Kişilik & Karakter Burcunuzu ve yükseleninizi tahmin edeyim mi? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Yapay Zekaya Sor Burcunuzu ve yükseleninizi tahmin edeyim mi?Ama bu şekilde 💅 #Edameda Güncellemeler+1 yıl Günceldir Güncellemeler+1 yıl Oyun bitmiştir Burcunuzu ve yükseleninizi tahmin edeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Tabi ki de tahmin edebilirsin 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun çalışkanlık, yükselenin bıkmamak u Barış_LonelyForever +1 yıl 💕🌸 Edameda06 +1 yıl 💙💫
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olur ama yükselenimi bende bilmiyorum alçalanı var mıdır 🥶🥶🥶 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Oyun bitti şükooş Yorumla SkrErd37 +1 yıl Hüğğğğ bananeee Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Burcun delilik, yükselenin soğuk espiriler 😂 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Hadi len ordan djdldld Yorumla Edameda06 +1 yıl 😆😴 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yükselenimi ben de bilmiyorum, tahmin et bakalım. 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun zarafet, yükselenin naiflik 1İnciTanesi +1 yıl 🥰🥰🥰
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normalde böyle soruların altına girmem de bu defalık istisna olsun. Buyur 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun ciddiyet, yükselenin mesafe Yorumla uzak21durun +1 yıl EyvAllah teşekkürler. Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Aşk burcuyum, yükselenim de merhamet...Olur tahmin et. 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Burcun love, yükselenin emotion Yorumla u inciitanesiii +1 yıl 😂teşekkür ederim Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim ❤️ Yorumla
ManOftheMan35 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Tahmin et diyeceğim ama sen şimdi yine çakallık der gomersin:( 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun çapkınlık, yükselenin libido Yorumla ManOftheMan35 +1 yıl Sanırım güzel bir şey teşekkür ederim &) Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Rica ederim Yorumla ManOftheMan35 +1 yıl Rica ve takip mi etsen:) Yorumla
burakorkii Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Yükselenimi şu an tahmin etmek zor değil dkkdksks 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burada soruya kendiniz cevap vermiyorsunuz... Yorumla burakorkii +1 yıl Anlıyorum sizi Yorumla
кая_кüяеsi Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 730 cevap paylaştı. Tabiki 😀 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun huzur, yükselenin mutluluk Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl Teşekkür ederim 🥰 Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim ❤️ Yorumla
somurtukkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Yorumunuzu bekliyorum :)) 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun negatiflik, yükselenin çile Yorumla somurtukkkk +1 yıl Ahahha yapmaaa yapmaaa 😂 Yorumla somurtukkkk +1 yıl Herkese güzel şeyler yazarken neden bana böyle karamsar bir yorum @edameda06 😀 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yok tek sana yazmadım olumsuz şeyler 🙈😄 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Söyle degerli arkadaşım 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun özgürlük, yükselenin sevgi Yorumla Hadiiyani +1 yıl Tesekurler güzel arkadaşım güzel akıllıca yorumlama selamlar Yorumla
zargana34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Bn daha bilmiyorum sen nasıl bulacaksın 🤣 0 10 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun eğlence, yükselenin dinamiklik Yorumla zargana34 +1 yıl Eee şimdi ben hangi burcum 😀 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yay olabilir 🤣 Yorumla zargana34 +1 yıl Hahahha hiç sanmıyorum gerçi şu an bilmediğimiz için hepsi de olabilir 🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄 Tek tek burçları sayamam xd Yorumla zargana34 +1 yıl Dedim ya hepsi de olabilir aslında bu durumu hiç sevmiyorum biriyle tanışınca ilk sorduğu soru burcun nedir bilmiyorum deyince inanmıyorlar 😀 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Doğum gününü söyle bulurum ben xddjsj Yorumla zargana34 +1 yıl Kız sorun da orada ya zaten anneme ben ne zaman doğdum diyorum ne bilim diyor hatırlamıyom diyor🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Bu çok ilginç xdkdj Yorumla zargana34 +1 yıl Oldukça 😀 bu arada gt lütfen Yorumla
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Et bakalım 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun soğukluk, yükselenin mesafe Yorumla
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Buyur tahmin gelsin bakalım 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun uysallık, yükselenin kibarlık Yorumla ProducerT +1 yıl 😊Ahh ahh bir de sen beni eser iken gör ne fırtına çıkıyor 🌹🥀Yorum için teşekkürler... Yorumla Edameda06 +1 yıl :d Rica ederim Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 678 cevap paylaştı. Oluur meraktayımm 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun tatlılık, yükselenin ponçiklik Yorumla Bidolutatlılık +1 yıl 💌💞💋 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🌸💗🌹 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Neden olmasın :d 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun stabil, yükselenin nötr Yorumla Oluştur +1 yıl Nokta tespit yine asjsf Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄😄 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Oluur bekliyorum 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun özbakım, yükselenin güzellik Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Tişikkürler 🤍 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ricalar 😄💗 Yorumla
_theReapeR_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Olur ama yükseleni bilmiyorum 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun film, yükselenin sinema Yorumla _theReapeR_ +1 yıl İkkside yanlış :/ Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤷♀️ Yorumla
Karga1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Olur. İpucu olarak ikisi de aynı burç diyeyim :) 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun mizah, yükselenin gülmek Yorumla Karga1993 +1 yıl Mizahi yanım yüksek ama uzun süredir gamzelerimi kimse görmedi Yorumla Edameda06 +1 yıl Doğrudur Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Et bakalım yükselen ne bende bilmiyorum ama 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun eğlence, yükselenin gezmek Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Valla tam isabet teşekkür ederim Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim Yorumla
jjiiggoolloo Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Et kanka ekim 26 da doğdum 0 1 Yorumla jjiiggoolloo +1 yıl herkes dağılsın oyunu biz kazandık oley be 0 doğru 20 yanlış 🤪 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Olur edebilirsin 😊 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun oyun, yükselenin eğlence Yorumla FiqHShott +1 yıl Doğru ama Gamer etiketinden ayrıldım 😄 ve şu an oyunla da pek aram yok ders çalışıyorum 😄🤷♂️ Yorumla Edameda06 +1 yıl Aa, o zaman kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin 😄 Yorumla FiqHShott +1 yıl Teşekkürler 😊😊 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Olur 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun karanlık, yükselenin zindan Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. tabi buyrun 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun esaret, yükselenin zindan Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. olur 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun sevimlilik, yükselenin duygusallık Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet edebilirsin🙃😀 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun mizah, yükselenin eğlence Yorumla Bischocolata +1 yıl 🙂🙃 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olur 0 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun umursamazlık, yükselenin ego Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Aferin doğru bildin Yorumla Edameda06 +1 yıl Aferin mi haha ben öğrencin değilim Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Aferini doğru iş yapan herkes hak eder öğrenci olmana gerek yok ki Yorumla Edameda06 +1 yıl Biraz küçümseyici söylediğini düşündüm Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Yok ya ne küçümsemesi hsjjdjs öyle birisi değilim ben. Sanal ortam diye öyle algılanıyor sadece jest mimik yok diye Yorumla Edameda06 +1 yıl Anladım evet burada emoji o yüzden önemli 🤣 Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Yükselen…. 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun spor, yükselenin enerji Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Bildiniz 🦍💃🏻 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Evet et 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun eğlence, yükselenin mizah Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Olur 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun şirinlik, yükselenin tatlılık Yorumla thecutewitch +1 yıl Yaa teşekkür ederim sağ olun o sizin tatlılığınız 🤗 Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim canım 🤗💗 Yorumla
Pisagorun_Teoremi Takip Et Xper 6 Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Olur 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun öğrenmek, yükselenin bilgi Yorumla Pisagorun_Teoremi +1 yıl Teşekkürler. Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim Yorumla
psikologhenry Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl olur 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun psikoloji, yükselenin maneviyat Yorumla psikologhenry +1 yıl balik burcuyum Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Oluur 😌💅🏻 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun sempatiklik, yükselenin minnoşluk 😂 Yorumla everkeğii +1 yıl Yiaaa 🥰💗 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤗💅 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ourrr 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun çılgınlık, yükselenin bıkkınlık Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Hayırr Yorumla Edameda06 +1 yıl Hııı Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Heee Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Dene bakalım 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun kibir, yükselenin ego Yorumla Üyeadıalmadım +1 yıl ego neyse de kibir pek olmadı sanki Yorumla Edameda06 +1 yıl Oldu bence Yorumla Üyeadıalmadım +1 yıl Kibir yok ama bende olsaydı ego gibi bunu da kabul ederdim. Kendimde olanlardan kaçmam ben iyi ve kötü ne varsa hepsine sahip çıkarım kibir bizden değildir. Yorumla Edameda06 +1 yıl Tamam Yorumla
Interstellar_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Buyrun. 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun doğa, yükselenin huzur Interstellar_ +1 yıl Guzel tespit.😊🌼Tesekkur ederim. Edameda06 +1 yıl Rica ederim 😊🌸
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun nostalji, yükselenin siyaset Yorumla aysekaptan +1 yıl Ene Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄 Yorumla aysekaptan +1 yıl 💘 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl et bakayım 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun sanat, yükselenin yetenek Yorumla bateristartist +1 yıl dubu dubu dubu tıııssss :D Yorumla
SüslüYoda Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Olur 🌼☕ 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun süs, yükselenin renklilik Yorumla SüslüYoda +1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim 😊🌸 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Et bakalım 🤔 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun düzlük, yükselenin dağınıklık Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Olur olur yeriz 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂😄 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Et bakalım 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun güven, yükselenin aitlik Yorumla eternity-a +1 yıl Güven doğru Yorumla Edameda06 +1 yıl 👍🏻 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Olur et bakalım 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun kırmızı, yükselenin seksepalite Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ +1 yıl ooow güzell :)) Yorumla Edameda06 +1 yıl 🙂💄 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Olur 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun gizem, yükselenin kapalılık Yorumla Ash_Ketchum +1 yıl Aynen knk Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Olur 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun asabiyet, yükselenin isyankarlık Yorumla varolmamaliydim +1 yıl 👏🏻👏🏻 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl haydi bakalım 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun pijama, yükselenin rahatlık merakettimmişte +1 yıl pijama görl 😂 Edameda06 +1 yıl 🤣 Evet bide enercii jsjdj merakettimmişte +1 yıl deme şunu ya 🥺 Edameda06 +1 yıl 🤭🤭💗
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Olabilirr 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun üzüntü, yükselenin sakinlik Yorumla MysteriousSo +1 yıl Pek sayılmaz ama tahmin için teşekkürler 🌸 Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim Yorumla Edameda06 +1 yıl 💜 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Olur. 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun yalnızlık, yükselenin keder Yorumla
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun çaba, yükselenin mücadele Yorumla FikretinMücadelesi +1 yıl 😏😆🤣 Çok iyi gerçekten Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣😄😂 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Etttt 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun prenses, yükselenin zarafet Yorumla külllkedisi +1 yıl Öyledir ehehehe 😏💅🏻💖 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄💅💗 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Et bakalım 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun kalp, yükselenin kırgınlık Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl 😅 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄 Yorumla
ÜzgünÇocuk28 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Olur 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun dert, yükselenin depresyon Yorumla ÜzgünÇocuk28 +1 yıl Helal olsun ablam bildin 👏 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🙌🏻💫 Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Et bakem 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun enerji , yükselenin delilik Yorumla Limpos +1 yıl https://images.app.goo.gl/niN3UNbVsvnsCW4FA Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄😄 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Et bakalım 0 47 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun coşku, yükselenin eğlence Yorumla u KasiKesh +1 yıl Teşekkürler Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim Yorumla u KasiKesh +1 yıl Normalde burcumu tahmin et Yorumla Edameda06 +1 yıl Normal burcun 😄 akrep olabilir Yorumla u KasiKesh +1 yıl Hayır yükselende aynı Yorumla Edameda06 +1 yıl Kova? Yorumla u KasiKesh +1 yıl Hayır bana benziyor iyi düşün :) Yorumla Edameda06 +1 yıl Yay Yorumla u KasiKesh +1 yıl Yok bana benziyor kız kara bişey Yorumla Edameda06 +1 yıl Hmm boğa xd Yorumla u KasiKesh +1 yıl Evet bildin :) Yorumla u KasiKesh +1 yıl Sıra bende terazi yükselenin yengeç Yorumla Edameda06 +1 yıl Yok ikisi de yanlış Yorumla u KasiKesh +1 yıl Koç yükselen kova Yorumla Edameda06 +1 yıl Yine yanlış ikisi de Yorumla u KasiKesh +1 yıl Balık yükselen akrep Yorumla Edameda06 +1 yıl Yanlış :) Yorumla u KasiKesh +1 yıl Aslan yükselen yay :) Yorumla Edameda06 +1 yıl Biri doğru biri yanlış haha Yorumla u KasiKesh +1 yıl Hangisi ordan gideyim Yorumla Edameda06 +1 yıl Yay. Yorumla u KasiKesh +1 yıl Yükselen doğru ozaman oğlak yükselen yay Yorumla Edameda06 +1 yıl Değilll 🤣 Yorumla u KasiKesh +1 yıl Başak yükselen yay Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayıııır Yorumla u KasiKesh +1 yıl İkizler yay Yorumla Edameda06 +1 yıl Değil. Yorumla u KasiKesh +1 yıl Akrep yay Yorumla u KasiKesh +1 yıl Yay yay Yorumla Edameda06 +1 yıl Değil :d Yorumla u KasiKesh +1 yıl Boğa yay Yorumla Edameda06 +1 yıl Heh şimdi onu ters çevir 😄 Yorumla u KasiKesh +1 yıl Yay yükselen boğa Yorumla u KasiKesh +1 yıl Ne zormuş :) Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet burcum Yay, yükselenim boğa :d Yorumla u KasiKesh +1 yıl Yay kadının ayakları parmakları küçük olur Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Küçük benim de xjjdı Yorumla u KasiKesh +1 yıl Minik olurlar Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet miniğim işte Yorumla u KasiKesh +1 yıl Has Ankaralımısın benim gibi Yorumla Edameda06 +1 yıl Doğduğum yer Ankara olduğu için ankaralı sayılıyorum Yorumla u KasiKesh +1 yıl Aslen nerelisin ozaman ben has Ankaralıyım :) Yorumla Edameda06 +1 yıl Çankırı aslen Yorumla u KasiKesh +1 yıl Yakın Ankara sayılır Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet yakın Yorumla u KasiKesh +1 yıl Etımesgutdamı yaşıyorsun Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Et bakalim. 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun asabiyet, yükselenin öfke Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Bacim bu nasil burc oyle? Yorumla Edameda06 +1 yıl Görseldekine uygun olsun diye cevaplarım böyle Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Hee. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olurrr 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun karışıklık, yükselenin tezatlık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burcum gizem yükselenim netlik olmasın o Yorumla Edameda06 +1 yıl Tamam olsun 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçti artık 😏 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Hadi et 😄 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcun enerji, yükselenin bilim Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. evet et bakalım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Tabi ki de tahmin edebilirsin
Burcun çalışkanlık, yükselenin bıkmamak
💕🌸
💙💫
Olur ama yükselenimi bende bilmiyorum alçalanı var mıdır 🥶🥶🥶
Oyun bitti şükooş
Hüğğğğ bananeee
🤣 Burcun delilik, yükselenin soğuk espiriler 😂
Hadi len ordan djdldld
😆😴
Yükselenimi ben de bilmiyorum, tahmin et bakalım.
Burcun zarafet, yükselenin naiflik
🥰🥰🥰
Normalde böyle soruların altına girmem de bu defalık istisna olsun. Buyur
Burcun ciddiyet, yükselenin mesafe
EyvAllah teşekkürler.
Rica ederim
Aşk burcuyum, yükselenim de merhamet...
Olur tahmin et.
🤣 Burcun love, yükselenin emotion
😂teşekkür ederim
Rica ederim ❤️
Tahmin et diyeceğim ama sen şimdi yine çakallık der gomersin:(
Burcun çapkınlık, yükselenin libido
Sanırım güzel bir şey teşekkür ederim &)
🤣 Rica ederim
Rica ve takip mi etsen:)
Yükselenimi şu an tahmin etmek zor değil dkkdksks
Burada soruya kendiniz cevap vermiyorsunuz...
Anlıyorum sizi
Tabiki 😀
Burcun huzur, yükselenin mutluluk
Teşekkür ederim 🥰
Rica ederim ❤️
Yorumunuzu bekliyorum :))
Burcun negatiflik, yükselenin çile
Ahahha yapmaaa yapmaaa 😂
Herkese güzel şeyler yazarken neden bana böyle karamsar bir yorum @edameda06 😀
Yok tek sana yazmadım olumsuz şeyler 🙈😄
Söyle degerli arkadaşım
Burcun özgürlük, yükselenin sevgi
Tesekurler güzel arkadaşım güzel akıllıca yorumlama selamlar
Bn daha bilmiyorum sen nasıl bulacaksın 🤣
Burcun eğlence, yükselenin dinamiklik
Eee şimdi ben hangi burcum 😀
Yay olabilir 🤣
Hahahha hiç sanmıyorum gerçi şu an bilmediğimiz için hepsi de olabilir 🤣
😄 Tek tek burçları sayamam xd
Dedim ya hepsi de olabilir aslında bu durumu hiç sevmiyorum biriyle tanışınca ilk sorduğu soru burcun nedir bilmiyorum deyince inanmıyorlar 😀
🤣 Doğum gününü söyle bulurum ben xddjsj
Kız sorun da orada ya zaten anneme ben ne zaman doğdum diyorum ne bilim diyor hatırlamıyom diyor🤣
🤣 Bu çok ilginç xdkdj
Oldukça 😀 bu arada gt lütfen
Et bakalım
Burcun soğukluk, yükselenin mesafe
Buyur tahmin gelsin bakalım
Burcun uysallık, yükselenin kibarlık
😊Ahh ahh bir de sen beni eser iken gör ne fırtına çıkıyor 🌹🥀Yorum için teşekkürler...
:d Rica ederim
Oluur meraktayımm
Burcun tatlılık, yükselenin ponçiklik
💌💞💋
🌸💗🌹
Neden olmasın :d
Burcun stabil, yükselenin nötr
Nokta tespit yine asjsf
😄😄
Oluur bekliyorum
Burcun özbakım, yükselenin güzellik
Tişikkürler 🤍
Ricalar 😄💗
Olur ama yükseleni bilmiyorum
Burcun film, yükselenin sinema
İkkside yanlış :/
🤷♀️
Olur. İpucu olarak ikisi de aynı burç diyeyim :)
Burcun mizah, yükselenin gülmek
Mizahi yanım yüksek ama uzun süredir gamzelerimi kimse görmedi
Doğrudur
Et bakalım yükselen ne bende bilmiyorum ama
Burcun eğlence, yükselenin gezmek
Valla tam isabet teşekkür ederim
Rica ederim
Et kanka ekim 26 da doğdum
herkes dağılsın oyunu biz kazandık oley be 0 doğru 20 yanlış 🤪
Olur edebilirsin 😊
Burcun oyun, yükselenin eğlence
Doğru ama Gamer etiketinden ayrıldım 😄 ve şu an oyunla da pek aram yok ders çalışıyorum 😄🤷♂️
Aa, o zaman kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin 😄
Teşekkürler 😊😊
Olur
Burcun karanlık, yükselenin zindan
tabi buyrun
Burcun esaret, yükselenin zindan
olur
Burcun sevimlilik, yükselenin duygusallık
Evet edebilirsin🙃😀
Burcun mizah, yükselenin eğlence
🙂🙃
Olur
Burcun umursamazlık, yükselenin ego
Aferin doğru bildin
Aferin mi haha ben öğrencin değilim
Aferini doğru iş yapan herkes hak eder öğrenci olmana gerek yok ki
Biraz küçümseyici söylediğini düşündüm
Yok ya ne küçümsemesi hsjjdjs öyle birisi değilim ben. Sanal ortam diye öyle algılanıyor sadece jest mimik yok diye
Anladım evet burada emoji o yüzden önemli 🤣
Yükselen….
Burcun spor, yükselenin enerji
Bildiniz 🦍💃🏻
Evet et
Burcun eğlence, yükselenin mizah
Olur
Burcun şirinlik, yükselenin tatlılık
Yaa teşekkür ederim sağ olun o sizin tatlılığınız 🤗
Rica ederim canım 🤗💗
Olur
Burcun öğrenmek, yükselenin bilgi
Teşekkürler.
Rica ederim
olur
Burcun psikoloji, yükselenin maneviyat
balik burcuyum
Oluur 😌💅🏻
Burcun sempatiklik, yükselenin minnoşluk 😂
Yiaaa 🥰💗
🤗💅
Ourrr
Burcun çılgınlık, yükselenin bıkkınlık
Hayırr
Hııı
Heee
Dene bakalım
Burcun kibir, yükselenin ego
ego neyse de kibir pek olmadı sanki
Oldu bence
Kibir yok ama bende olsaydı ego gibi bunu da kabul ederdim. Kendimde olanlardan kaçmam ben iyi ve kötü ne varsa hepsine sahip çıkarım kibir bizden değildir.
Tamam
Buyrun.
Burcun doğa, yükselenin huzur
Guzel tespit.😊🌼Tesekkur ederim.
Rica ederim 😊🌸
Olur
Burcun nostalji, yükselenin siyaset
Ene
😄
💘
et bakayım
Burcun sanat, yükselenin yetenek
dubu dubu dubu tıııssss :D
Olur 🌼☕
Burcun süs, yükselenin renklilik
Teşekkür ederim 🌼
Rica ederim 😊🌸
Et bakalım 🤔
Burcun düzlük, yükselenin dağınıklık
Olur olur yeriz 😂
😂😄
Et bakalım
Burcun güven, yükselenin aitlik
Güven doğru
👍🏻
Olur et bakalım
Burcun kırmızı, yükselenin seksepalite
ooow güzell :))
🙂💄
Olur
Burcun gizem, yükselenin kapalılık
Aynen knk
Olur
Burcun asabiyet, yükselenin isyankarlık
👏🏻👏🏻
haydi bakalım
Burcun pijama, yükselenin rahatlık
pijama görl 😂
🤣 Evet bide enercii jsjdj
deme şunu ya 🥺
🤭🤭💗
Olabilirr
Burcun üzüntü, yükselenin sakinlik
Pek sayılmaz ama tahmin için teşekkürler 🌸
Rica ederim
💜
Olur.
Burcun yalnızlık, yükselenin keder
Et bakalım
Burcun çaba, yükselenin mücadele
😏😆🤣 Çok iyi gerçekten
🤣😄😂
Etttt
Burcun prenses, yükselenin zarafet
Öyledir ehehehe 😏💅🏻💖
😄💅💗
Et bakalım
Burcun kalp, yükselenin kırgınlık
😅
😄
Olur
Burcun dert, yükselenin depresyon
Helal olsun ablam bildin 👏
🙌🏻💫
Et bakem
Burcun enerji , yükselenin delilik
https://images.app.goo.gl/niN3UNbVsvnsCW4FA
😄😄
Hadi et bakalım
Et bakalm
Akrep burcu 28 ekim
Et bakalım
Burcun coşku, yükselenin eğlence
Teşekkürler
Rica ederim
Normalde burcumu tahmin et
Normal burcun 😄 akrep olabilir
Hayır yükselende aynı
Kova?
Hayır bana benziyor iyi düşün :)
Yay
Yok bana benziyor kız kara bişey
Hmm boğa xd
Evet bildin :)
Sıra bende terazi yükselenin yengeç
Yok ikisi de yanlış
Koç yükselen kova
Yine yanlış ikisi de
Balık yükselen akrep
Yanlış :)
Aslan yükselen yay :)
Biri doğru biri yanlış haha
Hangisi ordan gideyim
Yay.
Yükselen doğru ozaman oğlak yükselen yay
Değilll 🤣
Başak yükselen yay
Hayıııır
İkizler yay
Değil.
Akrep yay
Yay yay
Değil :d
Boğa yay
Heh şimdi onu ters çevir 😄
Yay yükselen boğa
Ne zormuş :)
Evet burcum Yay, yükselenim boğa :d
Yay kadının ayakları parmakları küçük olur
🤣 🤣 Küçük benim de xjjdı
Minik olurlar
Evet miniğim işte
Has Ankaralımısın benim gibi
Doğduğum yer Ankara olduğu için ankaralı sayılıyorum
Aslen nerelisin ozaman ben has Ankaralıyım :)
Çankırı aslen
Yakın Ankara sayılır
Evet yakın
Etımesgutdamı yaşıyorsun
Buyrun🤸😏
Et bakalim.
Burcun asabiyet, yükselenin öfke
Bacim bu nasil burc oyle?
Görseldekine uygun olsun diye cevaplarım böyle
Hee.
Olurrr
Burcun karışıklık, yükselenin tezatlık