Evvett bir günlüğüne karşı cins olsaydınız ne yapardınız?

Herkesin seviyesi kaderidir. Ama bu düşünce hiç sağlıklı değil, Allah bizi böyle yaratmış, öylesini düşünmek hem ayıp, hemde yanlıştır. Bence bu düşünülmemesi gereken bir konu, günahtan başka bişey içermez. Kadın, erkek fark etmez, doğrular, yanlışlar bir. Kadın kadın kalabilecek, erkek erkek.
Cinsiyet değiştirelim demiyorum. Olayı yanlış anlamışsın. Karşı cins olsaydın napardın diye sordum. Düşünmek neden günah olsun?
Bir günlükte olsa karşı cins olmak istemezdim, eğer kaderim olursa, o zaten benim kadın olsaydım, olacağım şeklimdir. Yani sen ben erkek olsaydım dediğin an, senin yaşamadığın şeyleri düşünmek isterdin. İşte isteme, bu düşünce hiç sağlıklı değil, düşünememen gerekir zaten. Kadın kadınlığıyla kalsın, adam adamlığıyla, birde bunun Allah boyutu var, o yanlış anlayabilir, Allah korkusu olması gerek. Ne kadar alakasının olduğu gayet ortada çünkü.
Cevap
7Cevap
Bolca alışveriş yapar, saçlarım uzun süre sonra bu kadar uzun diye onlarla oynardım
Erkek olsaydım sakallarım olurdu onlarla uğraşırdım. Tras olurdum. Odunsu erkek parfümü sıkar bir günde olsa asker olurdum. 😌
sevap olsun diye önüme gelen her erkeği milli yapardım
Regl olup trip atardim:))
Tost olurdum ya da bisex iliski yasardim
Hoşlandığım kişiye açılırdım.
Hicbisey yapmazdım
Hiç bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?