Hani bazen asla söylemek istemem dediğimiz sözler vardır. Senin asla söylemek istemem dediğin o söz ne?

Var bir şey ama söylemem de sart değil bilinmesi gerekmiyor.
Yeni bugün rüyamda bu konuyla ilgili rüya gördüm o şeyi söylüyordum. Niye söylüyorsam ne gerek var ki.
Hayır olsun.
Amin
Korktum değil de
Babamla aslinda acik konuşmak isterim ama eski kafadan yeni kafa karışık gidyor
Hani asla baba ben bununla birlikte oldum
Veya bakire değilsem sorun mu diye sorasım ama soramıyorum çünkü sonu evlilik oldu için adım çıkmasın diye uğraşır.
Ama babama biri ile çıktımı söylemekten korkarım çünkü son ilişkimde istemedi eğer ki bi daha olursa araştırıp ondan onay almam lazım FBI gibi geçmişine kdr araştırıyor bildin
Söylemekten korktuğum bişey yok, söylemem gereken herşeyi çatır çatır söylerim...
Teşekkürler.
Rica ederim
Asla çekinmem. Kellem gitsede söylerim.
Cevap
8Cevap
Yüzleşemediğim duygularımı dile getirmeyi sevmiyorum. Söylersem kontrol edemeyeceğimi hissediyorum.👒
Youtubeden sivilce patlatma videolari izliyorum kimseyede diyemedim izliyom diye :(
:D :D
Düşlerim vardı görmekten korktuğum, Hislerim vardı söylemekten korktuğum, Şiirlerim vardı yazmaktan korktuğum, Şimdi biri var kaybetmekten korktuğum. Ooo baya korkum varmış..
Hiç yok desem. Söylemek istediklerimi hiçbir şekilde içime atamam. Karşımdaki kırılır, üzülür umrumda olmaz. Söylemediğim zaman ben rahat edemiyorum.
Aslında kırmayı sevmem ama sevmediğim insana da bunu belli ederim. Sözler jest ve mimikler. Onun dışında melek gibiyim 👼
İnsanlar hakkındaki gerçek hislerimi, düşüncelerimi ağzımdan kaçırmak sanırım. Bundan daha büyük bir korkum yok.
Bitirelim, ayrılalım, olmuyor, bıktım, gidiyorum ben , yeter artık..
Söylemekten korkmak değil ama konuşmaktan hoşlanmadığım bir iki konu var.
S. ttir git. Duymak ve söylemek istwmediğim söz, herkese.
İnsanların kalbini kırmaktan ve insanları incitmekten korkarım Ama hak Eden insana göre de değişir
Hissettiğim duyguları paylaşmaktan korkarım yanlış anlarlar ve sert tepki vereceklerini düşünürüm paylaşmam.
Bizim de imtihanımız söylemek hocam
Söyleyememekten iyidir hocam
Söylemekten korktuğum bir şey yokta hayattan korkum çok
Bilmeden bir insanı kırmak üzer beni
Bazı gerçekler söylenmiyor. Dil varmıyor..
baba tarafım bayburtlu
ilk düşündüğümü herzaman söylemekten korkarm
Yok sanırım çünkü içimden geleni aynen yansıtırım
Bişey yok herşeyi söylerim ben
Öyle bir durum yok şu an
Acaba ben düşündüğüm gibi bir değil miyim
Söylemek istemiyorum hdbdgdb
Yoruldum.
Öyle bi söz yok
Söylemem 😄
Hiç sevilmedim, istenmedim, ihtiyaç duyulmadım.
Bi sey yok
şu an için bişey yok korktuğum.
Söylemediklerim
Hiç birşey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?