Hangisini tercih edersiniz. Hiç bir güzelliği olmayıp ruhu Seksi kız mı yoksa yüzü güzel olup ozguvenli bile olmayan bir kız mı?
Güzellik
Çekicilik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Özgüven kendinle barışık olmak demek. Güzel kız zaten kendi ile barışık olur , güzel olduğu için. Çirkinler de genelde özgüven eksikliği oluyor. Kusurlarını insanlardan gizlemeye çalısıyorlar. Soru yu şöyle değiştirsek olur mu , güzel ama utangaç , çirkin ama sexy kız mı? çünkü özgüvenle alakası yok olayın.
Ben kardeşimin çok tatlı Bi suratı var ama ozguven eksikliği var. İnsan sadece dış görünüşden ibaret değildir kendinde sevmediğin Bi huyun felan olabilir yani olabiliyor
Kardeşin'in insanlardan gizlemeye çalıştığı durum ne?
İnsanlardan gizlemeye çalıştığı bir şey yok ozguven olmayınca olmuyor biraz da yapı
İnsanlardan sakladığı bişe yoksa , özgüven eksikliği de olmaz. Basit bi , utangaçlık olabilir , kalabalık sevmiyor olabilir. Standart bildiğimiz durumlar işte.
İnsanlardan sakladığı bir şey olması çok farklı yani hissetmek ile alakalı Bi durum kendini değerli hissetmezsin özüvensiz olursun tamamen buna. Bağlı
Senin kardeşinle aranda bi çekememezlik mi var? Kardeşin de en ufak bi problem yok. San ki sende bi sıkıntı var gibi
Kardeşim zaten şu an yanımda görüyor yazdıklarımda alınmiyorda kendisi söylüyor ozguven eksikliği olduğunu, olabilir yani
Cevap
7Cevap
Güzel olsun ben özgüvenini kazandiririm ama çirkin ise çirkindir.
İyiymiş
Sende hangisi var
Özgüven önemli. Bir bahar akşamı piyanonun eşsiz ziyafeti eşliğinde dans edebilmeli benimle.🙂
Erkek güzellik arıyor gerisi boş ister aptal olsun ister ultra zeki zart zurt
Sorunda bi egzotiklik var zaten çekici değilse güzeli güzel göremez ki insan :) ama çirkin kız iyi seks yapar bu bilimsel kanıtlanmış kadar kattii sonuça yakındır 😀😀
Özgüven kazanıla bilir sonuçta
Güzelsen paran vardır çirkinsen ben gibi fakirsindir
Özgüvenli her bayan güzel gelir göz e
Çirkinse çirkindir, ne kadar ozguvenli bu tiple diye düşünülür hatta
Bir düşünür ikincisinde susar
İkisi de olur ⚡⚡
Sadik olmasi yeterli
Çekilik
Her turlu guzeli secer bacim bunlar
Yemişim özgüveni 😄😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?