Birliktelik de kadının 24 erkeğin 35 yaşında olması ilişkiyi nasıl etkiler?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
spor yapıyorsa adam 40 olsa da fark etmez. ama spor yapmayıp enerjisi düşük olan genç 20yaşında olsa bile ilişkiyi yürütemez.
Cinsellik konusu ilerde sıkıntı olabilir diye yazıyor herkes
o yüzden cinsellik için diyorum. jason statham ile dwayne johnson'u örnek gösteriyorum. türkiye de de böyle bir spor azmi olan biri olsa rahat ol seni her şekilde doyurur. ama spor yok egzersiz yok yaş 25 sigara alkol kullanıyor birde. o penis tam erekte olmayacağı gibi tek boşalmadan sonra direk uyuyacaktır.
Onlar istisna 😂 öyle olan insanlar da gelip benle evlenecek hali yok aşırı güldüm
haklısın ama iyi araştır var halen öyle insanlar. Hiç durma, utanma direk yapış valla. koynundan da ayrılma adamın bak gör senden iyisi yok.
Valla anlaşacağım birisi olup uyum sağlamak vs çok bir şey istemiyorum o da olmuyor yani bakalım
yani yas farki okadar onemli degil abartmadikca sorun yok eski flortumle 7 yas vardi aramizda okadarda muhim degildi
Neden bitti peki
djnsjsj hdbsjsjsj sevgilisi varmıs
Hadi.. o da ayrı ayıp etmiş
yani yapacak bisey yok olmusla ölmüse uzulecek degilim
konusmuyoruz karsilasmiyoruz gerisi onemli degil bence
sevgilisi dusunsun bence :)
Sevgilisi de ondan küçük mü. 😅
yok degil
şu an önemli değil belki ama 10 sene sonra o 45ken sen 35 olucaksın eğer çocuk ruhluysa ne güzel ama Of kafam kaldırmıyor diyecek bir tipse işin çok zor 🤷♀️
O sıkıntı işte
Ve tabiki cinsellik bir zaman sonra uyandıramazsınız küçüğü 40 yaşında bir kadının cinsel isteği devam eder ama 50 yaşındaki bir adamın bilemiyorum...
Bana göre evliliğin en önemli unsurlarından biri bu.. sıkıntılı
Zaten evleniyorsan bu sebep yüzden evlenirsin çünkü diğer şeyleri sevgiliyken de yapabilirsin tabi benim görüşüm bu
Aynen.. doğru
kafa uyuyorsa bişey etkilemez. ben eskiden etkiler diyenlerdendim. ama bakıyorum bi şekilde uyuşuyorlar. yapacak bişey yok.
Erkek ya da kadınn yaşı 24-25 in altında olmadıkça aradaki yaş farkınn bir önemi yok
Biraz fazla gibi, düşünce anlaşmazlıkları oluşabilir.
Kariyeri vardır nasıl olsa binek araç arıyorsunuz işinize yarıyor
Cok da etkilemez onemli olan anlasmak. Ben 10 yasa kadar okeyim sonrasi dusundurucu
Hicbir sıkıntı olmaz.
Kafa yapısı uyuşuyorsa sıkıntı olmaz
Cok iyi etkiler erkek kadından hep büyük olmali
Cinsellik konusu ilerde sıkıntı olabilir diye yazıyor herkes
Hic de sorun olmaz bence erkek 65 yaşına kadar cinsellik yasar kadınlarda 50 de bitiyor
Bence asıl kadında bitmiyor da neyse
45 sonrası kadinlar hamile kalmıyor
Hamile kalmasına gerek yokla.. bide menapoz yaşı değişiyor herkese göre 55 te olan da var menapoz
O kadar bilgim yok aslında benim bildiğim kafa uyusuyorsa seviyorsan yasa takilma cok fark yokk
Cokk
cok guzel evet
Normal