Kayar düşersin yolunda
Amman ha adamına dikkat
Oyuna gelirsin sonunda
Hey benim paşa gönlüm
Yılları çürüttün mü
Bunca zaman sonunda
Kendini büyüttün mü🤷♀️🤷♀️
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Her zaman insan ilişkilerinin menfaat, beklenti odaklı oldukça insan bircok kez temkinli yaklaşmak zorunda kalıyor. Özellikle karsina çıkan insanlar, iş hayatij, sosyal hayatın, hatta taniyamadigim okul arkadaşlarim en acısı yakın akrabalarım yaptıkları. Fiziksel olarak , kalben , fikren düşünerek, temkinli adım atmak gerektiriyor. Aksi durumda üzülen insanın kendisi olmaktadır.
Buna her zaman dikkat etmek mümkün değildir. Bazen risk almamız gerekiyor. Kazanmak gibi bir olasılık varsa bile ipe atılmak gerekiyor.
Ancak bize kayıp kazandıracaksa her zaman bu kadar cesaretli olunmuyor. Bu yüzden atılan her adıma dikkat etmek gerekiyor. Bazen attığımız bir adım yani seçtiğimiz bir yol geleceğimizi etkilerken bazen hiçbir etkisi olmaz. Bizler en iyisi için çalışıyorsak daima her olasılığı göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Hal böyle olunca kazanç elde etmek daha kolay olacaktır. Aksi halde bahsettiğim gibi bir çok kaybı olabilir. Her şey zamanında güzeldir. Bu yüzden olasılıkları analiz etmek çok önemli. Ben de olabildiğince dikkat etmeye çalışırım. 🌸
Teşekkür ederim. 🌸
Rica ederim 💮☺️
Her attığım adıma dikkat etmem çünkü bazen hayatın ve hayatın içinde olan insanlara, çevreme kendimi kaptırarak düşünmeden adım attığım ve geri dönüşü kötü olarak bana dönen ve güzel bir ders ve tecrübe niteliğinde olmuş oldu bana. Ama emin olmadığım ve aynı hataları tekrarlamamak adına yürüdüğüm yollarda, her adım da dikkat ederek ilerlediğim zaman oldu. Ama her ne kadar hayatta karşı emin adımlar atmaya çalışsak da hayatın bizlere olan sürprizleri bizleri bozguna uğratıyor.
Cevap
8Cevap
Attığım adımların ayarı olsaydı, yaşamamın anlamı olmazdı...
Dikkatli olmaktan baya sıkıldım, saldım kendimi öylece.
Kayarsam da popo benim, takmıyorum.
attığım adımları hiç düşünmedim
düşünmeden adım attığım için de hep sorun problem acı
hayatımda
Bu adamı ayağının altına alan sen misin?
Alp er tunga öldü mü
Issız acun kaldı mı
Ödlek öçin aldı mı
Topukların bu adamı deldi mi?
Çok dikkat ederim hemde yürüdügümüz zemin çok kaygan nede olsa.
kayarsam düşerim ne olmuş :)
En nefret ettiğim huylarımdan biri. Sürekli düşünür öyle hareket ederim. Her şeyi boşverip akışına bırakmayı çok isterdim.
Ne yapmış o öyle ya 😀
Attıktan sonra dikkat ederim.
Düşünmeden adım atmam genelde...
Nereye yürüdüğüme bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?