Neden öyle yaptı sizce?

Ben normalde gemide çalışıyorum Eniştemin fitness salonu var geçici olarak Oraya bakıyorum bı kız geldi ilgi gosterdm bayağı sohbet ettik kız Diyarbakırlı üniversite okumuş sınavlara hazırlanıyor pkk dan nefret ediyor araştırdım kız hoşuma gitti tam açılım dedim sevgilisi varmış zaman geçti telefonunu aldım WhatsApp tan spor hakkında falan konuşuyoruz neyse ben bu kızdan hoslandm bayağı ilgi gosterdm annesini yengesini yazdırdı bayağı indirm de yaptırdım spora gelen bı kızla tartıştılar ben bu kızı kayirdm telefonda saatlerce o olayı konusuyoz evlilik muhabbeti yapiyoz siyasetten falan sevgilsindnde ayrılmış onun muhabbeti savunma dersi verdirttm ertesi gün geçenin bı vakti mesaj attı ayağım morardı spordan mi diye bunlar da genetik kan kanseri bende tanıdım doktor var ararım dedim geç olmuştu gerekirse hastaneye gider doktor a sorarım dedim doktor u aradım o saatte hoşlanıyorum yaaa işte biseler yapmak istiyorum. psikolojikmn rahatlattm onu. neyse boks dersi alıyor ücretsiz elinin bandajini sarmama izin veriyor eldiveni takmama izin veriyor suyunun kapağını dahi açıp eline verdim belini ölçmeme izin verdi. konusmalarimizda annesinin beni sevdiğini dahil söylüyor du. artik açılmak istiyorum bı türlü söyleyemedim benden hoşlanıyor hissediyordum ertesi gün de eski sevgilisinin fotoğraf ini durumda paylaşmış sadece ben görebiliyorum. moralim alt üst oldu. gemiye çıkacam içinde zaten moralim bozuk spora geldiler bugün hiç konuşmadm bile. whatsapp duruma yazmış boş boş canım salk trip atanlardn nefret ediyorum beğenmiyorsanız S. Gidin diye aradım açmadı mesaj attı numaramı sil rahatsız etme lütfen diye bende noldu dedim sinirli olduğumu biliyorsun trip cekemm dedi bende senden hoslandm niyetim evlilik di yazdım oda eski sevgilim dün akşam bana teklif etti kabul ettim bu hafta sonu ailemle tanışmaya gelecek yaz sonu yüzük takacak dedi peki öyle ama çocuğun tek halde yanında yok sabah saatlerinde fotoğraf ini paylaşıyor sadece ben görüyorum ve akşamda teklif etti diyor ve boks tulumuna vururken de hep gülerek eski sevgilimin yeni sevgilisi varmış gibi vuruyorum diyor. yaaa ben bu kızları anlamıyorum amaçları ne ücretsiz ders verdirdim derken sadece fitness ücreti ni aldirttim enişteme boks ücretini vermek istedi burası senin dedim aldırtmadım. ama okadar ilgi gosterdm sonunda küfür etti hakettn diye bu saatten sonra özür dilese dâhi kabul etmem ama okadar değer verdm sonunda. s gidin ne demek? Görüşlerinizi yazın
Neden öyle yaptı sizce?