Güncellemeler
1 yıl
Aramızda hiç buluşma olmadı çünkü çok kötü biri olduğunu biliyorum öfke problemi olduğunu yine beni engelleyip gitti
Güncellemeler
1 yıl
Şimdide sürekli içimde pişmanlık var keşke seytana uyup yazmasaydım bana ona sözü söyleyen birine diyorum kötü her zaman kötü demeki değişmesini beklemek anlamsız :(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
En doğrusu engelleyip kurtulman. Yanlış kişilerden yardım bekleme. Seni daha da derin bir boşluğa çeker.
Bana kötü sözler söyledi hakaret etti ama ben sırf zor durumdayım diye seytana uyup ona yazdım sonuç yine aynı oldu değişen birsey yok kötü her zaman kötü demeki
Kötü tabiatı gereği her zaman kötüdür. Değişmesini beklememelisin. Sen kendine saygı duy ve sevmeye başla. Yol gösteren birisi yok diye üzülme. Yaşadığın olayları anlamak için kendini sorgula. Nerede ne yaptım böyle oldu, ne yapsam olmazdı? Sürekli kendinle konuş asla çelişme. Farkındalık kazandığın an senden güçlü bir kız olamayacak.
Ben çok yalnızım yenemiyorum bu durumu 23 yaşındayım bir kere bile biri sevmedi beni hep böyle durumum oldu bir kere bile çiçek almadım değer görmedim sevilmedim hep konuşma ile kaldı durumum hep kötü insanlar oldu
Ben de aynı olayları yaşadım, yaşıyorum. Seven insan zor bulunur tam anlamıyla. Herkes menfaatine bağlı yaşıyor artık. Sohbet bile edemiyorlar ki kaldı ki senin dertlerini dinleyip ortak olsunlar. İşleri güçleri cinsellik, buluşma. İnsanlıktan uzaklaşmışlar artık.
Bende karışıyım benim derdimi dinlemeyen zor zamanımda yanımda olmayan beni insan yerine koymayan hakaretler eden biri ile cinselik yasamaaya
Evet, olması gereken o ayrıca cinsellik gerekli ve şart değil. Bazı şeyler evlilik sonrasına kalmalı.
Sürekli pişmanlık duyuyorum keşke yapmasaydım diye Şu an yazmasaydim ona içim içimi yiyor öfke pişmanlık eziklik yaşıyorum :(
Geçer bunlar merak etme. Anlık sinir ve öfke, pişmanlık hissetmen normal. Kendini kasma, içinden geldiği gibi yaşa şu an. Geçmişte kaldı artık senin yapman gereken ahh vaaah demek yerine, geleceğini düşünmek. Önüne bakmak.
Yalnızlık insana istemediği şeyler yaptırabiliyor maalesef.
Ben çok yalnızım yenemiyorum bu durumu 23 yaşındayım bir kere bile biri sevmedi beni hep böyle durumum oldu bir kere bile çiçek almadım değer görmedim sevilmedim hep konuşma ile kaldı durumum hep kötü insanlar oldu
Henüz şansınız dönmemiş ama bu asla dönmeyecek anlamına gelmez. Bence umudunuzu yitirmeyin.
Durum buysa geride bırakıp yeni bir pencere aç hayatina
Zor
Bundan sonra yazmazsın boş ver. O kadarda
Kafaya takma. Emin ol o senin kadar bunları düşünmüyordur.
Bencil biri kendinden başka kimseyi düşünmez öfke problemlide
Ya ozaman hiç ama hiç aklına bile getirme.
Sizce ben rezil mi oldum ona yazarak öyle birinden umut bekleyerek
Hayır öyle düşünme. Hata yapmak rezil olmak anlamına gelmez.
Her yerden engelle gitsin. Aklına bile getirme zaten artık.
O Beni engelledi zaten
O zaman daha iyi boş ver sil onu kafanda. Üzüntüden başka bişey kazandırmaz sana.
Burdan mı engellemiş sizi yoksa başka platformdan mı?
Geçmiş olsun kemal her zaman arkanda
Aklini bsina al ve duzgun adam ramaya basla
zor durum neydi ki
Ailemden babam rahatsızlandı onu öyle gördükçe çok üzüldüm zor zamanlar geçirdim ben çok duygusal biriyim ona göre hiç önemli değildi bunlar zaten :(
Konuştuğum kişiye göre önemsiz konulardi bunlar
Gel bana yaz
Engelle bitsin