AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
212Cevap
Eğer bir erkek kıro bir şeyse, onu erkek değil eşşek yapar. Erkeğin karşı cinse ve çevresine karşı nazik ve centilmen olması gerekiyor.
Tabii kızlarımız da (14-27) yaş aralığında "psikopat erkek" sevdası var. tabii onlara ben canım diyorum ama çocuğunuza dikkat edin özellikle kız çocuğu ise, tablet ve telefona karşı çok dikkatli olun her şeyini kontrol edin ama SIKMADAN.
Bence bu artı bir özelliktir. Birinin kibar ve naif olması kendini ve sevdiklerini koruyamayacağı anlamına gelmez. Ezik değildir, üstündür. Öndedir kibar erkek. Maço olanlar eziktir.
Nasıl davranması gerektigini takıntı yapmak bir insanı ezik gösterir. Kendine guvenen ne istedigini bilen ayaklari yere saglam basan insan kibar da olsa maco da olsa dikkat ceker.
Kibar erkegin eziklikle ne alakası var ya unutma meyve veren ağaç daima taşlanır kirolar öyle olamadıkları kizlarinda çoğu kibar erkekleri sevdikleri için kendi kendine gurur yıkmaya calisiyolar
Sabrimi zorlamayan (ki oldukça sabirliyimdir) her türlü varlığa karşı efendiligimi muhafaza etmisimdir. Ama bunu eziklik olarak yorumlayipta sınırlarını aşanlar şok edici bir karşılık bulurlar...
Hayir ezik yapmaz ama cok kısa konuştuğum bu özellikler ve daha falzasi vardi... Ve baydı ne kavga edebiliyorsun ne trip atabiliyorsun... Ne sters gerilim var... Birisi bana cicek göndermiş diyorum aaa cicek cok güzelmiş zevkl8ymis diyor 🤦♀️ kıskanmayan biri ne biliyim bir cok eksik ve bircok cok guzel huyu olan biriydi ama bittirdim ruhsuz duk
Tam olarak bu nedenden terkedildim, neymiş daha erkek birisi ile daha mutlu olacakmış. Yolu açık olsun...
Kötü olmuş.
Bunların yanında herzaman sert bi tarafı olduğunu da hissettirmeli bence.
Bence de masaya yumruğunu vurup otur lan diyebilmeli :D
Her şeyin bir miktari var yeteeli kadar kibar yeterli kadar maco ve yerine gore davranman gerekir ne yazikki biyolojik olarak bir erkegin aşiri kibar olmasi onu diger erkeklere gucsuz ve ezik biri gibi oldugunu dusundurecek bu istemsiz biz boyle evrilmisiz yapicak bisi yok yerine gore davranmak lazim
Hayır, tam tersi çok saygın birisi olarak gösterir onu. Ben de karşımda öyle bir insan varsa, o erkeğe karşı saygı ile yaklaşırım çünkü bunu hak ediyor bu tür erkekler.
Ne bileyim atıyorum genel olarak umursamaz birisindir, ama sadece bi kisi ye özel iyisindir, ona karşı başka olursun seni hemen saf, enayi yerine koyarlar.
Memlekette ki 60 ıqlu vasıfsız kezbanlar yüzünden böyle bu :D Aklı başında efendi işinde gücünde adamın onlar ile işi olmaz onların ne dediğini de umursamaz rahat olabilirsiniz. :D
Kibar naif olmak eziklik değildir ama dikkat çekici de bişey değildir kibar bi erkeğin kızların ilgisini çekmesi zor bence çok kaba maço olan birininde kızlar tarafından ilgi çekmesi zor bence böyle rahat bazen kaba ama doğallığında kaba olan erkek iyidir bilinçli yapmıycak bunu tam passatı olan yakışıklı semt çocukları vardı ya öyle okucak yani
Bunu eziklik olarak gören kişi, muhtemelen medeniyetten nasibini almamış hep hor görülmüştür.
Eziklikten değil saygıdan ve insana olan değerden bu şekilde davranırım.
Karşındaki kadına/erkeğe bağlı ipsiz sapsiz saygısız adamları seven bir tipse ezik olarak görür karakteri oturmuş aklı selim biriyse olması gerekenin o olduğunu düşünür..
Tabiki hayır, kibar ve naif olmak sadece erkeğe özgü bir davranış değil. Keşke her erkek bu davranışı alışkanlık haline getirebilse, aynı zamanda kadınlarda kibar ve zarif olmalı. Nerde nasıl davranması gerektiğini bilmeyen kaba ve saygısız erkek eziktir.
asla ezik olmaz kadınları anlamak zor olduğu için bu konuda da anlamak zor bence bende mümkün olduğunca kibar nazik düşünceli yaklaşırım özellikle yeni tanıştığım bir kadına karşı dış görünüş olarak öyle durmasam da içerde bir ponçik yatıyor yeterki kızdırmayın 😂😂
Bu ozelliklere sahip erkege kopek cektiriyor sizin cins. Nasil bir gozle bakiyorlar da oyle goruyorlar gercekten bilmiyorum ama, evet ezik goruyorlar.
Tutturmuslar bir maco, sert erkek. Cozemiyorum ki zaten, insan neden degersizlestirilmekten keyif alir?
Degisik. Cok degisik. Defalarca sahit oldum asagilanan, adam yerine konmayan kizin, bu tavri surduren adamin kollarina kostuguna. Midem bulandi fazlasi ile. Iygh!!!
Haşin gaddar masaya elini vurmalı , göğsü kıllı olmalı asdff 😁 kibar erkeğe kibar naif kadın yakışır ruhunda naiflik olmayan kadınlar istemez 😋
Herkes için diktatör bazıları için o ezik sanılan adamım ve inan bana umurumda değil birilerin ezik sanması.
Aksine onu adam gibi gösterir.
Böyle şeyler pek görmüyoruz o yüzden garip geliyor. Toplumda hanımcı diyor oysa olması gereken bu.
👏👏
Bu genelde erkekler arası dönen muhabbettir. Kadın ruhundan anlayan erkek ezik değildir.
Hayır aksine benim gözümde daha yücedir naif kişiliklerin hastasıyız
Çoğu insan kendisiyle ilgili özeleştiri yapmaz, bu yüzden de hödükler için kendileri ideal erkektir kibar olanlar da ya ezik ya da gaydir😅
Alakası yok ben bir kadına karşı kibar ve centilmenim ama dışardaki diğer herkese maçoyum benim olana kedi gibiyim
bence göstermez aksine beni kendine daha da çeker. sevgilimde hoşlandığın şeylerin başında gelir hatta.
Bu soru da kadınlar her ne kadar böyle birşeyin olmadığnı inkaar etsede sosyal ilişkilerde bu çok doğru
Hayır ben öyle tipleri seviyorum bu nazik, naif ve kibar yanına birde pisikopatlık ve zeka eklenince 🥰🥰
Hayır tabii ki. Olması gereken bu olduğu için adam gibi adam olduğunu ve iyi bir şekilde yetiştiğini gösterir.
Nasıl göründüğü benim için önemli değil, ama maço sevenler sonrasında odunluk ve dayakla karşılaşınca hiç sızlanmasn 😅
Aklı başında biri böyle bir erkegi tercih edecektir; her yaşta olmasa bile belli bir yaştan sonra muhakkak..
Neden ezik olsun ben bayanlara saygı duyarım her zaman kibar ve nayif olurum çünkü bayanlar her şeyin en iyisini layıktır
Maalesef öyle görünüyor
Bu da naifleri daha da çok yanlızlığa itiyor
Kibarlar adamdır ama yanlızlığa mahkumdur
Önceleri bende insanlara kibarlık yapardım ama maalesef insanlar suistimal ediyorlar.
Şunu anladım belirli çizgilerin olucak ve yeri geldiğinde sende öküzlük yapıcaksın
Malesef öyle ben de kategoriden yargılanıyorum ne kadar bu yapımdan dolayı kaybetsem bile karakterimden ödün vermem
Katılmıyorum buna ! Bence centirmen, kibar ve naif olması , diğer erkeklerden bir sıfır önde olduğunu gösterir. 😎 Benim düşüncem tabi bu 💙
Yorumları okudum da hepsi hayır demiş kocaman bir yalan gibi geldi bana nerede it kopuk varsa onların peşinde (Çoğu)
Ezik görenler utandın ben öyleyim ve kendimi hiç bir zaman ezik hissetmedim bil hassa daha olgun ve mütevazi hissediyorum
Macolugun krolugun moda olduğunu da yeni öğrendim.. hayır tabiki de erkeği ezik göstermez herkes yapısı gereği davranışlarını kontrol eder.
Beyefendi olduğumu düşünüyorum. Hatta bazen çok laf yaptığım için üzülüyorum, daha az konuşmam lazım diye.
Bak bu tip erkekler aslına ezik değil en iyisidir, çünkü günü geldiğinde her anlamda en tatlı kadını kazanır.
Aksine.. olur mu öyle şey nezaket kibarlık saygı onların bilmediği öğrenmedigi ve öğrenemeyecegi bir özellik olduğu için eziklemeyi seçiyorlar
Bence kibar erkek, kendini bilen, kendine güvenen erkektir. Kesinlikle, ezik degildir... Tam aksine güçlüdür
Hayırrr bayılıyorum kibar sempatik insanlara, aşık olacağım insan türü
Hayır tabiki eziklik ayrı bişey centilmenlik ayrı bişey😀
Centilmen anlayışlı erkek kızlar tarafından rabet görmez. Kızlar kendini zorlayan erkeği sever daha çok bağlanır.
Ezik değildir tabiki. Kibarlıkla eziklik bağını neden ve nasıl kuruyorlar anlamak güç
Hayır kibar naif centilmen olmak bir erkeği yüceltir.
Ne alaka yerine göre yapılması gereken hareketler 👍🏻
Hayır aksine çok iyi bir şey benim için olması gerekn tek şey
Hayır tabi ki. Böyle insanlar çok azlar. Değer bilmek lazım.
Asıl eziklik öyle insanlara gülenlerde, asla ezik göstermez
Kibar erkeği kimse sevmez oldu evde iş yaptığım için bekar olmama rağmen kılıbık olacaksın diyen arkadaslarim çok kadına çiçek gibi davranmıyorsan adamliktan bahsetmeyeceksin kural bu benim için
Kibarlık naiflik sadece erkeğe özgü değildir medeni insani vasıfları sahip olan herkes içindir🤗
ay nerde var ki kibar erkek olsa olsa fransa ispanya 🇪🇸
Centilmen oldum da kibar oldum da ne oldu kadınların tavrı hep aynı bana karşı
Onlar kaliteli insan görmeye alışık olmadıkları içn yadırgamaları çok normal
Öyle şey olur mu erkek dediğin bukalemun gibi olacak
Hayır tabi ki ne ezikliği ya. O bu dünyada bulunmaz hint kumaşı
Aksine centilmen erkek her ortamin göz bebeği olur sevgilimden biliyorum.
Müzikle ilgilenen erkekler çok kibar ve naif oluyor nedense 😄😄
Bence olması gereken bu 👍🏻