Kişilik & Karakter Sabah aynaya baktığında aklından neler geçer? 54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bu gece erken yatıcam derim ama hiç erken yatamam🤦♀️😴😴😴 Sabah aynaya baktığında aklından neler geçer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Uyandığım an aynayla karşı karşıya geliyorum zaten o muazzam dağınık saçlarıma bakıp önce gülüyorum sonra da "yok yok bugün de çok güzelsin" diyerek kendimi motive ediyorum 😄 2 0 Yorumla
Elbaa Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 347 cevap paylaştı. Geldi yine tipini sevdiğim derim.. 2 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl yine.. aynı surataynı tipsizlik aynı kaos..ne zaman bitecek olaki diyorum her sabahaynada kendime 1 0 Yorumla
jix67 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. Halimi görünce yarın daha çok uyuyacağım derim genelde 2 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Bişey geçmez genelde işe yetişme kaygısı olur 2 0 Yorumla
En İyi Cevaplar