Bir tatil bolgesinde koyluk alanda evimiz var. orada bi aile var kadinin kocasi ölmüş, babasi ve 2 cocuguyla yasiyor. benim yasimda bir kizi ve kardesim yasinda da bir oglu var.
Mesele su ki kadin babama goz dikmis gibi hareket ediyir ve babamda biz orada olmasak bile onlara gidiyor. kadin dul yani nereye gidiyorsun.. her neyse babam ayriyeten o erkek cocuguna annem de kiza hayran resmen. cunku maddi durumlari falan cok kotu kiz da cok mucadele veriyor annemle oturup muhabbet etmisler. annem geldiginde ove ove bitiremiyordu.
Dehset derece de kriz geciririm ben oraya ailecek gidersek. cunku annem bana baskalari varken zaten ters durur evlat degilmisim gibi, babamda o cocukla falan... yani kiskanclik denebilir ama harbiden asiri sinirlenirim. nasil bu dusuncelerimi degistirebilirim?
Mesele su ki kadin babama goz dikmis gibi hareket ediyir ve babamda biz orada olmasak bile onlara gidiyor. kadin dul yani nereye gidiyorsun.. her neyse babam ayriyeten o erkek cocuguna annem de kiza hayran resmen. cunku maddi durumlari falan cok kotu kiz da cok mucadele veriyor annemle oturup muhabbet etmisler. annem geldiginde ove ove bitiremiyordu.
Dehset derece de kriz geciririm ben oraya ailecek gidersek. cunku annem bana baskalari varken zaten ters durur evlat degilmisim gibi, babamda o cocukla falan... yani kiskanclik denebilir ama harbiden asiri sinirlenirim. nasil bu dusuncelerimi degistirebilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Biraz empati yaparak baksan olaylara o şekilde yaklaşsan🙄
Su hayatta benim kadar empati yetenegi gelismis insan cok yoktur sanmam. olmadigindan degil. ama empati yapmak bu sorunu cozmeyecek. kimsenin bana empati yaptigi yokken de artik ben empati zirvaliklarina kulak asmamaya calisiyorum
Başka insanlara olan öfken bunlarada aynı gözle bakmana sebep oluyor gibi sanki🙄
Senin kendinle sorunların var önce bunları çöz
Bunu anlamak icin sherlock olmaya gerek yok. zaten bu ortada bende belirttim
Kendini hallet gerisi halledilir
Vay canina simdi de freud gibi bir psikolojik tespitle karaimdasin
Freud bana göre sapık
Ancak yuzeysel dusunen bir insan bu soyler. tartismam bile boyleleriyle
bir bebek annesini seks dürtüsü ile emer diyen adama ne denir?
Libido ve haz seksten farkli. bebekler oral yolla cevresini tanir algilar annesini emen bir cocugun ihtiyacinin karsilanmasi karsiliginda haz durtusu hissedebilir. hatta bu cocuk ileride kendini kesfedecegi zaman emme davranisida dahil olacak sekilde bircok deneyimi cinsel acidan egilimlerini belirler
Sakin ol tatilinin keyfine bak ya
Ne tatili ya kiz simdi viyir viyir sokulur yanima
Annemin anlattigina ve benimde eskilerden hatirladigima gore enerjisi yuksek canayakin caliskan bir kizmis. iyi guzel bende o c degilim ama oyle gibi muamele gorurum biliyorum
Ya sen napcan sabah çık doğa yürüyüşüne akşam gel odana takıl. Misafirlere yüz bile verme
Gitme
Ailemle kaldigim icin zorl gotururler. yoksa baya ayip olur yani cunku aylardir gittigimizde yapacaklarimizi planliyoruz
Bu kıskançlığı zor değiştirirsin yani karakterle alakalı ılımlı olmaya çalış 🙃
Laf mi sokuyon guya sen bana
Hayır durum neyse nasıl görünüyorsa onu söylüyorum gitmeye mecbursun ve yapman gereken sabretmek ılımlı olmak