Sizin neyinize güvenmeyelim; yoksa size insanlar kesinlikle güvenmeli mi? Valla ben sinirliyken sağıma soluma pek güven olmaz🎈Neyse neysee ben kahve yapayım ☕️
Karşımdaki kişinin bana karşı olan ilgisini mantıksız veya güvenilir bulmazsam bunu karşı tarafa belli etmem ve bunu ona karşı kullanırım. Bu yanıma güvenilmez. Bunu en çok ilişiğimi kesen insanlar söyluyor. ;Aniden ne oldu böyle " diyorlar. Halbuki aniden olan bir olay değil. Gözlerini açmadıkları ve çabalamadıkları her saniye onlardan uzaktaydım.
Koşulsuz olmasın isterim hiçbir duygu bana karşı.. Hele ki güven denen o garip his.. Ben eğer yanlış yapıyorsam, ben eğer ziyan ediyorsam bazı şeyleri koşarcasına uzaklaşmalı çevremdeki o kişi.. O, bu, şu adı neyse koşulsuz güvenmesin kimse bana ve kimseye.. Biri yakıyor, kırıyor ve gülüp geçiyorsa ömrünüzden ondan hızla uzaklaşsın bence..
Benim herşeyime güvene bilirsiniz, geçen birisi bir arkadaşa, benden için bu nasıl adam diye serzenişte bulunmuş , oda muhakkak bir yanlış anlama var demiş benim için, 'onun herşeyine kefilim' demiş arkadaşta. Benim için ; söz, haysiyet , saygı herşeyden önce gelir.
Benim yükselenim de İkizler. 😌 Yani ♊ × ♊ oluyor bu da ♊ ² yapıyor ve çok dürüst, güvenilir, akıllı, süper zeki artı tüm iltifatlar vesaire eşittir @niqiplex yapıyor. 😎
Benim de samimiyetime çok, güvenmesinler ( samimi diyip her seye göz yumamam anlaminda ) Evet severim Yeri gelir kendimden vazgeçerim Ama sabrım sınanırsa gözüm kimseyi görmez bir an da silerim
Hep gülüyor oluşuma güven olmaz. Suratım çok çabuk döner..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bahtıma güvenemiyorum, Hergün ayrı gücendiriyor beni... Bir tutam huzur diliyorum kendime, O kadarcık dileğim de çok görülmemeli... Şair Gizli'den herkese saygılar, sevgiler...
Kimse güvenmesin bana sır tutarım falan ama karşımdaki kişi beni kızdırorsa ki bunu yapmak çok zordur o zaman anlattığı şeylerle harmanlanmış bir bel altı vurma şov yaparım.