Yapmam diyerek büyük konuşamam çünkü içime sinmediği halde bazı seçimler vesaire yaptım. O yüzden bazı durumlar çıkış yolu olmadığı durumlarda içimize sinmeyen herhangi bir şeyi yaparız.
Yaptıklarımdan değil yapmadıklarımdan pişman olmak beni geriyor artık. Bugüne kadar hep kaçtım ama bundan sonra sonucu ne olursa olsun, içime sinmeyen bir şey olsa bile vazgeçmem, yaparım.
Benim için çok zor böyle bir durumun içindeysem iç sesim eğer hayır diyorsa yapamam bunu isteğim gider zaten mutlu da etmez. Kanım donar resmen bu konuda çevremdende ısrar görüyorsam hiç bişiy yapmam. İçime sinmeyen birşeye hayatta adım atmam. İnsanın içine sinmeyen birşeyi yapmak istemesine anlam veremiyorum. Duygular ters calışır mı acaba yaşamadım ama bazen içinden çıkılmaz hal alabiliyoruz. Ben genelde istekleriyle hareket eden bi kadın olmadığım için büyük ihtimalle yapmazdım kaçardım uzaklaşırdım. Uzak kalmak birsüre sonra daha net doğru karar vermeyi sağlıyor bir süre düşünülerek hareket etmek daha yerinde pişmanlıktan uzak bir adım olacaktır🤷♀️
Yıllardır ne ayağımın gitmediği yere ne de içimin elvermediği bir işe el atmışımdır. Kararlarım her zaman içime sinmiş, onaylanmıştır zihnimde. Muhtemelen yapmam, isterse bu bir başka kişinin çıkarına olsun.
Bazen içime sinmese de duygusal değil mantığımla yaklaşmam gereken durumlar oluyor. Her mantığıma sığan içime sinmiyor maalesef. Ama bu çok sık yaşadığım bir durum degil.
birçok defa yaptım.. ama belli bir dönem ki tahmin ediyorum 30 dan sonra başladı bu durum.. mutlu olmadığı ortamlarda da beni rahatsız eden insanlarla da görüşmeyi bıraktım..