Hangisini tercih edersiniz? Neden? Dökülün beyler?
Çirkin/ortalama kafa dengi eğlenceli kız
Güzel soğukkanlı havalı kız
Hiçbiri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim istediğim ve hayalimdeki kız önce benim kafa dengim olmalı daha sonra ise kızın yüzü çünkü ben kızların yüzünü ilk tanismada kızın yüzünü görürsün ve kalpin yerinden çıkacak gibi atar en son fizik benim görüşüm ve sıcakkanlı bir kız ama bir türlü bulamiyorum öyle bir kız sence bu türkiyede var midir böyle kız yoksa abd , rusya , ukraina , abu dabi romania , brazilyada mi var böyle kızlar bana öneride bulunur san sevinirim
Bu sorulardan bıkmadınız mı ya? Harbi çok sıkıldık :)
Haklısın ya
Valla usta çok haklısın. Kızlarında erkeklerin de çoğu bu sorularla sıktı burayı ya. Zaten dikkat et abi çoğunluğu 20 yaş altı. 25-30 arası çok az. Adam akıllı konu veya muhabbet yok.
@umitgultekin10 iyi de bu soruları sizde soruyorsunuz yok nasıl erkeği tercih edersiniz yok bilmem ne yok nasılız biz cevaplıyoruz ama biz sorunca mı böyle oluyo 20 yaş altı değilim ayrıca 25-30 yaş arası insanın hayata atılması gerekirken bu sitede vakit öldürmesi de oldukça acı ve üzücü bence.
Adam akıllı konu ve muhabbet aç biz gelelim öyleyse.
Tamam senin için açacağım öyle ise. Normalde profilime bakarsan konu açan değil genelde yorum yaparak yardimci olan biriyim. Ama senin için bu aksam bir konu açarız. Sen bir ipucu ver konu hakkinda bende ona göre bir konu belirleyeyim.
Farketmez. Takılmaya devam o zaman :)
Beyler diyon herkeşlere açık yapıyon bacım bu perhiz...
Cevap
10Cevap
Hem güzel olup aynı zamanda kafa dengi olamıyor mu?
Namuslu ahlaklı soğuk kanlı sıradan bir kız
işlevine göre değişir.
Eğlenceli kız tabisiki
Fiziği de güzelse kesinlikle çirkin olan seçenek
nefes alsın yeter ya hangisi çabuk verirse o :D
Akıllı , samimi , içten insan..
ilkkkkkkkkkk
tabiki de b
Nefes alan kiz
Kafa dengi
hiçbiriiiiiiii
Hic biri