Benim herş şeyime güven olur ya güvenmesi i bilmeli karşımda ki. bazıları dışarıdan egolu kaprisli falan der ama tanıyınca bunlar biter mesela ilk güvenmezler düşarıdan, cidden çok soğuk ve güvenilmez durduğumun farkına vardım onlar sayesinde :D bana hatasız gelene dost olurum dertli gelene derman olurum ben ne yapıyorsam dostumun iyiliği için yaparım onu tembihlerim ilkte kötü sanarlar sonra hak verirler birinin verdiği sırrı başkasına anlatmam mesela yani böyle bence bunu düşünüyorum :D
Benim sakinliğim kadar öfkem de vardır. Bu görünmeyen tarafım. Bu yönümü göstermeyi hiç sevmem çok zorda kalmadıkça. Benim sessizliğimin altında yatan ağır ağır kabaran bir öfkeye sahibim. Ben o öfkeyle dokuz köyü yakarım! Ben mülayim, sakğn kendi halinde olmayı tercih ediyorum ve seviyorum ☺️ Diğer yüzümü ortaya çıkaracak olan da artık sonuçlarına katlanır artık. Bana tatlı, sıcak kanlı, sevecen olmak yakışıyor biliyorum, böyle söylüyorlar. Lütfen bu yönümü ortaya çıkartmak için uğraşmayın, çok kötü çünkü ☺️ Görenler bin pişman
Açıkçası benim fevri davranışlarımın bir daha olmayacağına güven olmaz. Yani yapımda var, ne yapabilirim ki elimde değil. Çok da değiştirmeye çalışıyorum aslında. Ama çok çabuk sinirlenmemeyi bir başaramadım. maalesef bu huyumdan dolayı güven olmaz yani bu kız yine sinirlenir diyebilirler tanıyanlar. Ama mahkemede kendimi nasıl tuttmuştum var ya asla oyuna getiremediler beni. O yüzden kazandım 🤩
Aaa harika bir soru. El becerime sanirim 😄 özellikle sıvı şeylerde. Mesela harika resimler bile yaparım tamir yaparım guzel yazı yazarım ama bir bardaktan diğerine sıvı bir şey aktaramam. Aktarmayı bırak çeyreği dolarsa iyidir o derece beceriksizim bu konularda
Ortalama 80 yıllık bir ömrüm var belki de ve dünyaya bir defa geliyorum. Kendi istikbalim ve çıkarlarıma ters düşen diğer insanların hakkını yemeye ve hatta onlara zarar vermeye hiç tereddüt dahi etmem. Gerektiğinde adam satarım. Ben insan tüccarıyım. Önce ikna eder, sonra böler, sonra yönetir, işim bittikten sonra da satarım. ''Sadakat'' benim için sadece aşkta olur. Aile de bile olmaz. :)
Asla verdiğim sözleri tutmadığım için kimseye söz vermem.. Bu beni dışardan bakınca dürüst gösteriyor olabilir ama aslında kendime güvenmediğim için hiç topa girmemekle alakalıdır.
Çok sıkışıp bi söz verdiysem bilinsinki yapılmayacak ✌️
Bana çikolata ve aburcuburlarınızı emanet etmeyin çünkü yerim. O konuda güven olmaz bana :) bunun dışında güvenmemeniz gerek bir şey yok. Sır saklarım. Her konuda güvenilirim bence.