Kişilik & Karakter Sinirinizi neyden çıkarıyorsunuz? Kızçe_00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sakin olun gençler fazla sinir zarar djxjsj🙄🙄Odamdaki ayım konuşsa neler diycek de işte izin vermiyorum rehin aldım 😂😂 Sinirinizi neyden çıkarıyorsunuz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
dövüsçi1 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl dövüşerek ve müzik dinleyerek yıldızları seyrederken müzik dinleyerek kavga edemiyorum artık bir sebepten ötürü yoksa tolerans göstermem sinirimi bozana 0 0 Yorumla
Tomirisss Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kendimden ya da etrafımdaki eşyalardan. Karşıdaki kişiye zarar vermekten itinayla kaçınırım. 0 0 Yorumla
RedDragon97 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kum torbası ve hayali rakibimden , gölge boksu yaparken onu öldüresiye dövüyorum bazen ölüyor 0 0 Yorumla
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Telefondan, ekranı kırmak istiyorum.😣 1 10 Yorumla Kızçe_00 +1 yıl Telefon olmaz hayır 😂 Yorumla Kızçe_00 +1 yıl O telefonu sakince yere bırak şimdi dhxjsj Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Olur olur 😣 sınavların noldu bu arada? Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Bir kere ekrana vurmazsam rahat edemem 😯 Yorumla Kızçe_00 +1 yıl Çok şey oldu knk okulum bile değişiyor neler neler anlatıcam hepsini djxjsj Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Qız ne zaman oldu bunların hepsi anlat bakim. Ben de sana birşey anlatıcam 😯😣 Yorumla Kızçe_00 +1 yıl Sadəcə 2 gündə oldu 😣 Yorumla Kızçe_00 +1 yıl Geldim hemen sis anlat 😂 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Buradan yox 😌 Önce sen anlatt Yorumla Kızçe_00 +1 yıl Tamam 😄 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Duvar kapı pencere dolap 1 3 Yorumla Kızçe_00 +1 yıl Burçtaşım evde bişey kalmadı sen sinirlenme jdxjjss Yorumla Rascoln36 +1 yıl Elimden geldiğince sinirlenmemeye çalışıyom burçtaşım asdfhj Yorumla Kızçe_00 +1 yıl Güzel seçim 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aşırı sinirli biri değilim ama biraz ceneme vuruyor sinirim karsimdakinin basının etini yiyebilirim😂😂 0 0 Yorumla
Savagexx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Çıkaramıyorum 🥺 arada ondan çıkarırdım.. 0 1 Yorumla Kızçe_00 +1 yıl Kimden? Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bi kere çok sinirlenip elimi duvara vurmuştum kırıldı üç hafta alçıda gezmiştim skkxjflxmkls 0 0 Yorumla
yunuscelik034 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı. Ben çok sinirli bi insan değilim allahtan 😂 0 0 Yorumla
Lfㅤㅤㅤ Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 92% +1 yıl iç sesimle kavga ederek atıyorum sinirimi genelde 0 0 Yorumla
happylama_x Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Kendimden çıkarıyorum olan yine bana oluyor 😄 0 0 Yorumla
ToprakBey_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl bilmem neyden çıkardığımı bende bilmiyorum aksndla 0 0 Yorumla
eaakpten856_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 467 cevap paylaştı. Sinirlenirsem demlenirim sonra güzel bı uyurum 0 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Ben Sinirli Biri Değilim Hiçbir Şeye Sinirlenmem 0 0 Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sabırlı biriyim kolay kolay sinirlenmem 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. kendimden 0 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kendimden 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Saol 0 0 Yorumla
Efendi_Bey Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 458 cevap paylaştı. Spordan 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Oyundaki veletlerden 0 0 Yorumla
SabitFikirliAdam0 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kendimden 0 0 Yorumla
Oturanayı34 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Rahat bırak beni 0 4 Yorumla Kızçe_00 +1 yıl Lan pp yi şu an fark ettim JJZNSKAA Yorumla Oturanayı34 +1 yıl Oturuyorum şurada Yorumla Kızçe_00 +1 yıl Ben bu ayıyı hayattan bezdirdim Yorumla Oturanayı34 +1 yıl Naptın anlat Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Kum torbamdan. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
dövüşerek ve müzik dinleyerek yıldızları seyrederken müzik dinleyerek kavga edemiyorum artık bir sebepten ötürü yoksa tolerans göstermem sinirimi bozana
Kendimden ya da etrafımdaki eşyalardan. Karşıdaki kişiye zarar vermekten itinayla kaçınırım.
Kum torbası ve hayali rakibimden , gölge boksu yaparken onu öldüresiye dövüyorum bazen ölüyor
Telefondan, ekranı kırmak istiyorum.😣
Telefon olmaz hayır 😂
O telefonu sakince yere bırak şimdi dhxjsj
Olur olur 😣 sınavların noldu bu arada?
Bir kere ekrana vurmazsam rahat edemem 😯
Çok şey oldu knk okulum bile değişiyor neler neler anlatıcam hepsini djxjsj
Qız ne zaman oldu bunların hepsi anlat bakim. Ben de sana birşey anlatıcam 😯😣
Sadəcə 2 gündə oldu 😣
Geldim hemen sis anlat 😂
Buradan yox 😌 Önce sen anlatt
Tamam 😄
Duvar kapı pencere dolap
Burçtaşım evde bişey kalmadı sen sinirlenme jdxjjss
Elimden geldiğince sinirlenmemeye çalışıyom burçtaşım asdfhj
Güzel seçim 😂
Aşırı sinirli biri değilim ama biraz ceneme vuruyor sinirim karsimdakinin basının etini yiyebilirim😂😂
Çıkaramıyorum 🥺 arada ondan çıkarırdım..
Kimden?
Telefon fırlatıyorum genelde.
Eşyalar başta telefon.
Bi kere çok sinirlenip elimi duvara vurmuştum kırıldı üç hafta alçıda gezmiştim skkxjflxmkls
Yastıktan, ısırıyorum falan 💃🏻
Kendimden çıkarıyorum hep
Ben çok sinirli bi insan değilim allahtan 😂
iç sesimle kavga ederek atıyorum sinirimi genelde
Kendimden çıkarıyorum olan yine bana oluyor 😄
bilmem neyden çıkardığımı bende bilmiyorum aksndla
Sinirlenirsem demlenirim sonra güzel bı uyurum
Ben Sinirli Biri Değilim Hiçbir Şeye Sinirlenmem
Sabırlı biriyim kolay kolay sinirlenmem
Kendimden
Dövüşerek
kendimden