Öncelikle arkadaşım kız. Güzel sohbet muhabbet edebiliyoruz hatta iyiye de (dini-dünyevi) yönlendiriyor. Hani faydalı uygulamalar ve bilgi paylaşımı yapıyoruz. Ancak çok hırslı ve kıskanç. Ünideyken yabancı dil yüksekokulunda son sınavda bizi pair yapmışlardı, birlikte küçük bi heyetin önünde diyaloğumuzu yaptık ve kız benim yüzümden düşük alacağını sandı (bikaç yeri unuttum ancak eşlerin puanı birbirini etkilemiyor) ama o yine de hırsla salonu terk etti heyetin önünde kalakaldım hocamız ne oldu buna dedi bana baktı kendimi heyetin önünde kötü hissettim bilmiyorum dedim çıktım hoca kızın yanına gitti neydi o hal dedi, hocam iyi yapılmadı diye vs dedi hoca da kızım sakin ol 100 aldınız ikiniz de gayet iyiydi dedi, orada da ben eşyalarımı topladım çıktım sürekli aradı ben puan için yapmadım panik oldum sadece dedi. Ama puan için olduğu belliydi ve 100 aldığını görünce rahatladı ya ısrarla barışmak istedi konuştum ama içime sinmedi o günden sonra hiç. Çünkü beni zor duruma sokan bi hırsı olmuştu ama yine de neyse dedim geçtim bir de kıskançlık işte ve sevdiği için başka arkadaşlarımdan kıskanma şeklinden ziyade giydiğim kıyafet vs.
Buluştuğumuz zamanlar ben hazırlanmış süslenmişsem surat asıyor, bana mı öyle geliyor diye düşünüyordum ancak en son buluştuğumuzda yanıma gelene kadar telefonda konuştuk ara ara ve gayet neşeliydi, diğer kız arkadaşımız geldi bunu beklemeye başladık ve geldi yüzü düştü, bi ara elbiseme suratı asık bakarken gözüme çarptı bana öyle geldi dedim neyse bunun bi kendine gelmesi yüzünün gülmeye başlaması bir iki saat aldı bi yerde oturduk kahve falan içerken kalk elbisene bakayım dedi. Neyse bi konu oldu yanımızdaki diğer arkadaşımız buna "sen ilk geldiğinde sen sen değildin sanki" dedi ben orada bana öyle gelmediğini anladım. bunlar ikisi görüştüklerinde bu kız o an bana yaptığı gibi hiç yapmıyorduki şaşırdı öyle dedi. Diğer arkadaş sade hep aynı tarz giyinir, sanırım o yüzden onu kafasına takmıyor canı sıkılmıyor bilmiyorum görüşmesem mi
Buluştuğumuz zamanlar ben hazırlanmış süslenmişsem surat asıyor, bana mı öyle geliyor diye düşünüyordum ancak en son buluştuğumuzda yanıma gelene kadar telefonda konuştuk ara ara ve gayet neşeliydi, diğer kız arkadaşımız geldi bunu beklemeye başladık ve geldi yüzü düştü, bi ara elbiseme suratı asık bakarken gözüme çarptı bana öyle geldi dedim neyse bunun bi kendine gelmesi yüzünün gülmeye başlaması bir iki saat aldı bi yerde oturduk kahve falan içerken kalk elbisene bakayım dedi. Neyse bi konu oldu yanımızdaki diğer arkadaşımız buna "sen ilk geldiğinde sen sen değildin sanki" dedi ben orada bana öyle gelmediğini anladım. bunlar ikisi görüştüklerinde bu kız o an bana yaptığı gibi hiç yapmıyorduki şaşırdı öyle dedi. Diğer arkadaş sade hep aynı tarz giyinir, sanırım o yüzden onu kafasına takmıyor canı sıkılmıyor bilmiyorum görüşmesem mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer