Kendimle kontrol edemediğim şeyler benim canımı çok sıkıyor, duygularla hareket etmekten nefret ediyorum. Hem aşık olmak istiyorum, hem de aşık olmayı kabul edemiyorum
Doğru. Ama bir yerden baslaman gerekmzmi. Üzülmekde bir duygu sonuçta. Onuda yasamaliyiz. Red edilmezsek güçlensmeyiz mesela. Sevilmeye ihtiyac oldugu kadar ona ihtiyac var bence. Deneyim kazaniyosun en basitinden
Dediğim gibi bence kendine haksizlik etmişsin. Su dünyada ki amacımız neki zaten. Yaşayıp gidiyoruz. Sevgi aşk zevk lükx yaşam yogun duygular zaten bize artı katıyor. Kendini bundan mahrum etmen tıpkı kilo almamak için hayatın boyunca karbonhidrat almaman gibi birşey. Bazlası iyi değil ama gerekli
Aslında ben de şöyle düşünüyorum. Zaten bu dünyada neyiz ki, altı üstü 60 yıl ömrü olan ortalama 20 30 kişinin umrunda olan sıradan gelip geçici varlıklarız. Neden duyguların karmaşasında boğulup acı çekip üzülelim ki? Baya baya yorumda neler anlattım ben 😂 Aslında biliyorum hesabını 😂
😂😂seninki tıpkı şey gibi guzel gorünmek için hiz zararlı şeyler yememek. Her gün sağlikli ve sıradan yemekler yemek. Bence ara sıra fastfoot ya da çikolata iyi gelir. Hem zararida olmuyo ara sıra olduğu için
Yoo ben yiyorum onları sjjd Yemekle bir alakası yok ama konunun. Yani kıyaslama için uygun değil. Şişman ya da sağlıklız hale gelsem böyle üzülmem, acı çekmem
Ne desem ikna edemem seni😂😂😂. Sen bilirsin senin hayatin. Muhtemelen o olaylar insanlara olmayan güvenini iyice bitirmistir. Ama yani umuraim yinede güzel alilar yaşarsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Burcum aslan yükselenim de aslan diye hatırlıyorum öyle bir şey oluyor muydu?
Ayy en sevdiğim. Burcum akrep yükselenim yengeçti sanırım
Burcum at yukselenim avrat 😏
Burcun koç, yükselenim yay. Her ikisi de ateş. Yorumlarsan sevinirim.
Yayim ama yükselen ne bilmiyorum
Oğlak yükselenin😂
Ee noluyor şimdi djdhdhd
Terazi burcuyum yükselenim koç.🍭
tabi hemen burcum aslan yük. yay
Aslan, yükselen yengeç
Burcum koç yükselenim yay
Burcum yengeç yükselenim koç
burcum ikizler yükselenim de ikizler
Aslan yükselenim kova
Burcum Oğlak , yükselenim Başak
Burcum balık yükselenim yengeç.
burcum KOÇ yükselenim yengeç
Burcum akrep yükselenim yay
burcum terazi
yükselenim yengeç
ikizler yükselenim terazi
Yay burcuyum, yükselenim yok. Hadi bakalım
Akrep
Yükselenim de akrep
Kinozyolaji snavım var bana yardım ettt😂
canım skılınca soruyorum böyle sorular. Çok zor akşam 9da snavımm😔
Hahah. Yine kaldırmış bölümü jdjjd.
Umarım güzel geçer :)
😂çok tesekkür ederim. Bu son snavim ve cok yorgunum. Inşallah iyi geçer🤷♀️
Güzel günler seninle olsun^^
Amin inşallahh. Aksam dokuzdan sona yorumluycam burç ve yukselenini
Sabırsızlıkla bekliyorum ^^
Sinsi ve gozlemcisin. Çok yoğun duygularin var ama belli etmiyorsun. Alingan kruntulu sahiplenici ve kiskançsin. Cok inatcisin. Güvensizsin.
Evet kimseye güvenmiyorum, bu yüzden de belli etmiyorum
Akrepleri iyi taniyorum. Soyliycek cok şey var aslibda😂. Astrolaji bilgin var mı senin
Eh işte, okurum öylesine. Ama inanmam pek
Balik burcunu severmisin
Balıkları severim. En yakın dostum balıktır. Ama karşı cins tanıdığım olmadı hiç
Artik taniyosunn😂
Yükselenim oğlak
Gizli kullanıcı olarak evet 😂
Ozellikletini biliyomusin balik burcunun
Yok, pek bakmadım bugüne kadar hiç. Sadece duygusal olduklarını, hemen ağladıklarını okumuştum 😂
Ahahaha oyle degjlim tabiki
Sen anlat bakalim :)
Ne anlatimm😄😄
Burcunu anlat 😂
Duygulu sağdik alingan kuruntulu
Kuruntu işi kötü bak. Beynini yersin 😂
😂😂malesef. Ama ben yuzeğelim bazen. Ve mesela baliklar gibi yumus yumusta degilim😂
Bir de bu açıdan bak kendine 😂😂
https://forum.memurlar.net/konu/1181233/
www.google.com/.../a169239-burclarin-karanlik-yuzleri&ved=2ahUKEwiH2u3z8qvwAhUsgf0HHdjVAZ0QFjAAegQIBRAC&usg=AOvVaw3j9beNa9B8kuQQA-XILkdC
Sende buna bak😂😂
Çok iç karartıcı bir burcun varmış dhjs
Abahsgsga saoll. Senin daha kötü bence😂😂
Evet sinsiyim kabul ediyorum. Kötüyüm, karanlığım biraz da çirkinim djjdid
😂😂 estagfirullah
Kendimle kontrol edemediğim şeyler benim canımı çok sıkıyor, duygularla hareket etmekten nefret ediyorum. Hem aşık olmak istiyorum, hem de aşık olmayı kabul edemiyorum
Neden kabul edemiyosunki
Hem hiç aşık olmadinmi
Hayır. Olmamak için direniyorum genelde. Korkuyorum
Aa nedenki. Bence kendine haksizlik yapiyosun. Muhtemelen kötü sonla biticek ama yinede o yaşaycaklarindan mahrum kaliyosun
Karşılığını alamamak da var ama
Doğru. Ama bir yerden baslaman gerekmzmi. Üzülmekde bir duygu sonuçta. Onuda yasamaliyiz. Red edilmezsek güçlensmeyiz mesela. Sevilmeye ihtiyac oldugu kadar ona ihtiyac var bence. Deneyim kazaniyosun en basitinden
Duygulardan hep kaçtım ben. Duygularımın beni yönetmesini istemiyorum çünkü
Dediğim gibi bence kendine haksizlik etmişsin. Su dünyada ki amacımız neki zaten. Yaşayıp gidiyoruz. Sevgi aşk zevk lükx yaşam yogun duygular zaten bize artı katıyor. Kendini bundan mahrum etmen tıpkı kilo almamak için hayatın boyunca karbonhidrat almaman gibi birşey. Bazlası iyi değil ama gerekli
Aslında ben de şöyle düşünüyorum. Zaten bu dünyada neyiz ki, altı üstü 60 yıl ömrü olan ortalama 20 30 kişinin umrunda olan sıradan gelip geçici varlıklarız. Neden duyguların karmaşasında boğulup acı çekip üzülelim ki?
Baya baya yorumda neler anlattım ben 😂
Aslında biliyorum hesabını 😂
😂😂seninki tıpkı şey gibi guzel gorünmek için hiz zararlı şeyler yememek. Her gün sağlikli ve sıradan yemekler yemek. Bence ara sıra fastfoot ya da çikolata iyi gelir. Hem zararida olmuyo ara sıra olduğu için
😂😂😂
Yoo ben yiyorum onları sjjd
Yemekle bir alakası yok ama konunun. Yani kıyaslama için uygun değil. Şişman ya da sağlıklız hale gelsem böyle üzülmem, acı çekmem
Hayirrr😂😂. Yani burda sagliksiz olmak ask acisi çekmek. Fastfootta ask oluyo😂😂😂
Beğenmedim bu benzetmeyi 😂
Yani diyorumki sonunda biraz üzülürsün ama yasadiklarina değer bence
Karşılığını alamayınca sevineceğin bir şey olmuyor ama tatlısı
Tmmda biri karsilik vermesse digeri verir
Herkese nasıl aşık olayım 😂😂
😂😂😂😂aşik oldugun herkesmi reddetti
Hayır. Kimseye aşık olmadım ki ben 😂😂
2 kez aldatıldım, onlara aşık değildim ama yine de etkisi var
Ne desem ikna edemem seni😂😂😂. Sen bilirsin senin hayatin. Muhtemelen o olaylar insanlara olmayan güvenini iyice bitirmistir. Ama yani umuraim yinede güzel alilar yaşarsin
Güzel anılar gelsin o zaman^^
Inşallah gelir. Bu arada kinozyolajiden 68almisim😂
Emojiye göre bu bot senin yeterli galiba :)
Tebrikler^^
Calismamistim. Dun tum videolari izledim. Bugun saat 3de falan baslamistim calismaya. Sinavda zordu. Iyi aldim bence. Teşekkür ederim😄
Hadi hayırlı olsun o zaman. Zehir gibisin^^
😂teşekkürrr ederimmm.
Sen odyologdun değilmi
Hayır. Hemşire
Hemşirmi
Hayır hemşire 😂
Hemşir diye bir şey literatürde yok ne yazık ki
Hemşire kadinlara denmiyomu ama😂
Evet, anlamı da kız kardeş demek. Ama hemşir diye bir kelime yok Türkçede 😂
😂😂. Ne hemşiresisin peki
Yani hani ameliyat, yoğun bakim vs oluyoya
Tıbbi onkoloji. 1 yıldır öyle. Daha önce ameliyathanede çalışıyordum
Hmmm. Çok güzelll. Şu an calisiyomusun
Evet çalışıyorum, özel bir hastanede
Allah yardim etsin ya. Ozel hastane skıntı😔
Benim cok uyukum geldi😄😄. Iyi geceler sana. Güzel sohbet için teşekkürler. Yine gel sorularims😂😂
Denk geliriz umarım ^^
Çalıştığım yerden gayet memnunum, devletten iyi desem yeridir.
İyi uykular ☺️
Mutluysan ne güzel😄
👋😊
Boğa yükselenim Aslan.
terazi bur yukselen koç soyle bakem
Kova. Yükselenimi bilmiyorum ama.
Akrep..
kova yukselenim koc
Koç akrep
Akrep
Yükselen=İkizler
Yengeç ve yengeç