kimse sana kolay kolay şaka yapamıyor
- +1 yıl
Bir tahmin cepte iyi bari 😄
+1 yılElbette dinliyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Geçiştirilmeye yalana asla tahammülün yok azcık bile değer görmediğin ortamdan anında uzaklaşırsın insanlara kolay güvenirsin
- +1 yıl
Aa oradan öyle mi görünüyorum😂😂benim güven sorunlarım var kimseye güvenmem xd
- +1 yıl
İçimden öyle demek geldi tahmin işte 😂 bu zamanda güvenmek zor zaten
+1 yılOlur, buyrun.
13 Yorumla- +1 yıl
Tutumlu birisin fazla para harcamayı sevmezsin zaten evcimen birisin evden dışarı çok zoraki çıkarsın arkadaşların bu konuda ısrar eder ama dinlemezsin
- +1 yıl
Iktisatli biriyim evet ancak çok evcimen sayilmam, sosyal cevrem genistir ve disarida olmayi severim. Pandemiden sonra evde olmaktan da keyif almaya basladim oncesinde hic alakam yoktu. Israri sevmem istedigim yerde olmaktan mutlu olan biriyim
Yorumunuz için teşekkürler. - +1 yıl
Ben teşekkür ederim katılım için
- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler