Çok ekstrem olaylarda soğunkkanlımısınız benim gibi yoksa korkak ve panik mi ben çok dalgacıyım çok belki canım yanacak ama gülerim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
"Korkaklıkla suçlanmaktan korkmam. Cesaretim, kendimi kanıtlamam için gereken her durumda parlar."
Vay helal cici kız bende hiçbirşeyden korkmam ama tek korktuğum şey korkusuzluğum phahahajaj
Bazıları saklanbaç oynarken biz sokakta korkutmaca oynardık benim adım zeynep koçak ben ateşe yürürüm ayağım yandı demem bazılarının adrenalin dediğini ben gözü kapalı yaparım
Ben yangınların ortasına falan spor ayakkabıylan dalarım benim adım zeynep anladın bende korku yok yangın var desinler spor dalarım biz muallebi çocugu değiliz
Ufacık bir şeyden herşeyden korkarım
Yemin ederim az önce telefonum suya düştü çıtır çıtır çızırtı sesleri geldi flash yandı söndü hiç korkmadan patlayacak diye hiç korkmadım Masa tenisi raketiyle bir çaktım ekrana düzelmedi dahada yanıp sönmeye başladı telefon patlayacak resmen panik yok bende açtım içini telefonun sökülmeyen bataryayı söktüm ışıkta söndü bence ben bir kahraman zeynepim
Acaip cesur bir insanım hiç bir şeyden korkmam dünyada
Neden korkuyu bu kadar kücümsüyorsun korku çok güzeldir insanlar korkmak için korku flimi izler kalp kırmaktan korkan insan kimsenin canını yakmaz mesela ve korku adrenalin yaşamdır kalbin hızlanır midende zıplama olur korku insanı tatlılaştıran masumlaştıran şey
Benim yaşadıklarımı başkası yaşasa ödü kopar ben cesurum çok rahatım sakinim bu bana avantaj çat çat çay koyarım bu kadar basit yangın var desinler dalarım korkmam depremde müzik dinledim
Sen bence beni tanıma ben hiç birşeyden korkmam üzülürsün
Niye üzüleyim sen şeref siz arkadas mısın? ve tanıma niyetim yok zaten her insanda korku vardır bebekler dünyaya ilk gelir gelmez ilk taşıdığı şey korkuları olur sanırım orada çok eziyet gördün ve kendine duygularını bastırmaya atmaya mecbur bıraktın ve ne güzel böyle durumda insanın iyi olması için sakin olması çok önemli
Ben sevdiklerimi kaybetmekten de korkmam mesela beni sevse gitmez zaten hayatımdan
Aynen devam
Herşeyin nedeni vardır belki mecbur kaldı seni bırakmaya senin hayatın için ya da kırılmaktan üzülmekten korkuyor ya da canı yanıyor seni mutsuzluğuna bogmamak için gidiyor gideni kötü olarak bakılsada herşeyin bir anlamı vardır sen aslında korkuyorsun insan yaratıkların şerline savasmak için kendine böyle sert olarak kodlamıssın
Ne mecbur kalacak bahane ben başkasını buldum hemde binkere tövbe yarabbi ya giden gitsin geri gelmesin okeys
Birisi kalbine darbe atmış ve sen acını böyle bastırıyorsun seven asla vazgeçmez bir redliyle gelişin gidişin herşeyin anlamı vardır direkt bırakırsan kaybettiğinde asla iyi olmamış şekilde kül olursun insan yaratıgı kaybedince anlıyor ne yazıkki bunu yaşatma
Ne darbesi falçatayla çizseydi keşke kalbimi daha iyiydi acımadı kalbim malbim yok benim sökeli çok oldu kalbimi aldım çöpe attım kurcalama
Hayır duruyor sen sadece sakladın
Ne saklamasından bahsediyosun zen
Kalbinin sesini dinle bi bak gözlerinin içine duyguların olması seni gücsüz AP tal yapmaz asıl gücsüz AP tal insan duygusunu vicdanını silmiş kendi yoksunlugunu zulüme uğradığını ona bir şey yapmayana toksikliğini yoksunlugunu yük atan mutsuz etmeye pis ağzına heba etmiş kişi seni birini sevmek yorganın altına saklanmıs kücük çocuk gibi korkmak gücsüz felan yapmaz
Ben kaybetmem anladınmı ya oynamam ya da oynarsam kazanırım okeys ben bir kız gitti diye yataklara düşüp ağlayacak kadar kerizmiyim yenisi var gider alır gelirim
Sen gerçekten sevmemişsin sevilmemişsin bu çok özel bir duygu kelizlik değil hayatını kendi hırsına kovalayıp savasmıssın her şey benim olucak oyuncagını düşüremeyen çocuk gibi kendine böyle sıgınak yapmıssın birisi seni vurmuş cok büyük darbeyle onun intikamın kırık kalbinde kalmıssın
Senmi kalbimin kırıklarını toplayacaksın ha acısada öldürmez ne sevgisi ya kimi bekleyecem ayrıldığım kızımı canım değilim o kadar
Bazı insanlar severek ayrılıyor aynı birbirini aşık ama tüm dünya onları savaş acmıs seviyorlar diye romeo ile Juliet dünyadaki yaratıklar onları birlikte olmalarını izin vermiyorlardı romeo ile Julieti asla beraber yapmayacaklardı juliet bunu biliyordu zehiri içti romeosu julietiysiz yaşayamazdı onun dünyası Julietiydi julietinin içtiği son zehiri içti bu dünyada onları beraber yapmadılar ama onlar topraklarında sarılı uyudular
Tövbe yarabbi illa bizi kavuşturacaksın eski sevgilimle istemiyorum ya gece gece valla bu nasıl bir aşk ben kolum kanasa yola devam ederdim o tırnağı kırılınca gitti anla
Seni aldattıysa bunu düşünmen de haklısın bu tek affedilemez ama her gideni kötüleme bunu diyorum hayatta bilmediğimiz anlamlar gizlilikler dolu
Aldatmak konusunda ben aldattım o yüzden gitti aldatan bendim ne için gidiyorsa orada kalsın ozaman
Buda senin şeref sizliğin
Niye şerefsiz dedin şimdi sen bana
kardeşimsin aciz olmasan kadınını aldatmazdn ayrılırdın soyun kurusun İnşallah o kadına yaptıgına inşallah sevdiğin kadın sana yapar
Ben bilerek aldatmadım kendime yenildim bir anlık bir hataydı
Hata değil karaktersizlik
Sende abart abartabildiğin kadar
Tamam düzgün bir insan değilim * serserinin tekiyim ama karaktersiz de ağır oldu
Karaktersizsin
Valla haklısın aslında kendimi savunmuyorum
Peki
Senin ismin ne bakalım
Konuşma benimle karaktersiz hayatın boyunca mutsuzluğuna boğulursun senin gibilerin soyu kurumalı
Bak çok abartıyosun coşma
Allah sençn belanı versin tuvalet kagıdı gibi sildirmişsin kendini düşürüp kadınını gül koklatıp başka kadınla erkekliğini tükürüyim seni