Kendimden korkmaya başladım 😱 ?

Küçüklüğümden beri uçuk kaçık rüyalar görürüm ve bunları aileme gerçek olmuş gibi anlatırım. Çünkü rüyamda gördüğüm şeyler bana fiziksel olarakta yansıyor. Rüyamda su içiyorsam uyanınca susuzluk ihtiyacı olmaması gibi...

Rüyamda babamın öleceğini duydum bir şey fısıldadı ve öldü. Dedemi gördüm morarmış ve bana bakıyordu sabaha karşı adam öldü hem de çok sağlıklıydı.. Anneannemi rüyamda düşmüş gördüm, kadın merdivenden düştü sürekli görüyorum ve engelleyemiyorum.. psikolojim darmadağın.

Küçüklüğümden beri de 3 harflileri görüyorum ve bazen yanımda hissetmek iyi geliyor korkmuyorum. Ayak seslerini falan duyuyorum, hatta büyüttüğüm bir gül vardı, sinirlendirdim sanırım arkadaşlarıma bahsetmiştim dalga geçerek... Bana kızdı ve rüyamda o gülü kopardığını gördüm. Sabah kalktım cidden gülüm aynı şekilde kopuk yerde duruyordu. Rüyamda gördüğüm yere aynı şekilde düşmüştü.

Daha önce çok kez ölümden döndüm ama bir bok olmadı. Bu arada bilinçsizce astral seyahat yapıyorum kafayı yemek üzereyim.

Geçen haftada rüyamda eski sevgilimi gördüm bana nasılsın diyordu rüyamda mesaj atıyordu... Uyandım 5 dk sonra bildirim geldi dirinkkkk ! Nasılsın? Uzun zamandır olmuyordu ama nasıl korktum anlatamam... Artık şok olmaya başladım ben neyim büyücü müyüm?

Neyim yani. Ayrıca felaket fal bakma yeteneğim var tıkır tıkır söylüyorum bir ara basım belaya giriyordu birine bakayım dedim herkese yayılmıştı adım... tövbe yani tövbe fal falan bakmıyorum kimseye artık namaz kılıyorum dua okuyorum. Bu arada dua oku namaz kıl demeyin küçüklüğümden beri yapıyorum bunların hepsini ve ne zaman Kur'an okusam akşamı bir şeyler dokunuyor beni seviyor ama zarar vermiyor ama aklım çıkıyor. Sanırsın ruh bana aşık olmuş. Tövbe.
İmdat yani?

Allah aşkına bu ne
Kendimden korkmaya başladım 😱 ?