+1 yılTerazi
14 Yorumla- +1 yıl
Kiminle berabersiniz o an o kişiyle ilgilenir, geride kalan durum ve kişileri düşünmezsiniz. Aklınız bazen havalardadır. Rastgele davranışlar gösterebilirsiniz. Sabırsız ve oldukça tembellik yapabilirsiniz. Canınız bir şeye sıkıldı mı, bulunduğunuz ortamın huzurunu kaçırabilirsiniz. Geri çevrilmekten müthiş korkarsınız. Bunu yapanı asla affetmez, ömür boyu unutmazsınız.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim. Doğru gerçekten.
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim 🌺
- +1 yıl
evet
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Oğlak
13 Yorumla- +1 yıl
Herşeyin illa zor olması ve zor elde edilmesi gerektiğini düşünür, kolayca elde ettiğiniz hiçbir şeyi önemsemezsiniz. Bazen öylesine donuk, mesafeli ve çekilmez biri olursunuz ki, size yaklaşılması kesinlikle mümkün olmaz. Derin endişeleriniz vardır. İçten içe karamsar hatta çoğu zaman kimseye güvenmediğiniz için kendinizi yalnız hissedebilirsiniz.
- +1 yıl
Eyvallah fenomencim😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
En kötü yanımı biliyorum ama yine de söyle
Yine şaşırtmıyacaksın awfaf
Yengeç15 Yorumla- +1 yıl
Belli dönemlerde oldukça kararsız, kaprisli, hayalci, ürkek ve tembel olabilirsiniz. Çoğu zaman oldukça kırılgan, fazla sahiplenici, etrafınızı üzebilecek şekilde alıngan davranabilirsiniz. Öyle ki bulunduğunuz ortamlarda herkes konuştuğu kelimeye dikkat etmek zorunda kalabilir. Kendi iç dünyanızda, kendi kabuğunuzda yaşamaktan hoşlanır… [+]
- +1 yıl
Birazz 🤫 dfzfzss
- +1 yıl
Yok doğru olanları atıyorum bazıları abartıli
Buyrun hanimefendi Kova
13 Yorumla- +1 yıl
Genelde başkalarının yüzünden başarısız girişimlerde bulunur, sonra da talihsiz biri olduğunuzu düşünürsünüz.
Arkadaşlarınız için canınızı verirsiniz, lakin sevgilinizin bir ufacık kaprisine tahammül etmezsiniz. Ne sevdiğiniz bellidir ne de sevmediğiniz. Görüşlerinize önem verilmemesinden ve zekanızın küçümsenmesinden oldukça korkarsınız. - +1 yıl
Rica ederim 🌺
+1 yılyay.. ben alınabilirim söz veremem
13 Yorumla- +1 yıl
Ben de yay burcuyum. Tüm burçların en delisi. Özgürlük, rahatlık düşkünü. Üşengeç, patavatsız. Ani ruh hali değişimleri var.
- +1 yıl
özgürlüğüme düşkün olduğum doğrudur tahammülüm yok kısıtlanmaya falan boğulurum gibi oluyor ama asla patavatsız değilim dobrayım sadece düşündüğümü gizleyemem
- +1 yıl
Ben de öyleyim
Başak
11 Yorumla- +1 yıl
Kendinizde ve başkalarında sürekli eleştirecek bir şeyler bulur, her uyarıya açık ve sinirli bir biçimde tepki gösterebilirsiniz. Reddedilmekten hiç hoşlanmaz, kırılmaktan oldukça korkabilirsiniz. Çoğu zaman utangaç, oldukça huzursuz, sağı solu belli olmayan bir insan haline gelebilirsiniz. Kendi öneminiz hakkında net bir fikriniz yok gibidir… [+]
Boğa. Yükselen de başak. :)
13 Yorumla- +1 yıl
Rahatlığınızdan taviz vermez, rahatınızın bozulmasından hoşlanmazsanız. Değerlerinize sıkı sıkıya sarılır, hiç kimsenin bir tüyünüze dahi dokunmasına izin vermezsiniz. Sorunlarınızı çoğu zaman görmezden gelir, arzu ederseniz çözümlersiniz.
Oldukça ağırkanlı, zevklerine düşkün, inatçı davranabilirsiniz… [+] - +1 yıl
Rica ederim🌺
Korkuyorum biraz. İkizler. Yükselenim de ikizler.
11 Yorumla- +1 yıl
Hemen hemen her konuda mutlaka söylecek bir sözünüz vardır. Bunda ne var diyeceksiniz. Eğer konuşmak kadar dinlemeyi de biliyorsanız tabii ki bir sorun yok. Ama nedense dinlemeyi genelde ihmal edersiniz. Başkalarının yaşamlarını merak eder, durmadan soru sorar, öğrenmeye çalışırsanız. Buna hayır derlerse bozulur, reaksiyon gösterebilirsiniz.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşak söylemene gerek yok 😒😒😒
12 Yorumla- +1 yıl
Kendinizde ve başkalarında sürekli eleştirecek bir şeyler bulur, her uyarıya açık ve sinirli bir biçimde tepki gösterebilirsiniz. Reddedilmekten hiç hoşlanmaz, kırılmaktan oldukça korkabilirsiniz. Çoğu zaman utangaç, oldukça huzursuz, sağı solu belli olmayan bir insan haline gelebilirsiniz. Kendi öneminiz hakkında net bir fikriniz yok gibidir… [+]
Cevap sahibi+1 yılöyle ölmem pompalıyla vur pompalıyla :D
+1 yılAslan
26 Yorumla- +1 yıl
Amirlik taslamaya bayılırsınız. Size göre her şeyin en doğrusunu siz bilirsiniz. Pohpohlanmaktan hoşlanırsınız. Hemen tepki gösterir, son sözü söyleyenin hep kendiniz olmasını istersiniz. İsteklerinizi elde etmek, dikkat çekmek için bir oyuncu kadar iyi rol yapabilirsiniz. Aşırı gururlu davranabilir, sırf bu yüzden yıllarca küs kalabilirsiniz… [+]
- +1 yıl
Gurur dışında doğru değil 😕
- +1 yıl
Amirlik taslamaya bayılırsınız. Size göre her şeyin en doğrusunu siz bilirsiniz. Pohpohlanmaktan hoşlanırsınız. Hemen tepki gösterir, son sözü söyleyenin hep kendiniz olmasını istersiniz. İsteklerinizi elde etmek, dikkat çekmek için bir oyuncu kadar iyi rol yapabilirsiniz. Aşırı gururlu davranabilir, sırf bu yüzden yıllarca küs kalabilirsiniz. İlişkilerde iplerin sürekli sizde olmasını ister, kibirli davranışlarla sevgilinizi canından bezdirebilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda herkesin sizinle ilgilenmesini ister, kendinizden başka yakışıklı veya güzel bir insana pek tahammül gösteremeyebilirsiniz. Aldığınız bir kıyafeti, eşyayı veya herhangi bir şeyi göstermek için can atarsınız. Eğer fark edilmiyorsa çileden çıkabilirsiniz. Size bir yanlışınızı kabul ettirmek asla mümkün değildir. Özür dilerim sözünü ömür boyu kullanmayanlarınız çoktur. :D
- +1 yıl
@xCrysix Böyle biri değilim, yanlış.
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılakreeeep 😛
21 Yorumla- +1 yıl
başkalarının işine sürekli karışır, fakat bir türlü meraklılığınızdan vazgeçmezsiniz. Hatalarınızı kabullenmeye yanaşmaz, başkalarını sizin gibi düşünmeleri için zorlayabilirsiniz. Çünkü size göre daima haklı olan sizsinizdir. Doymak bilmeyen cinsellik isteğiniz, sadakatsiz ilişkiler yaşamanıza neden olabilir.
+1 yılAkrep 😔
21 Yorumla- +1 yıl
başkalarının işine sürekli karışır, fakat bir türlü meraklılığınızdan vazgeçmezsiniz. Hatalarınızı kabullenmeye yanaşmaz, başkalarını sizin gibi düşünmeleri için zorlayabilirsiniz. Çünkü size göre daima haklı olan sizsinizdir. Doymak bilmeyen cinsellik isteğiniz, sadakatsiz ilişkiler yaşamanıza neden olabilir.
+1 yılİkizler
11 Yorumla- +1 yıl
Hemen hemen her konuda mutlaka söylecek bir sözünüz vardır. Bunda ne var diyeceksiniz. Eğer konuşmak kadar dinlemeyi de biliyorsanız tabii ki bir sorun yok. Ama nedense dinlemeyi genelde ihmal edersiniz. Başkalarının yaşamlarını merak eder, durmadan soru sorar, öğrenmeye çalışırsanız. Buna hayır derlerse bozulur, reaksiyon… [+]
Kova
11 Yorumla- +1 yıl
Genelde başkalarının yüzünden başarısız girişimlerde bulunur, sonra da talihsiz biri olduğunuzu düşünürsünüz.
Arkadaşlarınız için canınızı verirsiniz, lakin sevgilinizin bir ufacık kaprisine tahammül etmezsiniz. Ne sevdiğiniz bellidir ne de sevmediğiniz. Görüşlerinize önem verilmemesinden ve zekanızın küçümsenmesinden oldukça korkarsınız.
+1 yılbaşak
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılYay 🏹
114 Yorumla- +1 yıl
Ben de yay burcuyum. Tüm burçların en delisi. Özgürlük, rahatlık düşkünü. Üşengeç, patavatsız. Ani ruh hali değişimleri var.
- +1 yıl
@sılasemay76 15 saattir girmemişsin girince ulaşsana bana seninle konusmak istediğim bazı şeyler var 😅😅
- +1 yıl
@Istanbulreelssx nolduu
- +1 yıl
Öyle valla
- +1 yıl
Özele gel bi yaz bana @sılasemay76
- +1 yıl
Kaç gündür yazmadın bir türlü yaz hadi @sılasemay76😂😂
- +1 yıl
@Istanbulreelssx korkuyorum 🤭😂
- +1 yıl
Aaa ufak değiliz ama kaç yaşına gelmişsin korkma artık 🤭🤭😂😂
- +1 yıl
Nazikçe konuşucam 😂😂 rahat ol 🤣
- +1 yıl
@sılasemay76 bekliyorum canım yaz hadi 🤭🤭😅
- +1 yıl
Noluyo kardeşim ne bu tantana? •-°
- +1 yıl
Kusura bakma muhteşem :) özelden yazmasını istiyordum ama Yine çıktı galiba :)
- +1 yıl
Karşim demek ki istemiyo kız
- +1 yıl
Gelsin de yazar bana 🤭😂
Akre
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Rica ederim 🌺
Akrebim😏
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBaşak
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Burçlara inanmam ve bunların hiç biri bende yok :D
+1 yılterazi
11 Yorumla- +1 yıl
Kiminle berabersiniz o an o kişiyle ilgilenir, geride kalan durum ve kişileri düşünmezsiniz. Aklınız bazen havalardadır. Rastgele davranışlar gösterebilirsiniz. Sabırsız ve oldukça tembellik yapabilirsiniz. Canınız bir şeye sıkıldı mı, bulunduğunuz ortamın huzurunu kaçırabilirsiniz. Geri çevrilmekten müthiş korkarsınız. Bunu yapanı asla affetmez, ömür boyu unutmazsınız.
+1 yılAslan
13 Yorumla- +1 yıl
Amirlik taslamaya bayılırsınız. Size göre her şeyin en doğrusunu siz bilirsiniz. Pohpohlanmaktan hoşlanırsınız. Hemen tepki gösterir, son sözü söyleyenin hep kendiniz olmasını istersiniz. İsteklerinizi elde etmek, dikkat çekmek için bir oyuncu kadar iyi rol yapabilirsiniz. Aşırı gururlu davranabilir, sırf bu yüzden yıllarca küs kalabilirsiniz. İlişkilerde iplerin sürekli sizde olmasını ister, kibirli davranışlarla sevgilinizi canından bezdirebilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda herkesin sizinle ilgilenmesini ister, kendinizden başka yakışıklı veya güzel bir insana pek tahammül gösteremeyebilirsiniz. Aldığınız bir kıyafeti, eşyayı veya herhangi bir şeyi göstermek için can atarsınız. Eğer fark edilmiyorsa çileden çıkabilirsiniz. Size bir yanlışınızı kabul ettirmek asla mümkün değildir. Özür dilerim sözünü ömür boyu kullanmayanlarınız çoktur.
- +1 yıl
Pdmwğsmeğemwpe ay aşko valla aslan özelliklerini pek yansıtmıyorum çevremde kimse inanmıyor aslan olduğuma ama bi iki cümle az buçuk ben teşekkür ederimmmm😍❤️
- +1 yıl
Rica ederim balım öpüldün💋♥️
+1 yılAslan
12 Yorumla- +1 yıl
Amirlik taslamaya bayılırsınız. Size göre her şeyin en doğrusunu siz bilirsiniz. Pohpohlanmaktan hoşlanırsınız. Hemen tepki gösterir, son sözü söyleyenin hep kendiniz olmasını istersiniz. İsteklerinizi elde etmek, dikkat çekmek için bir oyuncu kadar iyi rol yapabilirsiniz. Aşırı gururlu davranabilir, sırf bu yüzden yıllarca küs kalabilirsiniz… [+]
- +1 yıl
Son iki cümlede kendimi gördüm
Kişilik & Karakter konusunda 560 cevap paylaştı. yengeç
11 Yorumla- +1 yıl
Belli dönemlerde oldukça kararsız, kaprisli, hayalci, ürkek ve tembel olabilirsiniz. Çoğu zaman oldukça kırılgan, fazla sahiplenici, etrafınızı üzebilecek şekilde alıngan davranabilirsiniz. Öyle ki bulunduğunuz ortamlarda herkes konuştuğu kelimeye dikkat etmek zorunda kalabilir. Kendi iç dünyanızda, kendi kabuğunuzda yaşamaktan hoşlanır. Yeni kararlar alan, yenilikler uygulayan insanları anlamakta zorlanabilirsiniz. Çevrenizdekiler size bağımlı olsun ister, sonra da üzerinize düştüklerinde kimi zaman sıkılır uzaklaşabilirsiniz. Bazen de hiç değmeyecek insanlar için kendinizden bir sürü ödünler verir, hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.
+1 yılAkrep burcum yeğenim
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Hiç alakası yok yeğenim
- +1 yıl
Çok teşekkür ederem ayrica
- +1 yıl
Ne demek dayı😂
+1 yılKova yalan soylerse gercekleri ogrenmek zor😀
12 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlarınız için canınızı verirsiniz, lakin sevgilinizin bir ufacık kaprisine tahammül etmezsiniz. Ne sevdiğiniz bellidir ne de sevmediğiniz. Görüşlerinize önem verilmemesinden ve zekanızın küçümsenmesinden oldukça korkarsınız. - +1 yıl
Yanlis tespit kanka
+1 yılBalık
11 Yorumla- +1 yıl
Kendinize eziyet etmenize neden olan ilişkiler yaşayabilir, hatta bu ilişkiler yüzünden varınızı yoğunuzu kaybedebilirsiniz. Cebinizdeki parayı tutmakta zorlanır. Kazandığınız kadarını tüketebilirsiniz. Aşırı duyarlılığınız nedeniyle kendi kendinizi hasta edebilirsiniz. Geri çekilmek ve vazgeçmek sizin için gayet kolaydır. Kolayca pes edebilirsiniz.
Bağlılık altına girmekten korkabilir, yıllarca evlenmeden bir ilişkiyi sürdürebilirsiniz. Olanaksız kişilere aşık olur, gözyaşı döker, acı çeker, fakat bir türlü kopamayabilirsiniz.
+1 yılŞöyle, başak
13 Yorumla- +1 yıl
Kendinizde ve başkalarında sürekli eleştirecek bir şeyler bulur, her uyarıya açık ve sinirli bir biçimde tepki gösterebilirsiniz. Reddedilmekten hiç hoşlanmaz, kırılmaktan oldukça korkabilirsiniz. Çoğu zaman utangaç, oldukça huzursuz, sağı solu belli olmayan bir insan haline gelebilirsiniz. Kendi öneminiz hakkında net bir fikriniz yok gibidir. Birileri iyi olduğunuzu söylese bile buna inanmakta zorluk çekebilirsiniz. İlla her şeyi düzene sokmak, pürüzleştirmek zorunda gibisinizdir. Size göre mükemmelliğin sınırı yok gibidir. İçinizden geldiği gibi davranamaz, herşeyi kontrol etmek ihtiyacı duyabilirsiniz.
- +1 yıl
Doğru, ancak içimden geldiği gibi davranırım hep, ve başkası iyi desede ben bazen yaptıklarımı beğenmiyorum bak bu da doğru, hepsi doğru bir tane hariç diyelim, teşekkürler.
- +1 yıl
Rica ederim🌺
+1 yılİkizlerr 😈😈☻☻
13 Yorumla- +1 yıl
Hemen hemen her konuda mutlaka söylecek bir sözünüz vardır. Bunda ne var diyeceksiniz. Eğer konuşmak kadar dinlemeyi de biliyorsanız tabii ki bir sorun yok. Ama nedense dinlemeyi genelde ihmal edersiniz. Başkalarının yaşamlarını merak eder, durmadan soru sorar, öğrenmeye çalışırsanız. Buna hayır derlerse bozulur, reaksiyon gösterebilirsiniz.
- +1 yıl
Ajannn!!! Ajan var yardım edin hdhdhdjdjdjsud.. cidden doğru şeyler söylüyorsun ama ben dinlemeyide bilirim. Başkalarının hayatını merak ederim ama çok belli etmeden göz ucuyla bakar hmm buda böyleymiş derim. Soru sorarım bolca sorarım, bu şekilde. Teşekkür ederim baya iyi tutturmuşsun..
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim 🌺
Oğlak.
12 Yorumla- +1 yıl
Herşeyin illa zor olması ve zor elde edilmesi gerektiğini düşünür, kolayca elde ettiğiniz hiçbir şeyi önemsemezsiniz. Bazen öylesine donuk, mesafeli ve çekilmez biri olursunuz ki, size yaklaşılması kesinlikle mümkün olmaz. Derin endişeleriniz vardır. İçten içe karamsar hatta çoğu zaman kimseye güvenmediğiniz için kendinizi yalnız hissedebilirsiniz.
Boğa
13 Yorumla- +1 yıl
Rahatlığınızdan taviz vermez, rahatınızın bozulmasından hoşlanmazsanız. Değerlerinize sıkı sıkıya sarılır, hiç kimsenin bir tüyünüze dahi dokunmasına izin vermezsiniz. Sorunlarınızı çoğu zaman görmezden gelir, arzu ederseniz çözümlersiniz.
Oldukça ağırkanlı, zevklerine düşkün, inatçı davranabilirsiniz… [+] - +1 yıl
Rica ederim🌺
+1 yılTerazi sjsj
11 Yorumla- +1 yıl
Yengeç..
12 Yorumla- +1 yıl
Belli dönemlerde oldukça kararsız, kaprisli, hayalci, ürkek ve tembel olabilirsiniz. Çoğu zaman oldukça kırılgan, fazla sahiplenici, etrafınızı üzebilecek şekilde alıngan davranabilirsiniz. Öyle ki bulunduğunuz ortamlarda herkes konuştuğu kelimeye dikkat etmek zorunda kalabilir. Kendi iç dünyanızda, kendi kabuğunuzda yaşamaktan hoşlanır… [+]
Terazi :)
11 Yorumla- +1 yıl
Koç 🐏
11 Yorumla- +1 yıl
Dünya sanki sizin üzerinize kurulmuş gibidir. "İstiyorum, benim olmalı, bana göre, o benimdir, ben olmasam..." gibi cümleleri sıkça kullanabilirsiniz. Kimi zaman kendi içinizde büyüttüğünüz öfkenizle mantıksız davranabilir, inatlaşabilirsiniz. Sonuçlarını düşünmeden hareket edebilir, her şeye balıklama atlayabilirsiniz. Kendinizden güçsüz biri… [+]
Oğlak 🤦🤦
11 Yorumla- +1 yıl
Kişilik & Karakter konusunda 648 cevap paylaştı. Başak
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Ay evet ben de farkettim dsfssf
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKova.!
11 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlarınız için canınızı verirsiniz, lakin sevgilinizin bir ufacık kaprisine tahammül etmezsiniz. Ne sevdiğiniz bellidir ne de sevmediğiniz. Görüşlerinize önem verilmemesinden ve zekanızın küçümsenmesinden oldukça korkarsınız.
+1 yılBalık
13 Yorumla- +1 yıl
Kendinize eziyet etmenize neden olan ilişkiler yaşayabilir, hatta bu ilişkiler yüzünden varınızı yoğunuzu kaybedebilirsiniz. Cebinizdeki parayı tutmakta zorlanır. Kazandığınız kadarını tüketebilirsiniz. Aşırı duyarlılığınız nedeniyle kendi kendinizi hasta edebilirsiniz. Geri çekilmek ve vazgeçmek sizin için gayet kolaydır. Kolayca pes edebilirsiniz… [+]
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim🌺
+1 yılBalık
11 Yorumla- +1 yıl
Kendinize eziyet etmenize neden olan ilişkiler yaşayabilir, hatta bu ilişkiler yüzünden varınızı yoğunuzu kaybedebilirsiniz. Cebinizdeki parayı tutmakta zorlanır. Kazandığınız kadarını tüketebilirsiniz. Aşırı duyarlılığınız nedeniyle kendi kendinizi hasta edebilirsiniz. Geri çekilmek ve vazgeçmek sizin için gayet kolaydır. Kolayca pes edebilirsiniz… [+]
+1 yılYay burcuyum
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
👌👌😂😂😂😂 Sonuna kadar doğru yazdıkların muhteşem
- +1 yıl
Teşekkürler:D
- +1 yıl
😊😊😊🙏🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurcum Koç yükselenim akrep
11 Yorumla- +1 yıl
Dünya sanki sizin üzerinize kurulmuş gibidir. "İstiyorum, benim olmalı, bana göre, o benimdir, ben olmasam..." gibi cümleleri sıkça kullanabilirsiniz. Kimi zaman kendi içinizde büyüttüğünüz öfkenizle mantıksız davranabilir, inatlaşabilirsiniz. Sonuçlarını düşünmeden hareket edebilir, her şeye balıklama atlayabilirsiniz. Kendinizden güçsüz biri… [+]
Boğa
14 Yorumla- +1 yıl
Oldukça ağırkanlı, zevklerine düşkün, inatçı davranabilirsiniz.
Şartlar değiştirmenizi gerektirse de istemedikçe kılınızı bile kıpırdatmazsınız.
Her şeyi paraya endeksleyebilir, maddiyatlaölçebilirsiniz. Herhangi bir kararı verirken, size olan getirilerini ön plana alır, başka bir şey düşünmezsiniz.
Belki zor öfkelenirsiniz ama bir kez kızdınız mı, sizi durdurmak için günlerce uğraşmak gerekir.
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diye düşünürsünüz. Yani bir şey sizi rahatsız eden kadar başkalarının rahatsızlığını önemsemezsiniz.
Herkesi değerli ve değersiz olarak ikiye ayırır. Sevmediklerinize hiç şans tanımazsınız. İlişkiniz kötü gittiği halde ayrılmayı düşünmez, hatta mutsuz olduğunuzu bile kabul etmezsiniz. Size göre hep doğru seçimlerde bulunursunuz. Yanlışınızı kabul etmez, savunursunuz.
İçgüdüsel olarak hep dinleneceğiniz, keyifleneceğiniz yerler arar. Aynı mekanlara yıllarca gidip gelirsiniz.
Değişime kapalısınız. Size göre en ürkütücü şey radikal gelişmelerdir. Aşkı tadında yaşamak yerine, kategorize etmeye çalışırsınız. Cinsel isteklerinizi doyurmak oldukça zordur. Çünkü doymak bilmezsiniz. Kimseye pek güvenmezsiniz. Paranızı kimseye emanet etmez, güvenmedikçe kimseye borç vermezsiniz. Hatta hiç vermezsiniz desek daha doğrudur. Rahatınızı bozulmasın diye duyduğunuz duymazlıktan gördüğünüz görmezlikten gelebilirsiniz.
Sadece alıştığınız için kulağınızı tersinden gösterseniz de, bir şeyi aynı şekilde yapmaktan zevk alırsınız. Kıskanç olduğunuz için boş yere endişelere kapılır, gereksiz yere insanları zan altında bırakabilirsiniz.
En inatçı burçlardan birisisiniz. Hatta öylesine inatçısınız ki, aradan yıllar geçse de sorun yaşadığınız kişiyle küs kalabilirsiniz. Haklı da olsanız kabul etmez, bu dargınlığı sürdürebilirsiniz. - +1 yıl
Teşekkür ederim 🌺
+1 yılterazi
11 Yorumla- +1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılkoç.
12 Yorumla- +1 yıl
Dünya sanki sizin üzerinize kurulmuş gibidir. "İstiyorum, benim olmalı, bana göre, o benimdir, ben olmasam..." gibi cümleleri sıkça kullanabilirsiniz. Kimi zaman kendi içinizde büyüttüğünüz öfkenizle mantıksız davranabilir, inatlaşabilirsiniz. Sonuçlarını düşünmeden hareket edebilir, her şeye balıklama atlayabilirsiniz. Kendinizden güçsüz biri gördünüz mü hemen onun üzerinde hakimiyet kurarsınız. Tam tersi güçlü biriyle karşılaştığınızda kendinizi mazlum biri gibi ifade edersiniz. Ta ki onu yenene kadar. Alkışlanmaktan, pohpohlanmaktan müthiş zevk alırsınız. Bunu bulamadınız mı anında öfkelenirsiniz.
- +1 yıl
eh işte :D
+1 yılBasak
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Teşekkür 👍🏻
- +1 yıl
Rica ederim 🌺
+1 yılBalık
15 Yorumla- +1 yıl
Kendinize eziyet etmenize neden olan ilişkiler yaşayabilir, hatta bu ilişkiler yüzünden varınızı yoğunuzu kaybedebilirsiniz. Cebinizdeki parayı tutmakta zorlanır. Kazandığınız kadarını tüketebilirsiniz. Aşırı duyarlılığınız nedeniyle kendi kendinizi hasta edebilirsiniz. Geri çekilmek ve vazgeçmek sizin için gayet kolaydır. Kolayca pes edebilirsiniz.
Bağlılık altına girmekten korkabilir, yıllarca evlenmeden bir ilişkiyi sürdürebilirsiniz. Olanaksız kişilere aşık olur, gözyaşı döker, acı çeker, fakat bir türlü kopamayabilirsiniz. - +1 yıl
Tam ben 😀😀
- +1 yıl
offff o kadar dogrukii
- +1 yıl
Seninde mi balik
- +1 yıl
ahhh 🤦🤦 terazinin altına evet yazmıştım balik değil yaa.. yanlış yazmışım
+1 yılKoç ♈
110 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Kısmı klarak uyuyor evet 😂👍😊
- +1 yıl
En yakın arkadaşım da koç ek olarak yay burçları ile Bff olabiliyosunuz :d
- +1 yıl
Hadi ya bak bu bilgi de kalsın bende işime yarar😂ben ikizlerle asla anlasamam
- +1 yıl
Bende oğlaklarla kndfs
- +1 yıl
Senin burcun ne 😂
- +1 yıl
Yay 🏹
- +1 yıl
Oo iyi anlaşırız dimi ahahs
- +1 yıl
Evett djkssspgp
- +1 yıl
Buna sevindim dndhdhdh
+1 yılikizler
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılboğa
12 Yorumla- +1 yıl
Şartlar değiştirmenizi gerektirse de istemedikçe kılınızı bile kıpırdatmazsınız.
Her şeyi paraya endeksleyebilir, maddiyatlaölçebilirsiniz. Herhangi bir kararı verirken, size olan getirilerini ön plana alır, başka bir şey düşünmezsiniz.
Belki zor öfkelenirsiniz ama bir kez kızdınız mı, sizi durdurmak için günlerce uğraşmak gerekir.
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diye düşünürsünüz. Yani bir şey sizi rahatsız eden kadar başkalarınınrahatsızlığını önemsemezsiniz.
Herkesi değerli ve değersiz olarak ikiye ayırır. Sevmediklerinize hiç şans tanımazsınız. İlişkiniz kötü gittiği halde ayrılmayı düşünmez, hatta mutsuz olduğunuzu bile kabul etmezsiniz. Size göre hep doğru seçimlerde bulunursunuz. Yanlışınızı kabul etmez, savunursunuz.
İçgüdüsel olarak hep dinleneceğiniz, keyifleneceğiniz yerler arar. Aynı mekanlara yıllarca gidip gelirsiniz.
Değişime kapalısınız. Size göre en ürkütücü şey radikal gelişmelerdir. Aşkı tadında yaşamak yerine, kategorize etmeye çalışırsınız. Cinsel isteklerinizi doyurmak oldukça zordur. Çünkü doymak bilmezsiniz. Kimseye pek güvenmezsiniz. Paranızı kimseye emanet etmez, güvenmedikçe kimseye borç vermezsiniz. Hatta hiç vermezsiniz desek daha doğrudur. Rahatınızı bozulmasın diye duyduğunuz duymazlıktan gördüğünüz görmezlikten gelebilirsiniz.
Sadece alıştığınız için kulağınızı tersinden gösterseniz de, bir şeyi aynı şekilde yapmaktan zevk alırsınız. Kıskanç olduğunuz için boş yere endişelere kapılır, gereksiz yere insanları zan altında bırakabilirsiniz. En inatçı burçlardan birisisiniz. Hatta öylesine inatçısınız ki, aradan yıllar geçse de sorun yaşadığınız kişiyle küs kalabilirsiniz. Haklı da olsanız kabul etmez, bu dargınlığı sürdürebilirsiniz. - +1 yıl
Valla benim slkdf
Aslan
11 Yorumla- +1 yıl
Aslan burcu
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBaşak
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılkova burcuyum
12 Yorumla- +1 yıl
aynen yaa :D :D kesinlikle dediklerin doğru bak
+1 yılBalık 🐟
11 Yorumla- +1 yıl
Bağlılık altına girmekten korkabilir, yıllarca evlenmeden bir ilişkiyi sürdürebilirsiniz. Olanaksız kişilere aşık olur, gözyaşı döker, acı çeker, fakat bir türlü kopamayabilirsiniz.
+1 yılAkrep
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılYengeç
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılTerazi
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Genel olarak doğru ama bazı yerlerde yanlışın var ama maşallah iyi tahminin gel seninle at yarışı oynayalım 😉😂
- +1 yıl
Ahvmsfssg mantikli
- +1 yıl
Bak ben ciddiyim atlar ile aran nasıl
+1 yılBurcu da sen öğren
06 Yorumla- +1 yıl
Balık
- +1 yıl
Tutmadı ama yani kaç tane profil fotoğrafı değiştirdin? 😂 Soruda başka görüşte başka profilde başka fotoğraf gözüküyor. Site hızına yetişememiş...
- +1 yıl
Bende normal gözüküyor ahsfssgs ben maymun iştahlıyımdır :d
- +1 yıl
Peki bunun fotoğrafla ne alakası var? 😂
- +1 yıl
maymun iştahlı:
sevgi ve eğiliminde, beğenisinde kararlılık bulunmayan, bugün bir şeyi, yarın başka bir şeyi beğenme huyunda olan, hevesi çabuk geçen (kimse). - +1 yıl
Biliyorum fakat fotoğraf ile ilgili değil ve minnoş
Gizli Üye(25-29)+1 yılekim terazisi
11 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılboğa burcuyum
11 Yorumla- +1 yıl
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diye düşünürsünüz. Yani bir şey sizi rahatsız eden kadar başkalarının rahatsızlığını önemsemezsiniz.
Değişime kapalısınız. Size göre en ürkütücü şey radikal gelişmelerdir.
Aşkı tadında yaşamak yerine, kategorize etmeye çalışırsınız.
Cinsel isteklerinizi doyurmak oldukça zordur. Çünkü doymak bilmezsiniz. Kimseye pek güvenmezsiniz. Paranızı kimseye emanet etmez, güvenmedikçe kimseye borç vermezsiniz. Hatta hiç vermezsiniz desek daha doğrudur. Rahatınızı bozulmasın diye duyduğunuz duymazlıktan gördüğünüz görmezlikten gelebilirsiniz.
Sadece alıştığınız için kulağınızı tersinden gösterseniz de, bir şeyi aynı şekilde yapmaktan zevk alırsınız.
Kıskanç olduğunuz için boş yere endişelere kapılır, gereksiz yere insanları zan altında bırakabilirsiniz.
En inatçı burçlardan birisisiniz. Hatta öylesine inatçısınız ki, aradan yıllar geçse de sorun yaşadığınız kişiyle küs kalabilirsiniz. Haklı da olsanız kabul etmez, bu dargınlığı sürdürebilirsiniz.
Akrep 💥
11 Yorumla- +1 yıl
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar