Kızlara soruyorum: erkek olsaydınız ne yapardınız?erkeklere soruyorum:kız olsaydınız ne yapardınız?
karşı cins olsaydınız, en çok ne yapmak isterdiniz.?
karşı cins olsaydınız, en çok ne yapmak isterdiniz.?
kız olsam:
"kültürün kızlık zarına yüklediği anlama inat doğmuşum" diye durum güncellemesi yapardım, tweet atardım...
aynı anda birden çok erkekle görüşürdüm.
seviştikten sonra performansını değerlendirirdim, boy kıyaslaması yaparım.
kendini herkül sandığı anda kıvanç tatlıtuğ'a övgüler yağdırırım.
aldığım kilolara en ufak bir laf edecek dahi olsa, beni bi sixpackli çocukla kırıştırırken görmesini sağlarım.
yolda kaybolduğumuz zaman, birisine sormasını önerdiğimde beni terslerse bütün yolculuklarda kafasını azimle karıştırırdım.
ayakları kokuyorsa kanepeye gönderirdim.
sofrayı kurmada kaldırmada, bulaşıkta yardım etmezse, yemek listesini "diyet yapıyorum" ayağına sadece yeşil sebze yemekleri ile doldururdum.
sürdüğüm arabaya bir erkek almazdım.
sevişirdim. çok sevişirdim. bir daha sevişirdim. olmadı der yine sevişirdim. her önüme gelenle olmasa da çok fazla kişiyle sevişirdim. ilk başta parası çok olanı, sonra penisi uzun ve kalın olanı, sonra da zeki olanları tercih ederdim.
kesinlikle erkek kuaförüne giderdim, kadın kuaförleri "kırıkları aldırma", "biraz kısaltma", "kat atma" gibi ifadeleri anlamıyor; anlasa da kendilerince yakışacaklarına inandıklarını yapıyor ve sen ne dersen de boş. erkek kuaförleri öyle değildir, sen ne dersen o olur ve "kafana göre yakışanı yap ustam" demediğin sürece fazladan bir makas hamlesi dahi atmaz saçına. ;) ve muhabbetleri on numaradır.
göğüs ve bilimum kullarından kurtulmayan sevgilim olursa, ben de tüy alma sıklığını seyreltirdim..
yaaa.. kız olsaydım, hiç bir erkeği bekletmezdim. ulan arkadaş, hiç bir mantığı yok ya hu. hele hele bir avmde kızlar tuvaleti kapısı önünde hiç bekletmezdim. gitsin bilgisayar oyunları reyonlarına takılsın, onu alırım oradan işim bittiğinde. ne yani be?! çok mu zor..
topuklu giymezdim. makyaj yapmazdım. destekli sütyen giymezdim. el kadar çantalara kamyon kamyon para ödemezdim. takı takmazdım.
kendimi birisine beğendirme çabası ile fazla saçmalamaz, kendimi küçültmezdim.
sevişirdim. sanırım bunu demiştim. ama çok sevişirdim. beceremeyene tekmeyi basardım..
ota boka ulu orta ağlamazdım.
annemi dinlerdim.
cinsel sağlık bilgilerini arkadaşlarımdan değil, eczacıdan doktordan falan alırdım.
iyi sevişirdim. bu farklı, çok sevişirdim değil.. iyi sevişirdim.
bu sevişme konusu abartılı olmuş olabilir ama kız olsaydım taşımakta olduğum x kromozomları yüzünden zaten bi abartıya sahip olurdum.
Şu aşağıda kaşar yorumunu çok gördüğüm için yorumumu tamamen değişiyorum. Listeleyerek yazıyorum iki dakika düşündüm aklıma gelmeyen kalmadı.
1. Güzel olsaydım sexy bir makyaj veya elbiseler giyerek herkesi delirtirdim.
2. Saatlerce yüksek topuklular üzerinde gezerek kadınların onu giydiklerinde neler hissettiğini veya rahat bişeymi olduklarını yada sadece erkeklerin gözünde sexy görüneceklerini hissettikleri içinmi giydiklerini uygulayarak anlamak isterdim.
3. Deri elbiseler pantolon çizme gibi şeylerler fetişistleri peşime düşürmek isterdim aklımı kullanarak vede onların zaaflarını yüzlerce bedavadan kölem olabilirdi :)
Dahası yazmakla çok buraya yazmaya üşeniyorum ama herşeyden önce erkek olmak çok güzel yukarıda yazdıklarım komik veya hayalde olsa cinsiyetimden memnunum.
erkek olsaydımm en basitinden GS'nin her maçına giderdim. Geceleri eve gelmeme imkanları var eve gelmezdim sabahlara kadar atraksiyon yaşardım. ve ben erkeklerin biraraya geldiğinde öküze bağlayarak güldükleri mevzuları öğrenmek isterdim.
genelde mallıklara öküz gibi gülüyoruz. ahmetin o kıza yazarkenki düştüğü hal, mehmetin kaş yapayım derken göz çıkarması. bazen kendimizin andavallıkları. genel olarak böyle yani.
Cevaplara bakınca şunu anladım: kadınlar erkekleri ayakta işeyen bir sevişgen olarak olarak; erkeklerse kadınları sevişmeyengen olarak görüyor.
Ben erkek olsam ne yapardım bilmem ama kadınlara eşya gibi davranmazdım,o kesin.
Cevap
25Cevap
kadın olsaydım.. hmmm... hem de bu ülkede... offfff. kuzey kutbunda tek dişi penguen olurum daha iyi.
Türkiye de kadın olmakdan daha zor olan tek şey vardır, o da insan olmak, bu ikisinden sonra ise 3. sırayı bir bayanın sevgilisi olmak alır. çünkü normalde tek basına olan bir bayana yapılan bütün hayvanlıklar yanında erkek varken de yapılıyor.
yinede kadın olsaydım... yine kadınları severdim, eşcinsel olurdum. Napim erkekleri hıh :)
Şimdi Aklıma türlü türlü şey geliyor. ^o)
Oh ohh Ben bayan olmalıymışım. :):)
Hiç kimse ağlamaz deprasyona girmezdi. ;)
Hangi birini söylesem...
Yakışı olur mu acaba söylesem.. :)
Ayda bir kere saçımı kestirip farklı renklere boyardım. Çok zor oldu ama söyledim (Y).
kız olarak yaratılmış olsaydım taciz etmesinler diye tahrik edici kıyafetlerden uzak durmaya çalışırdım.neden erkekler bana bakıp fantazi yapsınki. :-)
Valla iyiki burdaki erkek arkadaslarimiz kiz olmamislar ya ..
Erkek olsaydim erkek olmanin rahatliklarini yasardim. Killi killi gezmek duygusunu ayrica kisa sacla dus alip iki dkda kurutmanin zevkini yasardim :)
agda makyaj sutyen canta topuklu derdi yok. oh mis. hicbir sey yapmasam da sadece yasasam bile yeter :)
selam güzel bi soru gerçekten ben kız olsaydım bütün samimiyetimle söyliyim erkekleri egitme kursu açardım her branştan egitim verirdim ))))))
Gece yarısı eve dönerdim. Kavga etmek isterdim.
Saçımı uzatırdım. -Uzunken insanların tepkisini merak ediyorum-
yüzümdeki siyah noktaları birleştirip bulmaca çözerdim
erkek olsaydım alayına isyan, bunalım bir kızın evinde sabahlayıp rakı, bira içip delice sarhoş olmak isterdim.
kendimi bayan olarak düşüneyim dedim 2 dk. sanırım psikolojim bozuldu.bayan olmak zor ya:S
Erkek olsam en çok asker olmayı isterdim ne güzel ya sırf bu yüzden erkek olmak isterdim.
astsubaylık okullarına başvuru yaptım olmadı özellikler tutmadı nefes darlığım oldu için almadılar.
ayakta işemek isterdim onun dısında kadın olmak guzel :)
erkek olsam genel eve giderdim:) bişey yapmak için değil. nasıl bi ortam merak ediyorumm:)
anlatırsan dinlemek isterdim:)
Erkeklik ruhuma o kadar oturmuş ki kadın olmayı düşünemiyorum :) olmuyo yani :)
bizim sitenin kızları ne sapıkmışya :D iyiki kız doğmuşlar :D
Karşı cins olsaydım her gün bi kızı tavlardım kankalarıma hava atardım koluma takardım 2 kız haha
Az kaşar olmazdım ha erkeklere gösterir elletmez dim paralarini yerdim :D
Tek takılırdım cıkacak erkek yok derdım bu beyınle ;))
sidik yarışı yapardım ayakta işerken çeşitli figürler yapardım çişimle hahhahaha
erkeklere hll olsun hepside verici takılırmış :D bari biriniz dogru düzgün evlenip coluk cocuga karışın :D
travesti olurdum (basın eksiyi anacım)
İnadına +1
neden eksilediniz lan kesin homofobiklk yaptı di mi. ahahaha.
Süründürürdüm adamları, parmağımda oynatırdım.
amca git torun sev Allahını seviyosan ne işin var burda :D:D:d
Erkek olsaydım ruhuma sahip kadın bulurdum
Bunu erkek olunca anlayip çözmem gerek ki öyle bir kadına gerçekten sahip olmuş olayım
5-6 erkeği birden idare eder sonra onları birbirinle kavga ettirirdim bigüzel
Vallahi ben kendi cinsiyetimden memnunum :D
Yeminle bak acar5255; Adam gibi severdim..
kız olsaydım kaşarlık yapardım :D:DD::D
Regl olurken mastürbasyon yapardım :D ahaha
damsız bar, disco türevi yerlere gitmek isterdim
agreed
Kız olsam ohooo kesin kaşar oldurdum
Bu soruya vereceğim tek yanıt space tuşu.
ev kızı olurdum herhalde ne bılım yaw :D
en byük fahişe ben olurdum :(
eşofmanlarımı giyer öyle dolaşırdım=))
ayakta işerdim. nasıl bişi merak ediyorum :)
öyle merak sadece benimki :)
bazıları sidiğin tamamını işemeden cıkıyo acelesinden :)
ya erkekler hep ayakta işiyor diye merak ettim niye bu kadar büyüttünüz olayı ya ?
Birini deli gbi dovmek isterdim
önüme gelene verirdim herhalde muhtemelen
erkeklere kafa tutardım
tepişen atlar gibi kavga etmek isterim. :))
Lezbiyen bir ilişki yaşamayı çok isterdim
en mantıklısı sidik yarışı :D
kerhaneye gider para kazanırdım :D
Kız olsaydım erkek olmak isterdim.
kilotlu çorap tanga giyerdim
her çiçekten bi bal alırdım :D:D:D
güzel bir soru..
bir kızla sevişirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar