AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
malesef ayni haldeyim. ama ne yapicagimi hiç bilmiyorum
ne yapılır bilmiyorum kendi kendimi oyalamaya çalışıyorum bi yandan şükret diyorum diğer yandan elimde değil
mecburen normal hayat sürmeye çalışıyoruz ama.
gece olunca sanki hersey üstüme gelio gibi hissediyorum
eskiden geceleri severdim demek ki o zaman huzurum yerindeymiş ben de aynıyım
gecede huzur bulurdum. ama artık bulamiyorum
aynennn içimde hep bi kaygı hali hakim
bi yanım kaybolmak istiyor. diğer yanım savaş halinde.
hic bir umudum olmamasına rağmen yinede içimde yaşam arzusu var.
sanki beni anlattın şu an. bi yanım yok olmak istiyor gibi hissediyorum ama fark ediyorum ki öyle değil... güçlü olmak zorundayım geldiysem bu dünyaya savaşmak zorundayım. güçsüzlük bana göre değil gibi... ama işte o hali koruyamıyorum fark etmeden düşünüyorum kuyuya
*düşüyorum
benm düşüncem. tutunacak bir dalımız olmadığı için. ayaklanma gösteremiyoruz
aslında yıkılmaz bir halimiz var
bunca zman sabrettiklerimle yaşadıklarımıza dah çok güçlendik yinede insaniz olmuyor bazen hersey tek olmuyor.
aynen öyle tutunacak bir meselemiz yok en azından benim şu an yok. hedef koyayım kendime diyorum ertesi gün bırakıyorum fark etmiyorum bile nasıl bıraktığımı. hayata karışmamız lazım köşede oturmaktan herkes sıkılır.
asıl sorun da bu ya
içimizdeki o korkuyu yenip yeniden adım atmak istiyor can ama yaşadıkları başına gelmesin diye çekiniyor
biliyorum hayata bağlanırsa eskisi gibi olacağım huzur dolu ümit dolu ama işte. arafta yaşamaya alistik. kimse el vermiyor veremiyor
aynen öyle böyle düşünüyorum tam da anlattığın gibi. o yüzden ne yapalım biliyo musun ne pahasına olursa olsun düşsek de düşecek gibi hissetsek de o adımı atalım. atmazsak yavaş yavaş eriyeceğiz
ya şu hastalık vs olmasa belki bisiler yapabilcegim ama baksanıza 3 gun yasak geldi braz niyet ettiğim zman sanki inadina dahada kötü şeyler üstüne geliyor.
biliyorum gerçekten ayağa kalkıp birseyler yapsam zaman içinde iyi olucagima eminim.
sanki nasipsizmisim gibi gelio
aynen bide hastalık girdi araya daha da kötü olduk. aslında bilmiyoruz insan her şeye alışır her şey geçer. mutsuzluğa bu içinde bulunduğumuz duruma alıştırdık kendimizi. güzel bir şeye adım atıp devam etsek ona da alışıcaz ve belki bu hallerimizden eser kalmıcak. bu hastalık gitse ahh
umarimki birgün yeniden hayata bağlanıp hem kendimizi hemde çevremizdeki nice insanlara hayat verebiliriz.
kendi adıma yaşadığım bisey yok inşallah insanlara gerçek anlamda iyi olabilirim
evet en çok bunu istiyorum ben de insanlara faydalı olmak hizmet etmek. inşallah yapabiliriz bunları.
Rabbim size imkan versin. insallah yapabilirsiniz. ben yoruldum
çok sağolun ama ben inanıyorum siz de yapabilirsiniz özel bir karaktere sahipsiniz çünkü.
tesekkur ederim. bizim gibilerine bu dunya fazla.
acikcasi hiç bu zmana ait hissetmiyorum
öyle gerçekten demekten kendini alamıyorum, benim erkek versiyonumsunuz resmen 😄 aynı hislere sahibiz. aynı yorgunluklar var. Rabbim yardımcımız olsun.
oluyor bazen insanlar. resmen aynı cukurdayiz gibi ama ayrı yerlerde aynı hisleri yaşayabiliyor.
bizi bnden başkası bu yuzden anlamıyor
evet bazen düşünüyorum benimle aynı durumda olan hatta daha kötü durumda olan insanlar var keşke beraber olup birbirimize destek olabilsek. yani şu mana da bizi anlayan insanlar olduğunu bu durumun normal olduğunu, herkesin böyle hisler yaşayabilceğeni şu koca dünya da yalnız olmadığımız bilsek, destek olsak, büyütmesek içimizde.
o denli umit var olabilsek zaten bu hale gelmeyiz
öyle evet bu yüzden çocukluğumu çok özlüyorum çocukken çok cesur ümitvar biriydim. bi insan ömrü 25 bilemedin 30 yıl olsa az ve öz olsa yetermiş gibi. veya da benim gibi hayatı olanlara yeter. yaşamak konusunda doğuştan şanslı olanlar 100 yaşına da gelse mutlu. orası tartışılır.
30 beni yeterince yordu. bu sekilde daha fazlasını istemem.
keşke biraz değişse ve mutluluk denen şeyin tadını alarak huzur bulabilsem.
inşallah bulabiliriz, sana bi kitap önermek istiyorum. adı şimdinin gücü- echart tolle yazarı. ben okuyunca umut dolmuştum. mucize gibi gi bi kitap. ben de pdf' i ver atmak isterdim ama burdan atılıyor mu bilmiyorum.
emin olun yüzlerce kitap okudum belki kendimi uyandirabilirim. diye.
bazıları gerçekten etkilediği hayatıma yön verdi.
ama şuanda öyle hissediyorum bu halim iyimi kötümü biseyler yapsam nasi olcak acaba acaba korkuları çok var.
yinede atabilirseniz okurum şüpheniz olmasin
anlıyorum eğer gizliden çıkabilirseniz istek atıp mesaj yoluyla atabilirim
beklerim
Derdin ne dinleyoruz