Arada mantıklı düşünmek lazım bu dünyada 6 kişi var. Ben, sen, o, biz siz onlar 😬😬🤦♀️

Arada mantıklı düşünmek lazım bu dünyada 6 kişi var. Ben, sen, o, biz siz onlar 😬😬🤦♀️
Hiç aklımda sorular düşünceler olmaz. Uyanır uyanmaz duşa girerim. Duşta ağzıma bir şarkı takılır ve gün boyu o şarkıyı mırıldanırken bulurum kendimi.
ash geri yatıp yatmamak arasında 2 dk boyunca yatağın kenarında oturuyorum mesela 😂 sonra bir daha alarm çalınca sürünerek gözler kapalı halde lavaboya gidiyorum 😂 Söverek vesaire oralara girmiyorum ahsh Keyifli günler..
😂 erken yaticaz diyoruz da o iş öyle olmuyor ahsh
Teşekkürler canım ❤️💋
Bu videoyu gördüm ben de çok gülmüştüm 😅 kaydedilenler listemde sevgilime yollayacağım😅
Sabah uyandığımda ilk aklıma gelen şey sevgilim oluyor, nasıl güzel uyuduğunu düşünüyorum
Video efsane yaa😂😂adam ne güzel özetlemiş. Düşününce mantıklıda😬
Güzel uyanmışsam bir şey düşünmüyorum. Lakin geceden kırılmış, kötü bir şekilde uyuduysam sabah "niye" düşüncesi oluyor.
Cevap
43Cevap
@Edameda06 ilk aklıma geliyor bebemmm
@Edameda06 ❤️💚🤩🥰
Yeni bir gün yeni bir şarkı dolu dolu enerji
Günaydın abla sabah genelde bir şey düşünmüyorum çünkü uykum olduğu için önce kendime gelmem gerekiyor.
Oğlum yatağın üstüne atlayıp zıplaya zıplaya "Khaide mamo stavai sutrin e " diye avaz avaz bağırarak sonra da üstüme düşüp öperek uyandırdığı için neşeyle kalkıp birlikte kahvaltı hazırlıyoruz. O okulda neler yapacağını anlatır ben hastanede, sütümüzü içerken 😂
neden uyandım yine diyorum :)) bir beş dakika yatakta amaçsızca oturuyorum:D
Hiçbir şey düşünemiyorum. Çok saf oluyorum sabahları.
Sabah neden uyandığım hakkında düşünceler oluyor 😬
Bugün nasıl geçecek?
Yorucu mu, yoksa sinir bozucu mu? Bir değişiklik ya da güzel bir farklılık olacak mı? Genelde en çok bunları düşünüyorum.
(Çadırı topluyom🫣) sonra isyana başlıyom bu saatde işemi gidilir derken kendimi dışarı atıyom yaka paça. 😂 Yoldayken bugun yapacaklarımı düşünüyorum. Kahvaltımı yapıp, kahvemi içip sea diyorum hayata.
Genelde günün planını düşünüyorum ben.
Günaydın 🌸
Bugün yapacagım işler var bir de kelle paça çorba 🥹
Seversin sen. Cabuk severim tabi ki de 😂 birazdan atayım istersen görsel 😂
Kelle paca ile mide bulanır mı kız 🥹 mercimek çorbası iç Sen 🤦🏽
Uyudu uyandı corbaya mis dedi ya 😂
Çorba değil ki o. Mercimek aroması
Corba dedıgın beyran , kelle paça , işkembe , tuzlama olur 🤤
Sadece işe geç kalmamak aklımdan başka bir şey geçmiyor.
Hayat işte rızkımız için çabalıyoruz. Kendimizi düşündüğümüzden değil oğlum ve kızım olduğundan
Sabah uyanırım ama işe gitmediğim için belli bi modum yok ama sanırım işe gidicek olsaydim asık suratlı olurdum kesin 😊
Sabahki tek düşüncem hemen evden çıkıp servise yetişmek oluyor, diğer düşünceler genelde gece oluyor : ))
Sabah yarım saat hayatı sorguluyorum hayat amacımı hatırlatıp kendımi bi sorguluyorum kalkıyorum sonra
Ulan ya bu akşam kesin erken yatacağım. Bugün de bitmez ha tarzında düşünceler yer alıyor ama yine geç yatıyorum 🤣
Sabah işe kalkınca aklıma canım saçma şeyler geliyor kaç sene öce izlediğim bir diziden replik filan geliyor şarkı sözü geliyor.
Akşam eve gelince saat 7 de direk yatıp 12 saat uyumak geçiyor aklımdan. Henüz hiç olmadı öyle bişey 😅 12 yi buluyor yatmam genelde.
Valla her sabah çok şükür keyifli uyanıyorum. Hiç öyle negatif düşüncelerim yok
görsel tam olarak beni anlatıyo ilave olarak şunuda eklemek isterim 😂😂
Kimseye görünmeden mutlu mesut huzurlu yaşamaya çalışıyorum.
Ben genelde sabah saatlerinde uyandığım zaman gereksiz bir şekilde gergin oluyorum
Benimki ilginç , tekrar ettiğim bir mantra var ve şükür.
Tuvalet ihtiyacını gidermek oluyorum benim ilk düşüncem.
Snav haftasndaym duygularım düşüncelerim darma dağnk
Lanet olsun bu hayata diye başlıyorum uyandığım gibi🤣🤣
Kahvaltıda ne yesem, acaba ben uyurken kim mesaj atmış gibi şeyler düşünüyorum
Ne olacak böyle diyorum insanlık bitti.. ekonomi aldı başını gitti..
Bazen iyi şeyler düşünüyorum, bazen kötü. Bir ortası yok.
ilk önce öedemeler :) , sonra şşşş kalk evcillerin acıkmıştır,
Hic bir sekilde kalkmak istememe gibi dusunceler oluyor. Zorla kaldiriyorum kendimi.
Daha çok ibadet etmek insanlara daha iyi davranmak Allah rızası için eylemlerde bulunmak.
Yine niye uyandım ki diyorum hep
Genelde saat kac diye düşünüyorum
Uykulu gözlerle lavaboların yerlerini karıştırıp kullanmadığım lavabonun kapısını zorlarken güne ait iş planlarını mırıldanıyorum.
Eğer gerçekten bu tarz şeyler düşünen varsa anksiyeti gibi bazı rahatsızlıkların başlangıcı olabilir dikkat edin derim
nereden geliyor bu enerji size ya sabah sabah
Önce uyku Özlem’i
Sonra ereksiyondan azgınlık
Sonra çiş ve inmesi sonra dışarı çık işe
Sabah uyanmayali 6 ay olmuş vay be zaman akip geçiyor
Bugünün kötü olayı ne olacak acaba? Diye düşünmeye başlıyorum.
Niye uyandım ya diye düşünüyorum
Bıkkınlık uyuma isteği sevimsizlik boş beyin
Akşam olsada eve gelsek falan diyorum direk 😂
Yine yaşıyorum düşüncesi oluyor..
bugün neler yapacağım diye düşünüyorum
Kahvaltı düşünüyorum 😄
Şu anda sınavları düşünüyorum uyanır uyanmaz
Şükürle uyanıp bismillah ile işe başlıyoruz
Sabahları daha bi umut dolu oluyorum
Bugün de hayattayım, kalkıp kahvaltı hazırlayayım.
Keşke ise gitmesem 🤭
Acıktığımı düşünüyorum🙄
Sevgilimi dusundum tabiki ayrıyız çünkü
Gece gördüğüm rüyanın sonunu düşünüyorum bütün gün
Ha str. Derse geç kaldım...
Bugün ht olsa yatsam düşüncesi 🙄😀🙏☘
Hiç bir düşünce olmuyor
O günün neler yapacağım vs..
Günün nasıl geçecek acaba 😂
Pek düşünce olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?