Hişt hişt sakin ol, sinirlerine hakim ol.. son zamanlarda veya genelde sinirlerinizi neler bozar? Yarın iş günü.. ve birtakım vs vs..

Hişt hişt sakin ol, sinirlerine hakim ol.. son zamanlarda veya genelde sinirlerinizi neler bozar? Yarın iş günü.. ve birtakım vs vs..
Yüzsüz, haddini bilmeyen, üste çıkmaya çalışan insanlar sinirlerimi bozar, hoplatır, darma duman eder.
Sinirlerim bozulunca da kendimi tanıyamıyorum ben.
Benim hakkında yorum yapan insanlar yani gelip bunu bunu yap falan diyenlere tek lafım sen yap ya da sen yapsaydın veya ok diyorum cidden sinir bozucular
Sinirlerimi en çok haksızlık adaletsizlik bozar maalesef.. bir de cahil insanlar laftan anlamayanlar.. ya da beni anlamayanlar
bir de uykusuzluk
Teşekkür ederim 🙏 :)
Ricalar))
Açlık, uykusuzluk, sigarasızlık, çaysızlık..
İlk ikisi çok zor cidden..
Teşekkür ederim..
Rica ederim..
Cevap
11Cevap
Hoşuma gitmeyen her şey sinirimi bozar
En çok anlayamayan insanlar sinirimi bozar. Anlatılanı veya basit şeyleri anlamaları gerek.
Kolay kolay sinirim bozulmaz aslında.
Sadece bazen insanların bariz şeyleri sacmalamasina ve bu konuda ısrarcı olmasına kızıyorum 😂
Katılıyorum..
Kolay kolay sinirlenmem ama üst üste gelen durumlar oluyor o zaman biri gözünün üstünde kaşın var derse patlarım tutamam.
Yoktan yere kavga çıkarmak, sudan bir sebeple trip atılması, özenti giyim ve davranışlar, önemli bir sebep olmadan uzun süre haber alamamak.
Kolay siniri bozulan birisi değilim genelde umursamaz birisiyim fakat çok hoşlanmadığım bir şey olursa eğer o an sinirlene biliyorum...
Çok istediğim bir şeyi elde edemiyor olurken başkalarının çok az bir zaman emekle elde ediyor olması beni bitiriyor
Mesela birine sinirlenip başkasından her an çıkarabilirim belli olmuyor
Elli kere yapma dedigim seyi yapmaya devam eden insanlar.
Her şey bozabilir. Bana belli olmaz.
Ben sinirlerimi aldırdım🤣
Nasıl oluyor 😂
Online oyunda kaybetmek.
Derdiniz büyük 😂😂
Bazen her şey bazen hiç bir şey bozamaz..
Ne kadar şaşırtıcı bir yorum..
Ne kadar? 😅 Sinirlenmeyi severim bazen ise sevmem..
Siz daha çok sinir etmeyi seviyorsunuz diye duymuştum 🙄😂
Ekstra bir çaba sarf etmiyorum bu konuda.. 😂
Bir de et Allah aşkına 😂😂 tövbe diyeyim allah korusun diyelim aman sakın çabasız böyeli ise üstü kalsın..😂🤦🏻
Halkımın taktiri, ben üzerine kelam edemem.. 😅
Bu benim taktirim.. sen git halkına da bir sor..😂😂😂😁😁😁
Yarın sokağın nabzını tutacağım.. 😅
Sokak röportajı yakışır..😂
Sokağa inecek değiliz, birilerini gönderirim.. 😂
Halk gör şu yorumu..😁
Halkım ile aramıza girme lütfen.. 😅
Üzerime gelinmesi misal
Çok bilmişlere ve isteğim olmayaınca
Yanlış anlaşılma ve anlaşılmama 😒
Derdini anlamayan empati yoksunu insan
Haksızlıklar