Eski ayrıldığım iş yerindekiler kandil mesajı attım. Ayip olmasın diye patrona da attim. Patron almış benim mesajimi kurumun sayfasına koymuş. Yok artık dedim.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Güzel ve dikkat çeken bir mesajdır o da koymuş oraya
Kendi mesajinin üzerine koymuş
Güzel mesajdır.
Hayırlı kandiller altında da fener var.
Belki Fenerbahçelidir.
Belki göze hoş gelmiştir.
Belki yanlışlıkla ekledi.
Eğer özel tasarım bir mesaj değilse başkasından da gelmiş olabilir. Tesadüftür.
Her hareketin altında bir şey arama.
Ama çok merak ediyorsan mesaj at kandil mesajımı paylaşmışsınız çok teşekkür ederim diye. Bakalım sonucu ne olacak. Gevezelik mi yapacak kısa ve öz cevap mı verecek.
Yahu fener dedigim ışık yayan lamba. Ayrıca özel tasarım. Yanlışlık olması imkansız
O zaman teşekkür mahiyetinde bir mesaj at. Bakalım ne diyecek
Konusucam onla o zaman sorarim
En iyi cevabı öyle alırsın.
Ama bana hep bisiler ima ettiği olmustu
Kirmizi giyince hayrola yılbaşı için mi giydin demişti. Kirmizi bluz giymiştim halbuki
Seninde içine siniyorsa karşılık vermelisin
Evet de. Bilmiyorum ki kullanıcak mi yoksa saf temiz seviyo mu
Espiri seven bir arkadaş veya seninle iletişim kurmanın yollarını arıyormuş.
Biraz anlatayım mı bana yaptijlarinu
Vücut dilinden hareketlerinden belli olur. Kontrollü olursan daha iyi olur. Önemli olan senin ne istediğin.
Anlat bakalım ne yapmak istemiş
Bir kere izine çıktım. dediki nereye gittin niye gittin orada kim var diye hep sordu. Ailem hakkında çok detaylı sorular sordu. Bir kere şık giyimdim. Nereye böyle bu ne şıklık dedi. Nasıl yakışıklı mi bari dedi. Bir keresinde de canım sıkkındı. gönül işleri mi dedi. Bir keresinde doğum günümdü. Kırmızı giymiştim. Niye kırmızı giydin yılbaşı yaklaşıyo diye mi dedi. Pasta üzerinde kalpler vardı. Niye bu kadar çok kalp var pastaci seni tanıyo mu dedi. Sonra ben bir erkek hocayla soru çözsem fotokopi çeksek kiskanıyodu. Görüyordum. Bir ara bana mükemmel bir insansın dedi. Bir kere hasta oldum. Evde dinlen iş yapma dedi. Bir keresinde 14 şubatta izin aldim. izni başkasından almıştım. Nasıl olduysa izin kağıdımı buldu. Odasına çağırdı. 14 şubatta napacaksın dedi. Hayrola dedi. Bir keresinde dediki versaceyi biliyo musun sen bilemicende kim bilecek dedi. Bulaşık çamaşır yıkadığını ütü yaptığını söyledi temizlik yaptığını da söyledi. Ikimiz konuşurken. Benden cevap bekledi.
Ben aslında ona ilk görüşte aşık oldum. Müdür olduğunu sonradan öğrendim eğitim danışmanı sandım. Bir defasında kurabiye yaptım. Hayatımda yediğim en güzel kurabiye dedi. Chesecake yaptım. Efsane olmuş dedi. Parfüm sıktım. Kokusu çok güzel. Bayıldım dedi. Bana yazmam için föy görevi verdi. Kurumun kendi sayfasından beni instagramdan hergün takip ediyormuş. O sayfayı onun kullandığını sonradan öğrendim. Her hikayeme bakılıyordu. Yolda hep karşılaşıyorduk. İzin gününde bile. Karşılaşma çok oldu. Çok kere karşılaştık. Beni görünce gülüyordu hep.
. Bir keresinde tanıştığınız birinin nereli olması sizin için önemli mi dedi. Bir keresinde bana sende diva havası var dedi. Bir keresinde whatsapp grubuna yazdi. Ayna lazımmı. Ben yazdim evet dedim. Diger kizlari beklemeden tamam dedi. Hatta kizlar dalga geçti. Zeynep istedi. Müdür yaptı dedi. Başka şeylerde işte zeynep dediler. Bir keresinde bir hoca benim ağzını bayagi aradi hayatinda biri var mi müdürden mi hoşlanıyorsun niye söylemiyorsun dedi. Bir kızla gördm dedim. Bu arada sevdiğim kişiyi yani direk demedim. mudür diye. Arkadaşıdır dedi. Sonra müdür geldi. Bir kere bir kızın elini tutarken foto çekmişler sevgili zannetmişler dedi. Halbuki öyle değil dedi. Isten ayrılmak istediğini söyledim. Gidemezsin dedi. Bırakmadı.
Senin hakkında gerekli bilgileri toplamaya çalışmış seninle ilgilenmese bu soruları sormaz. Biraz da kontrol manyaklığı var galiba. Ama konuş bakalım. Nelerin olacağı hiç belli olmaz.
Ben evet konusucam onla
Sence bana evet dicek mi
Sana evet demez. Sen yemi atarsın. O yemi yutar. Sende evet bende dersin.
Nasıl yani
Belki bakarsın "Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine" deriz... 🤗🤗🤗🤗🤗
Nasıl yani ben acilicam buna. O bana evet demicek mi
Olay şu zaten bir şeyler hissediyorsa kesin sana açılır.
Sende ona evet bende dersin.
Seni seviyorum dedi bir kaç kez. Ama o da kokuyo bence çünkü ben az fenalıklar yapmadım. Yüzüne bakmadım şarz kablosunu vermedim. Esprisine gülmedim. Tersledim. Surqtina kapi kapattim. Sevniyorum dedim. Hani sürünsün diye.
Adam yapacağını yapmış. Sen tadını kaçırmışsın. O zaman bir şey diyemem. Sen konuş bakalım. Umarım senin yaptıklarını o sana yapmaz.
Aynen suc benim
Ama bence ümidini kesme. İletişime geç hatta vicdan azabı yaşarmış gibi yap. Kahve içmeye davet et bence
Yaa benle cok kahvalti yapmak istedi kahce icmek istedi. Hatta kahvalti yapariz diye gözlerimin içine baktı gülümseyerek. Bir ara bizim ekibe kahve ismarlicakti. Ben o gün izin almıştım. Ama haberi yoktu. Neyse onlar gitmişler. Beni göremeyince çıkışta rehberlikviyi kızmış. Nerde zeynep hoca diye. O da izinli demis. Bana arkadaşlar dedi
Anlamıyorum siz kadınları. Tamam biraz uğraştırırsınız bu işin tadı tuzu da sence çok yapmışsın herşeyi tadında bırakmak lazım.
Adam gerekli atılımları yapmış ama sen kadranın topuzunu kaçırmışsın ne yazık ki. İlk adımı sen at bence.
Aynen bencede yaaa. Şimdi 42 bedenim 36 olunca acilicam. Çok güzel giyinicem. Derdimi açık açık anlatıcam. Her şeyi hemde. Sonra da olucak gibi hissediyorum yaaa.
Muhteşem bir çıkartım yaptın gerçekten tebrik ederim seni. Yahu ne bedeni ne kıyafeti seven seni her halinle sever.
Zayıf olunca bakimli olunca boyalı saçlar minu elbise seksi iç çamaşır bence daha iyi olur
Ne diyeyim düşüncene saygı duyarım. Nabza göre şerbet vermende fayda var sanki
Victoria secret seviyormuş. Ve marilyn monroe hayrani
Zevkler ve renkler. Bu kadar şeyi sana anlatmışken. Senin ne istediğin önemli
Victoria secret ile marliyn monroe yu twitlerde gordum
Hayırlısı bakalım.
Hatta o buluşmada bak nasıl olcak yanlışlıkla şeyine el aticam. Dokunucam. Ama yanlışlıkla olucak el çarpmadı gibi de olabilir
O kadarını anlatmasaydın iyiydi. Tabiki yapacağın şeyler seni ilgilendirir. Bence sen aşk veya sevgi değil de cinsellik için görüşeceksin. Senin hayatın senin kararların.
Hımm garanti olsun diye ya
Bir kandil mesajından konu buralara nasıl geldi yahu 😂😂😂😂😂
Ne garanti olsun?
Olur öyle ya.😅🤣 bir de sence şimdi anladım mi o mesajı niye ekledi kendi mesajına
Şimdi bak amacın cinsellikse hiç bu tür şeyler yapmana gerek yok. Buluşursun kahve veya çay içersin. Daha sessiz bir yere gitsek mi dersin zaten o gideceği yeri bilir.
Yok hayır cinsellik değil tabiiki. Bir ömür ona sarılmak istiyorum
Seni bir otel veya eve götürürse oradan ayrılırsın. Ama seni sessiz sedasız umuma açık bir mekana götürürse kalırsın.
Beni nereye götüreceğini ben secicem yaa
Hayırlısı olsun o zaman
Yani? O mesaj bana mesaj değil mi
Onu ben bilemem. Herkesin tarzı farklıdır.
Derdiniz bumu koysun adam ne var bunda
Kopyala yapıştır yapmıştır ne var bunda
Başka mesaj kalmadi mi
Ee senin ismin mi yazıyor cismin mi mesaj da
Şeklim yazıyor canım.
Peki kolay gelsin size😊
Sanada