Merhaba, bence bir yere kadar güzel ama bir yerden sonra insan ruh ikizini ve çekim yaşayabileceği birini bulmak istiyor. Bu da son görüşüm ve son göndereceğim bildirim olsun. Daha fazla rahatsızlık vermeyim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... :)
Estağfurullah ne denek. Bu sitede soru sorma sebebimiz insanların düşünce ve fikirlerini öğrenmek karşılıklı bilgi alışverişi yapmak birbirimize bir şeyler katabilmek içindir. Değerli görüşleriniz için asıl ben size teşekkür ederim. Sizin de her şey gönlünüzce olsun. Sevgilerimle 🥰
Sosyal bağlantı anlamında kişi özgür bırakılırsa ama kırmızı çizgisini bilecek şekilde, kıskançlık yok kötü bir şey düşünmeden evlilik giderse o zaten mükemmeldir ama kıskançlık hat safhadaysa o evlilik çekilmez hem yıpratır, arkadaşsız kalınır, saçlarda beyazlar çıkar hem de üzer. Bu yönden bakacak olursak kıskançlığın olmadığı bekar hayat %80 sağlıklıdır evet.
Vallahi Bekarlık sultanlıktır Ben sana o da söyleyeyim Benim şimdiki aklım olsaydı var ya kesinlikle evlenmezdim kesinlikle altını çizerek söylüyorum dırdır etmenin vırvır etmezdi kimse
Peygamber efendimiz ne diyor evlenince cogalın ben ümmetimin cokluguyla sevinirim bence bekarlık mutsuzluk getirir adama evlilik te hayır vardır ben bekar bekar dolasıyom yalnızlık allaha mahsus birsey