Deliriyorum kendimden korkuyorum?

bir kız var. Bu kızla sevgiliydik ilişkimiz boyunca birliktelikte yaşadık fena bir hatundu hem beni gtatmin eder hemde bana sevgi hissettirir yemek yapar hediyeler alırdı fakat ben o dönem onun değerini anlayamadim sanirim ciddi düşünüyordu benimle ama ben takılıyorum diyince benden uzaklaştı ve ayrıldı bende o dönem onun bazı eşyalarını gizlice alıp evde sakladım bunu söyleme sebebine birazdan gelcem. Ardındna bir şekilde bahaneler bulup 2. kez sevgili oldum sma yine aptallık edip önceki gibi davrandım bu dönem telefonumda onunla ayri olduğumuz dönem gizlice onu çektiğim resimleri buldu ve odamda kaybolan eşyalarının olduğu köşeyi gördü cok bir tepki vermedi ama tırstığını farkettim ayrıyken evinin resmini çekip ona attım evinin ettafında dolandım hala daha dolanıyorum hatta ama yine de ben takılıyorum deyince bu sefer tamamen gitti yazdıklarıma da cevap vermedi. Eskiden kullandigi sahte hesabinş bulup istek artim kisiselinden engelledi herhalde. Numarasini degişti onu hiç bilmiyorum bazen takıntılı gibi hissediyorum takılıyoruz desemde onu deli gibi kıskanır ve kısıtlardım ve bu hatunun özelliği şuydu ki seninle ciddi olduğunh hissettieitprdu her şey bittikten sonra onu gözlemledim sık sık erkeklerle konuşan bir tip değildi bana da onun ilki olduğumu tamamen benimle olmak istediğini söyledi ama ben ilki ben değilimdir diye düşünerek ona bazı laflarda bulundum ve üzülüp uzaklaşmıştı fakat eninde spnunda geri geliyordu ama bu son konuşmada artık bana ulaşmıyor yazmıyor cevap vermiyor benimle buluşmak için çabalamıyor. Uzun süre çabaladı ama pes etmesini beklemiyodum size iki sorum var; Detaylarını anlatmadım ama bu kıza takık gibi hissediyorum ilk defa bi kıza böyle oldum ve anlamadığım bir durum var aklımda onunla ilgili hastalıklı düşünceler var onu kaçırmak bir yere kapatıp sonsuza kadar onunla orada kalmak istiyorum İkinci sorum bu kız benden tamamen soğumuşmudur? soğuduysa nasıl tekrar ikna edeceğim ve ikna ettikten sonra süreci nasil yönetmeliyim toparlamamız mümkün mü

Deliriyorum kendimden korkuyorum?