Öyle bir insan olmadığımı düşünüyorum. Çünkü bu çok tehlikeli ve önüne geçilmez sonuçlara sebebiyet verecek bir husus. Daha ılımlı ve anlayışlı olmak varken bu yolu tercih etmek sadece kişiye zarar verir sanırım. O yüzden mümkün mertebe öfkemin beni yönetmesine izin vermemeye gayret ediyorum 🍃
Sonunu düşünen kahraman olamaz demişler. Ben tartmadan , düşünmeden, planlamadan fevri hareket etmediğim , yaptığım her hareketin, ağzımdan çıkan her sözün sonucunu düşündüğüm için bugüne kadar hiç kahraman olamadım. O yüzden pire için de yorganı yakamam. O pireyi bulur, yorganı kurtarırım. Yorgan önemli 😂
Pire için yorgan yakmam için, karşımdaki kişinin gözümdeki değeri önemli. Her şeyi silip atabildiğimi, yakın çevrem çok iyi bilir. Fakat olmadık sonuçlar çıkarıyorsam, gördüğüm veya görebildiğim kadarından dolayıdır.
Evet.. Benim böyle saçmalıklarım var-dır zaten.. olacak şey için degilde böyle birden hiç beklenmedik an da yakarım😀 Gerçi bunun adına birikim patlaması denir..
Bir pire sinirimi bozmaya yetmez. Ama gözüm dönerse pire için yorganı da yakarım, tüm evi de. Ve hiç pişman olmam.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ufacık şeyleri büyütmem ama elimde olmadan yorganın ucundan tutuşmaya başlar yavaş yavaş yanar bi gün bi bakarım koca yorgan kül olmuş bitmiş , zamana bırakırım herşeyi karşımdakini genellikle uyarmam bile her hata yaptığında yavaş yavaş kendini bitirir bende bi gün en ufak bi sözüne dayanamaz bitirir giderim sabırlıyım ama birikenler ağırlaşırsa valizi bile almadan kaçarım
Sakin biriyim kolay kolay kızmam. Öyle herseyi sorun eden insanlara tahammül edemiyorum. İnsanlık hali hata yapılır. Canını almışsın gibi böğüren, çirkeflik yapan insanların agzının ortasına vurasım geliyor.
Hayır sakin biriyim her adımımı düşünerek atmışımdır ama bu da sıkıntıların azaltmıyor hatta üzerine daha fazla yük bindiriyor gördüğüm kadarıyla pire için yorgan yakanlar çevresini kişiliğiyle korkutmuş benimsemiş oluyor
En leş huyumdur fevri oluşum. Bunu törpülemeye çalışıyorum ama ne kadar mümkünse işte. Zamanında ufak tefek çok şey için iyi insanları çıkardım hayatımdan
Birkaç kez oldu. Sonra sakin kafayla düşününce ne kadar düşüncesizce bir harekette bulunduğumu anladım. O gün bugündür öfke halinde mümkün olabildiğince kendimi dizginlemeye çalışıyorum...
olaylin ve olgunun durumuna gore degisir ama onemli ve hayati sorunsa topuca kitle olarak yok edilebilir... biyolojik türün kacinilmaz sonu zaten yok edilmek...
Bunu ben çok yapıyorum. Bazen hiç sorunum olmayan insanlarla bile aram bozuluyor.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aşırı sabırlıyımdır. Çoğu şeyi alttan alırım. Bazen kendimden taviz bile veriyor olsam affetmeyi seçerim çoğunlukla henüz bu karakterimden folayı çook pişman eden olmadı umarım olmaz:)