Bu konuda bazen insan sonucu göremeyebiliyor. Hayırlısı olacak belki de ama kaçmayı seçebiliyor... Sadece süreklenip gidiveriyor işte.. Ne zaman üzerine gittiysem hep daha beteri oldu. Her şey sarpa sardı. Hep tek kaldım.
Hayat seni tekrar tekrar sinava tutar :/ Bunlar yazmak icin yazilmis cumleler fiye fusunuyorum. Korkularinla yuzlestigin olcude ozgur kalindigini nithczhe soyleyerek delirdi zaten. Korkulari karsisina ciktiginda o an olmasi kadardan fazla yuzlesmeyi insan aşkinsal bir ickinlikle karar verme yetisi kendindemi onu vozumleyemiyor. Ozgur bir irade varda insanlar mi yuzlesmiyor?
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Korkularımın üzerine hep gittim. Canım yanmadımı, tabiki yandı. Ama yerimde dursaydım canımın çok daha fazla yanacağına eminim. Çünkü yerinde duran veya geri adım atanların hayat hikayelerini çok iyi biliyorum.
Ben kaçabildiğim her şeyden kaçarım. Yüzleşecek bir sürü şey varken, imkanımız olanlardan uzaklaşmak bana cazip geliyor. 😄 Ve bana kalırsa bazı korkularla yüzleşmek veya onların üzerine gitmek zor. Mesela sevdiğin birini kaybetme korkusunu yenemezsin. Kendini bazı şeylere alıştırabilirsin ama başına geldiğinde yaşayacağın travma değişmez bence.