Aramıza reiki ile ilgilenen var mı? Biraz farkındalık, benlik ve huzur konularında destek olduğunu duymuştum ama kendi başıma bilmeden bir şey yapmak istemiyorum, belki de hayal kırıklığına uğramak istemiyorumdur, bilemiyorum. Sizce reiki ile hayatıma neler katabilirim, bana ne gibi faydaları olur öğrenirsem?
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba,
Reiki bir şifa tekniğidir. Evren görmediğimiz ve farkında dahi olmadığımız enerjilerle çevrilidir ve reiki de bu enerjilerden biri olan şifa enerjisidir. Reiki eğitimi alıp şifa kanalı aktive edilmiş (yani bu enerjiye uyumlanmış) kişiler hem kendilerine hem de kendilerinden talep edenlere avuç içlerinden şifa enerjisi gönderebilirler.
Aslında doğduğumuzda hepimiz bu enerjilere kanal olarak doğuyoruz ama sonrasında zihinsel yaşama dalıp bu kabiliyetlerimizden kopuyor, onları unutuyoruz. Yani reiki kanallığı belirli insanlarla bahşedilmiş bir özellik falan değildir. Birçoğumuzda hala aktiftir ya da eğer yerince odaklı çalışma ile kişi kendi kanalını da tekrar aktive edebilir.
O yüzdendir ki bir yerimizi vurunca hemen elimizi oraya koyarız. Hala bir seviyede aktif olan kanallığımız vasıtasıyla dokunduğumuz yerdeki acı hemen azalmaya başlar. Ya da bir anne tamamen içgüdüsel bir şekilde çocuğunun acıyan yerini eliyle sarmalar ki bu da çocuğa hızlı bir rahatlık sağlar.
Burada odaklanma önemlidir. Avuç içlerine yeterince odaklanabilen kişi reiki enerjisine uyumlanması gerçekleştirilmiş olsun ya da olmasın, oradaki enerji akışını bir süre sonra hissetmeye başlayacaktır.
Reiki şifa enerjisidir. Reiki uygulayan kişi uygulayacağı kişiden izin almak şartıyla ona avuç içlerinden şifa gönderebilir. Birinin bir yeri ağrıyorsa bu ağrı reiki ile dindirilebilir. Yaraların daha hızlı iyileşmesi sağlanabilir, baş ya da doku ağrıları ortadan kaldırılabilir. Dokunmaya dahi gerek yoktur, ağrıyan yere bir-iki santim öteden reiki gönderilebilir. Hatta ileri seviyede reiki uygulayıcıları uzaktan da bunu uygulayabilirler. Dünyanın diğer ucundaki bir kişiye dahi zihinsel imgeleme yoluyla şifa gönderilerek acısının dinmesine yardımcı olunabilir.
Youtube kanalımda yer alan reiki ile ilgili açıklayıcı videomun da size fayda sağlayabileceğini tahmin ediyorum.
Size kolaylıklar dilerim. Daha detaylı bilgi, yardım ve deneyim için benimle istediğiniz zaman profilimdeki linkler vasıtasıyla irtibata geçebilirsiniz.
Sevgilerimle.