Yok onun minyatürü hediye ederim sana bakarım dersen yılan peşinden bile giderim kafa iyi oldumu kaçma la gel buraya diye insandan korkacan bu zamanda :) cadırımı kurarım gerçi ağaç kiralık evler olsa bile bide sandan keyfi olmadı balık tutarım buyur gel yolun düşerse beklerim
Oh valla hayatı sen yaşıyorsun. İnşallah bakalım nasip. Gerçi bugün köpek üstüme koştu kaçtım arkama baktım kedi köpeği kovalıyormuş. 😅😅😅 teklifin için teşekkür ediyorum 🙏 Ankara’da deniz yok ama Türkiye’nin kalbi var gelirsen beklerim. 😊
Bak bu açık bi teklise en kısa zamanda dersen yolun düşerse pandemi ye bağlı uzak sayılmayız ve bi gün için gelmem ili üç gün benle ilgileceksin sen gezdiceksin sen gelirsen zaten süresiz sıkılana kadar dicem hiç sıkılmasın :)
Gelmedim değil askerliğimde orda geçti ama sen olacağın için sıkılmam ha bu arada harika termal kaplıcaları vardır tavsiye hem stres hem sağlık için tabi ailen izin verirse tekte değil sevdiğin yakın arkadaşlarında beklerim her zaman akılan bişey gelmesin herşey bana ait önemli olan kalben arkadaşlık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kesinlikle birileri ile konuşmak, dert paylaştıkça azalır.
Haribo ve ülker çikolatalı gofret bide acılı çiğköfte
Bitter seversen karam öneririm 🙈
Ülker çikolatalı gofret güzel😊
Niyetliyim pekde canım çekti gibi 😐
Aaa market kapandı 😳
Sen niyetli misin
Yok Allah’ın bildiğini kuldan saklamayayım ☺️
Ya ne güzel söyledin. Bende saklamayı sevmem tutmadığım zaman Teşekkür ederim anlayışından ötürü😊
Hakkını helal et valla günaha girdim ayak üstü. Allah kabul etsin bu arada 🙏🙏😅
Hayır, hayır hiç önemli değil 😂😊
Çikolata yerim birde ağlarım sonrada uyurum
Kimseye zararın yok. Bu kadar saf ve temiz olma kimse senden değerli olamaz 🙏 o güzel kalbini üzme😊
Kesinlikle çikolata 🍫
Mutluluk demek 😅
Bncede 😆
Bir şeyler kırıp dökmek
En kolayı biriyle konusmak
pasta
Bol çikolatalı mı? 😅
eveet😀
Ayyy valla bende çok severim 🙈😅😅😅
Sufle yaparim hiçbir şey kalmaz
çok güzel kızsın be abla maşallah saçlara bak
Teşekkür ederim 🙏😊
soruna yağmur kokusu cevabını veriyorum
O zaman sana güzel bir hayal kurayım. Müstakil bir evin ve küçük bir bahçesi var. Göl kenarına yakın gün batımını izliyorsun. Yağmur yağarken 😍
şimdiden özlendi:(
😅😅😅
Gezmek dolaşmak
Öz güvenli olduğunu düşünüyorum.😊
Yaaa teşekkür ederim 🤗
😍😍😍
Bana doğa temiz hava
Akşam vakti deniz kenarında çekirdek çitlemek. Tavsiye ederim.
Afyonda deniz yok göl orman on bira kafi :)
Bak bu iyi orman da gez ve benim için bir kaplumbağa yakala bunu çok yapmıştım. Bana iyi geldi gerçi korkarmışın bilmiyorum 😬
Yok onun minyatürü hediye ederim sana bakarım dersen yılan peşinden bile giderim kafa iyi oldumu kaçma la gel buraya diye insandan korkacan bu zamanda :) cadırımı kurarım gerçi ağaç kiralık evler olsa bile bide sandan keyfi olmadı balık tutarım buyur gel yolun düşerse beklerim
Oh valla hayatı sen yaşıyorsun. İnşallah bakalım nasip. Gerçi bugün köpek üstüme koştu kaçtım arkama baktım kedi köpeği kovalıyormuş. 😅😅😅 teklifin için teşekkür ediyorum 🙏 Ankara’da deniz yok ama Türkiye’nin kalbi var gelirsen beklerim. 😊
Bak bu açık bi teklise en kısa zamanda dersen yolun düşerse pandemi ye bağlı uzak sayılmayız ve bi gün için gelmem ili üç gün benle ilgileceksin sen gezdiceksin sen gelirsen zaten süresiz sıkılana kadar dicem hiç sıkılmasın :)
Sözüm olsun madem öyle ama sıkılmamdan gezeceğini sanmıyorum. Malum memur şehri 🙈😅
Gelmedim değil askerliğimde orda geçti ama sen olacağın için sıkılmam ha bu arada harika termal kaplıcaları vardır tavsiye hem stres hem sağlık için tabi ailen izin verirse tekte değil sevdiğin yakın arkadaşlarında beklerim her zaman akılan bişey gelmesin herşey bana ait önemli olan kalben arkadaşlık
Allah razı olsun valla güzel arkadaş bulmak zor. Düşüncen bile yeterli belki birgün o da olur eğer yolum düşerse neden olmasın 🙏😊😊
Sen gelmek iste en özel davetlisin ve herşey bana ait eminim görüp yaşayınca sürpriz ben geldim diye habersiz gelirsin :)
O kadar iddialısın yani valla pandemi olmasa hafta sonu günü birlik gelirdim 🙈😅
Beklerim yeterki gönüller bir olsun bugünlerde geçer doğada ceza yazacak yok sen yeterki gel :)
Çay , ince belli