Kişilik & Karakter Toteminiz var mı? ya da ugurlu geliyor diye yaptiginiz birsey? Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben Besiktaş yenik oldumu maçı ayakta izliyorumBirde altılıda yarış koşacagı zaman arabada ya da motorda isim iner izlerim Toteminiz var mı? ya da ugurlu geliyor diye yaptiginiz birsey? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Ben de Beşiktaş gol yediği zaman oradan çıkıyorum 1 1 Yorumla Jakabo01 1 yıl 😁😁 Yorumla
kübrl Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Hayır, bismillah diyerek başlıyorum o kadar 🤷🏼♀️ 1 0 Yorumla
komikamakişeyegöre Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 101% 1 yıl Konuşmamaya çalışırım o konu hakkında düşünmemeye çalışırım 1 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hahah abart😂Ben de işteyken sıkıldım demem yoksa ağzıma edilir sıkılmiyim diye 0 5 Yorumla Jakabo01 1 yıl Abartmadim gercekten öyle arabada veya motorda oldummu yatiyor oyun. Ayakta oluncada gol atiyor besiktaş 😆😆😆 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Ah işte bana da böyle uğurlu birisi lazım 😋 Yorumla Jakabo01 1 yıl Ne yapmam lazım hemen yapayım Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Şans öpücüğü olabilir Yorumla Jakabo01 1 yıl 😘😘😘😘😘😘 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. hayır yok totemim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben de Beşiktaş gol yediği zaman oradan çıkıyorum
😁😁
Hayır, bismillah diyerek başlıyorum o kadar 🤷🏼♀️
Konuşmamaya çalışırım o konu hakkında düşünmemeye çalışırım
Hahah abart😂
Ben de işteyken sıkıldım demem yoksa ağzıma edilir sıkılmiyim diye
Abartmadim gercekten öyle arabada veya motorda oldummu yatiyor oyun. Ayakta oluncada gol atiyor besiktaş 😆😆😆
Ah işte bana da böyle uğurlu birisi lazım 😋
Ne yapmam lazım hemen yapayım
Şans öpücüğü olabilir
😘😘😘😘😘😘
hayır yok totemim