AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Olur, 299.
Teknolojinin de etkisiyle geceleri uyumayan, gündüzleri uyanamayan insanlar olduk. Bunun doğrudan etkisiyle de hayatımızda istediğimiz huzuru, mutluluğu, yaşama sevincini kaybettik. Gece uykusunu alamayıp sabahın bereketinden de mahrum kaldığımız sürece depresif ruh hallerine boğulmaya devam edeceğiz. Zor değil, tek yapman gereken uykunu düzene sokup hayatın sana karşılıksız vaat ettiği güzelliklerden faydalanman. Hadi erken uyan ve sabahın tadını çıkar!
yemin ediyorum bu benim xd
Ve teşşekürler
teşekkürler*
Ricalar
77 diyorum...
Ne olursa olsun haksızlığın karşısında ol! "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" diyenler "bir" yaşayamadı, unutma!
Çok güzel... teşekkürler...
Ricalar
14 olsun
Olmayan şeyler her zaman değerlidir. Ancak, varlığında kıymeti bilinmeyen şeylerin yokluğu daha acı olur. Eğer hala kaybetmediyseniz, çok şey kazanmışsınız demektir. Sakın kaybetmeyin!
18..
Kağıttan evler yapmaya benzemiyor hayat. Temelin sağlam olmalı...
213.
Unutmak, hayatta tanıyabileceğin en aldatıcı duygudur. Vardır ama varlığının gerektiği zamanlarda hiçbir zaman yoktur. Unutma! Unutmak istedikçe daha çok hatırlarsın...
Vay be, bir de ben çok unutkanımdır. Cuk oturmuş
Kusura bakma. Teşekkür ederimmm
Kalbin temizmiş😄
Eh tabe ahnddj
276kankaağ
Çamurlu yollarda yürüyüp paçalarının yemiz kalmasını bekleme!
temiz*
bu kural degilki kanka bu semt sözü dhhdbd
Sana öyle denk gelmiş😅
ahahhhs
291 nedir?
Sıfırı görmek kimilerine göre batmaktır, kimilerine göre çıkmak. Olayı maddi boyutta ele alırsak, çoğumuz için sıfırı görmek felakettir. Ancak iflas etmiş, çevresine tonlarca borcu olan biri için sıfırı görmek belki de hayattaki tek dileğidir. Sonuç olarak karşılaştığın durumlar seni rahatsız ediyorsa, her zaman "daha kötüsü olabilirdi" diye düşün. Çünkü gerçekten olabilirdi...
🙂 teşekkür ediyorum
189 bak bakalım
Hayal kurmaktan vazgeçme! Varsın yıkılsın hayallerin. Sen yeniden inşa et! Elbet bir gün hayallerini yaşayacağın günlerde gelecek..
..88...
Ulaştığın noktayı gördüklerin değil, göremediklerin belirler. Her zaman daha fazlası için çabala!
aa (66)
Konuşmak farklı şey, söylemek farklı... Duymak çok farklı bir şey, anlamak çok çok farklı.. Herkesin seni anlamasını bekleme. Eğer herkes seni anlarsa, sende herkes olursun. Kendini anlamaya bak en başta. Kendini, kendine anlatmaya bak. Hayattaki en büyük sır, insanın kendine anlattığıdır. O yüzden sakın unutma. Birine sır vermek istiyorsan, kendine ver. Bu senin için daha emniyetli olacak!
126 diyorum
Sahip oldukların senin ne kadar güçlü olduğunu göstermez! Güç kavramı, hayallerinin neresinde olup olmadığınla alakalıdır. Hayallerinin yanı başında olmaya çalış!
Resmen laf soktun kız :))
Sen kendin seçtin 😄
Sayfa 267
Öyle bi sayfa yok😅 Çünkü tek sayfada birden çok kural var😁
Ama eğer istersen 267. kuralı söyleyeyim;
Her insan ağlar. Sende bir gün ağlarsan, göz yaşlarını kimseye gösterme! İnsanlar acizliğini sakın görmesin.
Ha pardon ben yanlış okumusum teşekkür ederim 🌸
Ablacım 161 :d
Çok ve azdan ziyade normal olmaya çalış! Abartı ne kadar nahoşsa, fazla mütevazılık da o kadar nahoştur.
teşekkürler 😃