AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Boğa burcu
Yükselen de boğa
Bu benim nasıl bir kaderim
Burcum kova yükselen aslan
Burcum İkizler yazacaktım yanlış oldu
Çok enerjiksin etrafa neşe saçarsın ama senin içini sadece çok yakınların bilir kendin hariç herkesin moralini düzeltebilirsin modaya çok düşkünsün bunu hem aslandan hem ikizlerden alıyosun kısıtlanmayı hiç sevmezsin aynı şekilde emir almaktan da şipşak asık olur aynı hızda da sıkılıp, soğursun saygıya cok önem verirsin son olarak da 2 şey arasında kalınca bi türlü karar veremiyosun çok kararsızsın
Şipşak aşık olma noktasında birazcık yanılmış olabilirsin. Çünkü birini 7 sene birini de 2 sene sevdim takıntı haline getiriyorum sevdim mi manyağa bağlıyorum
Ah tabi takıntı var aynı zamanda da unutmakta da zorluk çekiyosun tanıdıgım çok fazla ikizler var bazıları bagımsız ruhlu bazılarıysa sevdigini unutamayanlardan sen de unutamayanlardansın galiba wşkocwpxüqoskksxk
Evet evet unutamıyorum ama bin yıl önceki sevgilim bile ara ara aklıma gelir😂😂
Kova ama yükseleni bilmiyorum
Ben kovanın kitabını yazarım ya neyse başlayım soğuksun ama sevdigine hep bi ayrısın herkes seni çapkın olarak bilir öylesinde ama gerçekten sevdigin zaman dünya güzeli de gelse yok sayarsın zor seversin ama sevdimi tam seversin zekisin farklı olmak istersin sıradanlık hiç sana göre değil ve aynı şekilde sevdigin birisinin de farklı olmasını istersin sıradanlık hiç dikkatini çekmez son olarak ta dış görünüşüne aşşırı önem verirsin
Valla tebrik ederim ben kendimi bu şekilde ifade edemezdim teşekkür ediyorum 🍀
Ne demek
Yengeç yükselen başak
Duygusalsın ama bu yönünü kolay kolay kimseye göstermiyosun fazla anlayışlısın empati yeteneğini zaten bilmeyen yok güvenilirsin yalanı sevmezsin sevdiğine çok değer verirsin ve karşındakinden de bi o kadr değer beklersin birisine düşüncelerini söylemeden önce mantıklı düşünür öyle söylersin son olarakta saçına fazla önem veren birisin
Aa nereden bildin ben inanmıyorum burçlara duygusalda değilim
Yapma yengeç duygusallıkta zirve yapar belli etmiyosun sadece ama duygusalsınn
Değilim
Terazi burcu,
Yükselenim Oğlak.
burcum akrep yükselen başak
Burcum yok , kimseye de yükselmiyorum
Burcum koç yükselenimi bilmiyom
Yalanı sevmezsin ve karşındaki kişininde dürüst olmasını istersin lider ruhlusun bi ortamda her zaman kendini belli edersin bi ilişkin olduğu zaman karşındakini çok zorlarsın amaa sevdiğin zaman kendi fikirlerini bi kenara atar onunkileri önemsersin değer verdigini hissetirirsin bunlar biraz klasik oldu seni tam anlatmak gerekirse güven problemlerin var kimsenin seni anlamdığını düşünüyosun geceyi de çok seversin zoru da bi o kadr seversin inatçılığını bilmeyen yoktur dedigim gibi her ne kadr inatda olsan sevdigin zaman karşındakinin fikirlerine daha çok önem verirsin son olarak daa müzik dinlemeye bayılırsın
Yazına sağlık. Valla ben kendimi anlatsam böyle anlatamam
O kadar doğru ki her biri
Yaa teşekkür ederim
Oğlak burcu aslan yükselen
Burcum oğlak yukselen yay
Soğuksun içine kapanıksın hırslısın özgüven sahibi birisin amaa sevdigin zaman sevdigin kisiye tüm bu duvarlarını yıkarsın soğuk olman sadece dışardan kendini korumak için oluşturdugun bi duvar sevdigin zaman anlayışlı fedakar sevdigin için ölümü bile göze alabilecek yapıdasın birazda çapkınıkta var tabii sevdigin zaman kimse önüne geçemez gerçekten seversen aldatmayı aklından dahi geçirmezsin son olarakda kıskançsın sevdigini kimseyle paylaşmak istemezsin
Valla tebrik ederim yüreğine sağlık
Teşekküler
İkisi de Başak
Dışardan soğuk olarak gözüksende seni tanıyan biri ne kadar sevecen birisi olduğunu bilir, kolay kolay birini sevmezsin sevdiginde öyle kolay birisi olmaz zaten sevdigine cok ayrı değer verirsin kıskançsın ama belli etmek istemezsin kendinle konuşmayı çok seversin temiz kalplisin ama etrafındakiler bunu kullanmayı ister dikkat et lütfen birisi sana bi kötülük yaptığı zaman ömür boyu unutmazsın her ne kadr etrafa mutlu gözüksende herşeyi kendi içinde yaşarsın son olarak da yalandan nefret edersinn
Hepsi doğru vallahi, tam olarak bu benım. Teşekkür ederim 🌸🌸
Koç- yay
Hayatı seven aynı zamanda kız işlerini de bi o kadr seven birisin ortamda kendini her zman belli edersin hırsını zaten anlatmaya bile gerek yok iş konusunda en iyisi olmak isteyen aslında her ortamda en iyisi olmak isteyen bi yapın da var bağımsız ruhlusun kısıtlamaya gelemezsin kıskançsın ama asla kısıtlamazsın en son olarak da romantizm seversin karşındaki kadının da kendini bilen özgüvenli birisi olmasını istersin
Tesekkur ederim emeginize saglik 🙏🙏
burcum ikizler yükselenim terazi
aslan aslan
İkiside boğa
hepsi aslan
İkizler üstü aslan
Koç.
Balik-yengec
İkisi de yengeç
Cok sıcak kalpli iyi niyetlisin herkesi kendin gibi iyi görüyosun ama hislerin o kadr kuvvetli ki yalanı da hemen anlıyosun birinin sana karsı yalan söylemesi onun zararına olur çünkü sen gözünden bile anlarsın hislerin sayesinde, birine çok zor bağlanıyosun aynı şekilde bağlandıktan sonra öyle hemen koparıp atamıyosun geçmişte yaşananlarıda bi türlü geçmişte bırakamıyosun son olarak da gerçekten birini sevdigin zaman başka birini gözün görmüyo