Gerizekalıyla başım belada ne yapmalıyım?

Biraz uzun olucak ama lütfen sıkılmadan okuyun... Ablamın eşinin, daha onlar sözlüyken gerçek yüzünü gördüm daha o zamandan beni tehdit etmişti o günden itibaren kıllandım zaten bu adama. Ailem hakkında bir sürü heryerde konusuyordu ama aileme iyi gözüküyordu malesef ailem bana inanmıyordu. En son olay olmadan öncede çok tartıştık onunla en son olay 2 sene önce oldu bu sefer ailelerde karıştı işe. Benim kızlığıma sokak ortasında ablamın eşi annesi felan hep laf söyledi bende o sinirle terastan kafalarına eşyaları fırlattım. Ogün bugündür konuşmuyorum. Annem sevgili damadıyla barıştı tabi o şeytanın yüüzünü bilmiyomuş gibi , ben hala küsüm onla ve annesiyle. Özür dilesin barışıyım demiş gerizekalı dilemem bile. Dünde akrabamızın facebookta paylaştığı birşeye yorum attım aradan 1 saat gecmeden aynı şeye o şerefsizde yorum atmış beni sinir etmek yeniden kavga etmek için ne yapmalıyım susmam mı gerek yoksa susmayıp kavga etmek mii. s Bu arada erkek arkadaşımda var ve bu olaya onun karışmasını istemiyorum ama zor tutuyorum onu. s
Gerizekalıyla başım belada ne yapmalıyım?