Akrep. Ciddi anlamda kırıldığımda kin tutabiliyorum, kolay kolay unutmam.

Akrep. Ciddi anlamda kırıldığımda kin tutabiliyorum, kolay kolay unutmam.

Benim ki doğru inatçıyımdır. Fakat, önüme done koyarsan ıspat sunarsan ahmak değilim özür dilemesini de bilirim. Bunu yapamadığın sürece doğrumdan vaz geçmem. Çünkü bir şeyi körü körüne doğru kabul etmem öne yapabildiğim kadar araştırırım sonra doğru olduğuna inanırım :D
Akreplerin olayı kin tutmak değil derin hissetmek.. Bir akrep bir şeye kırıldığında onu unutmaz çünkü yüzeysel biri değildir. Yaşadığı duyguyu dipten yaşar, hatırlaması bundan.. Akrep sadece güvenini sarsan kişiye kapıyı kapatır, bir daha aynı acıyı yaşamamak için mesafe koyar aslında bu bir savunma mekanizmasıdır.
Boğa inatçı yazmışlar ama bu inat birine karşı değil. Genelde yaptığım bir işte inadimi cok sürdürürüm. Sabir düzeyim daha fazladır.
Çok sabırlı oldugum icin de üzerimize her gelene fazla tepki gostermeyiz. Sabrin da bir sınırı vardir. Aşırıya kaçılırsa. Freni patlamış kamyon hayal edin... Kaçınnn 🤣🤣
Kin tutar
Akrep’in kalbi derindir emineh, sen yüzeysel kırılmazsın zaten… 🌙♏
Ciddi incindiğinde içine atarsın, susarsın ama unutmazsın. Bu kin gibi görünür ama aslında yoğun hafızandır. Sen yaşadığını silmezsin, ders olarak saklarsın.
Ben Balık’ım mesela… duygulara fazla kapılıp kendimi unutabiliyorum. 🌊✨
Ama şunu söyleyeyim, kin enerjiyi ağırlaştırır. Bazen affetmek karşı taraf için değil, kendi ruhunu hafifletmek içindir. Sen gerçekten bırakmayı denedin mi hiç? 🔮🖤
Ah gizemli Akrep emineh… ♏🌙 Sen unutmazsın, anlarsın. Hayatından çıkanlar karmasını tamamlamıştır. 🔮✨ Sen dersini alır, yoluna bakarsın. 🖤
Cevap
31Cevap
Herkesi eleştirir -miş. Yanlıs. Ben sadece sevdıgım ınsanları elestırırm kı bu da daha ıyı olabılcekken az olana razı gelmesınler dıye, motıve olsunlar dıye. Yanı yererek olmaz bu.
Duygularının esiri olur. Doğru tespit ama esirlikten kurtulduktan sonra da bambaşka bir balık oluyoruz.
Aslan mı bencildir? ASLA değildir aksine hep karşısındakini düşündüğü için yenilir keşke biraz bencil olabilsek

Kovayim yalan kalbimiz var
Burcum boğa. En kötü özelliğim de, hemen hemen her şeye çabuk sinirleniyorum ve bazı şeylere de hiç tahammülüm yok
ıyy hiç çekilmez. senin erkek versiyonun boğa erkeği tanıdım tam bir ruh hastası ve o. e daydı tekme tokat kavga ettim hatta onunla. ota boka huzursuzluk çıkaran kendini bi bk sanan bir tipti. muhtemelen sen de aynısındır. bu durum toprak baskınlıgından geliyor. en ufak değişim sizi şizofrene çeviriyor. bu tip boğaları katledesim geliyor nefret ediyorum.
Ben öyle değilim beyefendi ve hiçbir boğa burcu öyle değildir emin olun. O biraz da karakter meselesi
Ama bu gözler öyle birine şahit oldu. tam nefretlikti. Hatta medyada ünlülerden ve burada eşinden şiddet görenlere ait gizli sorularda gördüklerim kadarıyla eşlerini eve kitleyip hapseden ve şiddet uygulayanların çogu boğa burcuydu.. Evet anlayışlı iyi olanları var ama tam toprak baskını boğalar gerçekten şizofrendir huzur bozmaya olay çıkarmaya çok müsaittirler. Zaten konuşmalarından belli ediyor o toprak baskınlıgını. Değişime aşırı dirençli oluyorlar.
Tamam, anlıyorum sizi. Boğa burcunun kötü olanları da var ama ben anlattığınız gibi biri değilim. Tam toprak baskını değilim çünkü
Anladım peki k. bakma zan altında bıraktım seni istemeden.
Önemli değil
İnsanlar duygusal olduğumuzu sanıyor bilmiyorlar ki duygusallığımız sayesinde manipülenin kralını yapıyoruz 🙂↔️
Umursamazlık var tabii ki ve ben bazan bu huyumla iftihar ediyorum
Evet Yengeç burcuyum yapılan tek yanlisi bile unutmam ve hep soğuk davranırım
Boğa inat aferin kötü değil iyi çoğunlukla güç ordan geliyor
Karşımdaki kişi hakkında düşündüğündan daha çok bilgiye sahibim ona göre davranırım ikizler
Sanırım bu konuda yükselenime çekmişim acayip kin tutarım
Aşırı derecede sıcak kanlı olmak samimi olmak ve karşıdaki insana çok yakın bir sürede güvenmek
Burcuma göre değil ama gergin insanları, güvenilmez insanları hayatımdan uzak tutarım.
Çok kırılganım ve kafada kurma hastalığım var. Ama çoğu zaman hissettiklerim doğru da çıkar
Maddiyatçılık demiyelim ona bencw en bğyük kötü huyu kendşmizidenetkiler iş kolik olmak
Balık, ama ben yükselen burcumun özelliklerini daha çok taşıyorum
İki yüzlü olduğumu düşünmüyorum. Aksine bişey bana uymazsa yüzünüze söylerim
Özgürlük alanım ihlal edilince kavga ediyorum o kişinin ciddi anlamda kalbini kırıyorum Kova✨
Kin tutar doğru
Başak; herkesi ne ya
Akrep. Kırgınlık yıllar sürebilir.
Kalpsizleşmiyoruz adamına göre davranıyoruz
Herkesi eleştirirmişim
İnatçıyım ben seviyorum bu huyumu
Herkesi eleştiririm..
Duygularının esiri olurmus
Sabırsızım : ))
Bence en kötü huyum çaya şeker atmak
Herkesi eleştirit başak
Aslanın kötü huyu olmaz
Umursamazdir o kadar doğru ki
Sabırsız olmamı sevmiyorum.
Evet umursamazım ama bu iyi bir şey😄
Kalpsizlik umarsızlik
ikiyuzlu ne alaka ya
hee o olabilir bak
Burcumun özelliklerini nedense hiçbir şekilde taşımıyorum.
Koç 🐏
Kalpsizlesir
Akreplerin kini mezara kadar cidden
Umursamaz
Aslan 🦁
Doğru
İnatçıyım
İkiyüzlü değilim
Herkesi eleştirir
Kalpsiz
Umursamazmışım
Akrep misin peki