Her birey farklıdır zevkler tartışılamaz öyle değil mi ama sanırım öyle değil kpop fanları ful linç yiyor ergen vb laflara maruz kalıyorlar sadece sebep ne cidden onu soruyorum💙🐬💙🐬💙🐬💙
Özellikle kurgulanmış projeler, göremeyecek kadar kör olmamak lazım. Cinsiyetsizlik Renkli saçları olan erkekler Makyaj yapan erkekler Belirli imaja burunmek zorunda belirli beden ölçüsünde olması gereken insanlar. Birilerine göre yaşamak zorunda olan paralı teknoloji kölelerini sanatçı diye yutturmak istedikleri için. Rol model olamazlar ve maalesef gençler bunlara tapıyor deyim yerindeyse.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Blackpink çok iyi ama diğer grupları beğenmiyorum. Çok cringe geliyor. Blackpinkin şarkıları batıya uygun, hatta çok fazla ingilizce şarkıları var onları dinliyorum. How you like that şarkıları aşırı iyi, orda rapper bi kız var Lisa mıydı Liza mıydı neydi, rapi çok iyi diğer şarkılardaki raplerine de baktım baya iyi. Diğer üyelerin isimlerini bilmiyorum ama onların da sesi iyiydi. Yani bence kpopa ön yargılı olunmamalı. Blackpink kendini aştı ön yargıyı kırdı gözümde. Diğerleri kıramadıysa kendi yeteneksizlikleri
İlk başta Twice dinlerken dedim bu ne?😳 Çocuk şarkısı gibi geldi. Ama şimdi Like ooh-ahh 'ı ezbere bilir, deli gibi dinler ve eşlik ederim. 😀😀 İlk başta beğenmiyorum hep sonra bağımlılık yapıyor, bir bakıyorum kendi kendime mırıldanıyorum. Kafamdan çıkmıyor. Sevmeyen sevmesin sevene de mani olmasın işte. Saygı duysalar yeter. :))
Erkekleri makyaj yapıp saçlarını boyadığı için böyle yapıyorlar! Halbuki çok başarılı grupları ve kaliteli müzikleri var 😌 Ayrıca şarki sözlerindeki anlamlar da harika şarkıcıları yaptıkları işe çok emek veriyorlar 😌
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Stajyer dönemi falanda zor tabii sanatçı olana kadar bir sürü engelle karşılaşıyorlar ki şarkılar için çaba gösteriyorlar idol olmak zor
Ergence buldukları için. Yani kıyafetleri, dansları, şarkılari sanırım toplumumuzda daha derin ve manalı şarkı seven insanlar olduğu için hoş gelmeyebilir. Ama kimse kimsenin sevdiği bir şeye laf atmak hakkına sahip değil. Ben 2 sene önce radyoda Blackpink'in Kill This Love şarkisini dinlemistim. Kpop olduğunu bile bilmiyordum. Kulağıma o kadar hoş geldi ki shazam'dan aratıp buldum ve blackpink yazıyordu. Yani insan kulağına hoş gelen bir şeyi dinleyebilir. 🤷🏻♀️
Güzelim Türkü dinlemek varken ne için tek bir kelimesini anlamadığım elin müziğini dinliyeyim ki ha kulağa hoş gelir dinlenirnorası ayrı ama sürekli bunlarla kafayı bozmak ciddi ciddi ergenlik veya kültürsüzlük. Tabii zevkler tartışılmaz ama fazlası zarar.
laf atma sebepleri 16 yaşındaki bts sümeyyeler. onun dışında radyoda hylt , kill this love falan çıkınca çoğu kişinin sesi yükseltip dinlediklerine eminim
Eminem dinleyenlere de ergen diyen çok büyük bir kesim var ve hiç EMinem dinlememiş insanlar. Ama ben dinledim bak bikaç şarkı ve soğuttu beni, btsden baktım çevirisine falan ve cidden iğrenç