Sizce arkadaşımla görüşmeyi kesmeli miyim?

Arkadaşımın adı ayşe olsun. ayşeyle ben bugün plan yaptık antik kente gidecektik,11.00 gibi ayarladık. antik kent şehir merkezine uzak olduğu için erken çıkmaya karar verdik onu da tembihledim…ben hazırlandım çıkacakken ayşe bekle sevgilim uyanmadı onu bekleyeceğiz falan dedi.. saat 13.00 olunca çıktım evden cebimde nakit yoktu kart kullanıyordum (mobil kullanmıyorum) şansıma pos cihazlı taksi bulamadım, ayşeye söyledim sevgilinle yola çıkarken beni de alın evimden antik kente güzergah var dedim kabul etmedi.. ben bi şekilde hallettim.. ayşenin evine geldim oralardaydım yani bi 20 dk onu bekledim son anda kendi arkadasını dahil etti plana neyse dedim.. arabaya 14:40 gibi bindik felaket bi ter kokusu vardı ayşe, sevgilisi ve arkadasından neyse yola çıktık bunlar daha adam akıllı yola koyulamadan acıktılar mola verip yemek yediler.. bizim antik kente varmamız 16.20 gib buldu yani günün yarısı gitti hava da kötüleşmeye başladı.. fotoğraf falan çekmeye basladık bunlar her bi kenarda foto çekiniyorlar ve hepsi de benim telimle bir de benim çektiğim fotoları asla beğenmiyorlar belirledikleri açı da çekiyorum yine beğenmiyorlae sanki fotoğraf çekmeye gelmişiz gibi zaten alan çok büyük gezilecek çok yer varken instada manken gibi çıkacaklar diye adım attığımız yerde 100 foto çekiyorlar.. neyse ben bozuldum kendim gezeyim derken birden fırtına esti sağanak yağmaya başladı geleli yarım saat oldu adam akıllı gezememişken dönmeye karar verdik, eğer erken gelseydik yağmuru görmeden dönerdik adam akıllı gezip.. ayşenin arkadaşının sevgili almaya geldi bizi, ben dedim ki çevreyolundan girip ilk beni bırkaır mısınız lütfen annem darlıyor dedim.. ayşe tutturdu ilk bizi bıraksın cart curt sonra cocuk ilk beni bırakmaya karar verdi ama çok kaba şekilde konusarak tam oraya bırakamam avmnin oraya bırakırım 2 km yürürsün dedi tamam dedim tam benim yoluma giderken ayşe bi anda ya şurdan sap önce beni bırakıp ecem sen de benimle in taksi cagirirsin dedi şok oldum ok dedim.. ama o kadar sinir küpü oldum ki.. eve dönünceye kadar ağlamamk için zor tuttum kendimi.. kendim özenip bözenip hazırlandım, vaktinde kalktım ama aynı özveri karşıdan yok üstüne küstahlık yapıyorlar.. sizce ayşeyle görüşmeyi kesmeli miyim?
Sizce arkadaşımla görüşmeyi kesmeli miyim?