Ben neden bu kadar şanssızım, ailem fakirleşti doğum günümde bir pasta bile almıyorlar eve elleri dolu gelmiyor sürpriz bile yapmıyorlar şımartılmak istiyorum belki hep ben emek vermek zorundayım arkadaşlarıma bakıyorum da ailesi onlara hediyeler alıyor bana bir çorap bile alan yok bu yaşta çok ağır şeyler yaşıyorum hiçbir şeye sahip değilim
Güncellemeler
+1 yıl
Milletin eskilerini giyiyorum, yüzüme sürdüğüm boyalar, üstümdeki kıyafetler bunu yazdığım bilgisayar bile başkasının benim hiçbir şeyim yok milletin eskilerini giymek istemiyorum artık
Hiçbir şeye sahip değilim ailem tarafından şımartılmak istiyorum ne yapabilirim?
Yanlış anlamanı istemem ama güçlü bi kişiliğin yok çünkü. Bunlara bağlı olarak değişeceksen daha çok sıkıntı çekersin. Önemsenmek sürpizler vs isteme başkalarına bağlı yaşarsın. Kendi kendine yetmeni öneririm
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim istediğim de bu işte daha çok küçüğüm kendimi nasıl iyileştirebilirim
Kendi kendine mutlu olmayı öğrenmek kendi kendine yetmek kolay bir iş değil. Bunun bi çok yolu var. Kendi kendine aktivite yapmak bence en önemlisi tabi internette daha iyi sonuçlar bulunur. Yaş kaç?
senin için en büyük hediye annen babadır onlar ölünce değerini anlarsın çevrendi arkadaşrın durunu seninle aynı değildir sana bir soru belkide sen hediye alınmayı hak etmiyorsun suçu kendinde ara bence
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anne babaymış pehh babam adam değil bir kere şeytan görsün yüzünü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yanlış anlamanı istemem ama güçlü bi kişiliğin yok çünkü. Bunlara bağlı olarak değişeceksen daha çok sıkıntı çekersin. Önemsenmek sürpizler vs isteme başkalarına bağlı yaşarsın. Kendi kendine yetmeni öneririm
Benim istediğim de bu işte daha çok küçüğüm kendimi nasıl iyileştirebilirim
Kendi kendine mutlu olmayı öğrenmek kendi kendine yetmek kolay bir iş değil. Bunun bi çok yolu var. Kendi kendine aktivite yapmak bence en önemlisi tabi internette daha iyi sonuçlar bulunur. Yaş kaç?
Onsekiz
O yaşlarda bende böyleydim. Tıpkı diğer herkes gibi. Yaşın getirmiş olduğu şey biraz da. Fakat yine de çabala bence
senin için en büyük hediye annen babadır onlar ölünce değerini anlarsın çevrendi arkadaşrın durunu seninle aynı değildir sana bir soru belkide sen hediye alınmayı hak etmiyorsun suçu kendinde ara bence
Anne babaymış pehh babam adam değil bir kere şeytan görsün yüzünü
özel değilse baba sana ne yapdı?
Sevmiyorum, en güzel zamanlarımı elimden aldı onun yüzünden sıkıntı çekiyorum ölse mezarına gitmem bile
ne demişler hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşır insanlar konuşa konuşa anlaşır ( hayırlsıs olsun)
babanla konuş !!!
ailen tarafından değil de sevdiğin biri olunca bunu ondan bekle
Oy kuzum benim çok zor olmalı derdim ama senin derdini s*k*m
Her şeye sahip olduğun için böyle konuşuyorsun
Eğer çok şımarmak istersen ben şımartabilirim seni :)
Maddi sorun varsa ne yapsınlar ki
Maddi sorunu babam yarattı o öyle yapmasaydı benim her şeyim vardı milletin eskilerini giymeme gerek kalmazdı
Allah anana babana şifa versin.
Şımarık ol 😊
Şımarık olmaya hakkım yok neyim var da şımarık olacağım
Sen varsın. Daha ne olsun