Abi size ne milletin dinlediği müzikten isteyen istediğini dinler allah allah ya! Siz Apop veya rap dinleyince havali olmuyorsunuz sıkılıp sıkılıp kpop'a b*k atmaktan vazgeçin! Yok gaymış yok makyaj yapıyorlarmış ha gay olurlar ha olmazlar size ne bundan! Hem insanları tercihi diyip duyar kasıyorsunuz hemde gay bunlar diyip milletin müzik zevkine karışıyorsunuz!
Bts=Kendinizi sevin. İtzy=Kendim olmak istiyorum. Twice=Ne istersem onu giyerim.
Gerçekten de çok kötü örnek oluyorlarmis baksana 🙄
1. si Bts kim ne derse desin toplumu cinsiyetsizleştirmeye çalışıyor. Biz onlara uymuyoruz ki sadece müziklerin dinliyoruz. Ayrıca K-pop sadece Bts Blackpink değil. Biri hoşunuza gitmemiş olabilir diğerlerine bakın veya saygı duyun. Günah mı k-pop dinlemek? Değil niye saygı duymuyorsunuz o zaman? Bilmeden linçlemeyin onlar Koreli Çinli değil. Koreli erkekler yaşadıkları yerden dolayı kız gibi gözüküyorlar makyaj yapmasalar yine kız gibi gözükecekler. Türkiye'de maalesef bu ön yargı yüzüne gençler dinliyor genel olarak. Diğer ülkelere baktığımız zaman k-pop'ı her yaştan insan dinliyor. Ne yazık ki fanboyların sayısı çok az bu ülkede. Neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum. Bir kaç tane K-pop dinleyen ergene denk gelmiş olabilirsiniz ancak bu demek değil ki k-pop dinleyen herkes ergendir. Yeter artık saygı duymayı öğrenin.
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bts toplumu cinsiyetsizlestirmeye çalışmıyor şu vkook vmin ship saçmalığı şirketin çalışması gay değiller yani.
Bir insan geri kafalı yobaz ise o insandan hiç bir şey beklenmez ama ne olursa olsun böylesi insanların hiç bir zaman bizim kadar mükemmel idolleri olmayacak
Çünkü geri kafalı iğrenç insanlar var böyleleri olduktan sonra yapacak bişi yok ama kpop fanıyım (ız) bundan o gerizekalılara ne? Batıyor işte ama BTS ve BP fanı olduğum için pişman mıyım? ASLAAAAA
Neden ön yargılı olduklarını bilmiyorum ırk olarak ya da kıyafet makyaj vesaire beğenmiyorlar olabilirler ondan ön yargılıdırlar. Bende dinlemiyorum ama Blackpink denk gelmiştim 1 2 kere hoşuma gitti.
Cidden cahillik ben çok severek dinliyorum kaliteli müzik güzel sesler ve cidden emek sarf ediliyor ama boş insan çok işte ülkede, sözde medeni olduğunu savunanlar ıkrçıkla, dinelnilen müzil tarzına göre yargılıyolar
İk olarak saçları onların kişiliğini değiştirmez. Birisi vardı. Yok kpop böyle , yok saçı uzun falan. Adamın saçları kız olmama rağmen benimkinden baya uzundu. Makyaj konusuna gelirsek biz onları sadece kamera karşısında görüyoruz. Dizi veya filmlerde de insanlar kameraya çıkmadan suratlarına kapatıcı parlatıcı sürüyorlar. Ve Kore de erkeklerin makyaj yapması kadar doğal bir şey yok. Kültür farkı. Ayrıca hiçbir makyaj ürünün üzerinde kızlara özeldir yazdığını görmedim. Evet bu yaşıma geldim hala dinliyorum. Sözleri bana çok anlamlı geliyor. Bense insanları dinlediği müzik türüne göre yargılayanları komik bebe buluyorum. Onlar beni daha da olgunlaştırdı. Evet , sevmiyor olabilirsin saygım sonsuz. Ama şunu bil, ‘herkes ne görmek isterse onu görür, yargılamak inanmaktan daha kolaydır.’( ruhlu erkeklerin bir şarkı sözü:))
sorun bts değil bir insanın başka insanlara tapması itat etmesi emir kulu olması normal değil bu cellat cemre solmaz içinde geçerli ben dedim bts fanıysan bunu kendin ile yaşa sosyal medyaya atma banane senin idollerini görmekmi zorundayız cidden ağır canım var hepsi diyebilirim gerçekten ülkenin halini düzenini bozuyorlar bir gelecekleri yok