Ben normalde gemide çalışıyorum Eniştemin fitness salonu var geçici olarak Oraya bakıyorum bı kız geldi ilgi gosterdm bayağı sohbet ettik kız Diyarbakırlı üniversite okumuş sınavlara hazırlanıyor pkk dan nefret ediyor araştırdım kız hoşuma gitti tam açılım dedim sevgilisi varmış zaman geçti telefonunu aldım WhatsApp tan spor hakkında falan konuşuyoruz neyse ben bu kızdan hoslandm bayağı ilgi gosterdm annesini yengesini yazdırdı bayağı indirm de yaptırdım spora gelen bı kızla tartıştılar ben bu kızı kayirdm telefonda saatlerce o olayı konusuyoz evlilik muhabbeti yapiyoz siyasetten falan sevgilsindnde ayrılmış onun muhabbeti savunma dersi verdirttm ertesi gün geçenin bı vakti mesaj attı ayağım morardı spordan mi diye bunlar da genetik kan kanseri bende tanıdım doktor var ararım dedim geç olmuştu gerekirse hastaneye gider doktor a sorarım dedim doktor u aradım o saatte hoşlanıyorum yaaa işte biseler yapmak istiyorum. psikolojikmn rahatlattm onu. neyse boks dersi alıyor ücretsiz elinin bandajini sarmama izin veriyor eldiveni takmama izin veriyor suyunun kapağını dahi açıp eline verdim belini ölçmeme izin verdi. konusmalarimizda annesinin beni sevdiğini dahil söylüyor du. artik açılmak istiyorum bı türlü söyleyemedim benden hoşlanıyor hissediyordum ertesi gün de eski sevgilisinin fotoğraf ini durumda paylaşmış sadece ben görebiliyorum. moralim alt üst oldu. gemiye çıkacam içinde zaten moralim bozuk spora geldiler bugün hiç konuşmadm bile. whatsapp duruma yazmış boş boş canım salk trip atanlardn nefret ediyorum beğenmiyorsanız S. Gidin diye aradım açmadı mesaj attı numaramı sil rahatsız etme lütfen diye bende noldu dedim sinirli olduğumu biliyorsun trip cekemm dedi bende senden hoslandm niyetim evlilik di yazdım oda eski sevgilim dün akşam bana teklif etti kabul ettim bu hafta sonu ailemle tanışmaya gelecek yaz sonu yüzük takacak dedi peki öyle ama çocuğun tek halde yanında yok sabah saatlerinde fotoğraf ini paylaşıyor sadece ben görüyorum ve akşamda teklif etti diyor ve boks tulumuna vururken de hep gülerek eski sevgilimin yeni sevgilisi varmış gibi vuruyorum diyor. yaaa ben bu kızları anlamıyorum amaçları ne ücretsiz ders verdirdim derken sadece fitness ücreti ni aldirttim enişteme boks ücretini vermek istedi burası senin dedim aldırtmadım. ama okadar ilgi gosterdm sonunda küfür etti hakettn diye bu saatten sonra özür dilese dâhi kabul etmem ama okadar değer verdm sonunda. s gidin ne demek? Görüşlerinizi yazın
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sanki açılmakta biraz geç kalmışsın gibi. Arkadaş olarak gördü demek seni. Uykulu olmadığım bir anda tekrar yazıyı okuyacağım..
Kullanmış seni
Hayır kullansa özel boks dersi vermeden önce ısrar etti ücreti ödemek için ben yok dedim burası sizn ikna ettim aslında özel ders almasına
Şişe kapağını açmalar, eldiven takmalar hadi bunların hepsini geçtim. Eğer senden hoşlansaydı asla eski sevgilisinin konusunu açmazdı. Yani boşa ümitlenmişsin. Sen açıldıktan sonra birden de sevgilisi ile barışıp yüzük takmak istemeleri de komik
Daha önce konuşmalarımız da benim kahrım zor diyordu ben çekerim dedim de gülerek zor dedi. spora yine gelecek hoslandm evet ama şurada mecbur 3 gün daha görürüm sonra gemiye gidecm unuturum ama yaptığı terbiyesizlik bu kadınları anlamak çok zor konuştuğumuz da aşık oldum kişi değil başka biriyle mantık evliliği yapacam diyordu ve geri eski sevgiliye dönüyor dönsün umrumda olmaz ama bu yaptığı büyük terbiyesizlik kullanma yönünden de elinde boks eldiveni varkn ben acım suyunu dedim ben sarım bandajini dedim
Bir kişi üzerinden genelleme yapman da yanlış. Olan olmuş artık olmuş ve ölmüşe çare olmaz artık daha dikkatli olursun.
Haklısın dedim gibi küfürlu gönderme yapması zoruma gitti bu kızlara onun da dediği gibi sert olacaksın seveceksin ama sert davranacak sin ben bu yüzden kaybediyorum kaybetme korkusu yüzünden gerçek aşk sevgi kendinden çok karşı tarafı düşünmektir. artik yapacak bişey yok buda bana ders olmuş oldu
Bu kızlara diyip tüm kızlara laf atıp duruyorsun. Ben bir erkek yüzünden tüm erkekleri gözümde aynı yere koysam hoş olur mu? Sert ya da yumuşak olma. Sadece kendin ol, başkaları içinde değişme olduğun gibi ol. Biri seni sevecekse eğer sen olduğun için sevsin. Senin hatan burada işte. Başkası gibi davranmak o an içinden ne geçiyorsa onu yap. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Yanlış bir şey yapma yeterli.
Sen beni anlamadın demek istediğim kızlar kendisine bağırıp çağıran erkeklerden hoşlanır birçok kizdn bunu dinledim erkeksi olack erkek kokacak diyordu kız benm hatam fazla ilgi göstermek ama 2.5 aylık tanıştım kıza nasıl sert olayım neyse umarım ki sanmıyorum benim iç dunyami anlayan bı kız bulurm inşallah niyetim evlilik aylık maaşım 30 bin TL daha önce konuştum kızlara da diyorum evini direk alım arabanı alım maaşım elinde zaten gez gör ama beni sev bana sadık ol ama yok bulunmz Hint kumaşı sanıyorlar bir kız vardı hoşlanmadım ama namuslu sandım bir araştırma yaptım bı öğreniyorum tecavüze uğramış mahkemesi devam ediyor öyle kızla da konuştum sonra ben bıraktım o bile kendini değerli sanıyor neyse sorun onlarda değil bende. umarim birgün gerçekten beni ben olduğum için seven biri çıkar. sevgimi değer vererek göstereren biriyim