• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Evlenmeden mutlu yaşamak mümkün mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
109
Yapay Zekaya Sor
Yaşım 27 olucak yalnız devam
Evlenmeden mutlu yaşamak mümkün mu?
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
19 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • No1Princess
    No1Princess Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Valla varya en güzeli öyle, doya doya gez oh karışan yok eden yok. "Eve kaçta geleceksin? O arkadaş kimdi? Sarktı mı o sana? Bir daha o adamla görüştüğünü görmicem ümüğünü sıkarım." Diye soran yok hesap verenin yok, gez dolaş kime ne yani, her şeyi doya doya yaşa, evlenince özgürlüğün kısıtlanıyor, her şeyin belli bir plan üzerinde oluyor uyanış saatin belli uyuma saatin belli, eşinle aynı saatte uyumak zorundasın, ihtiyaçlarını karşılamak zorundasın, çocukların sabah kahvaltısını yemeğini, çorabına kadar giydirmek zorundasın. Akraba ziyaretleri bitmek bilmez, evinde misafir bitmez samimiyetsiz samimiyetsiz hoşgeldiniz demek zorundasın, evin müsait olmasa bile çat kapı giren bir kaynanan olur. "Kız bu evin hali ne böyle?" diye sorar. Çakılırsın yerin dibine. Arkadaşlarınla dışarı çıkacaksındır. Kıskanç koca seni dakikada bir arar bitmedi mi hala işiniz diye sorar. Ya yaz yaz bitmek bak diyorum sana, ÖZGÜRLÜĞÜNÜN KISITLANMASI SENİN KAFESTE TUTULMANDIR NOKTA. Bu cümle her şeyi özetler benden bu kadar.

15
    1 Yorumla
    • Hacker10101
      Hacker10101
      +1 yıl

"Gülü seven dikenine katlanırmış." insan sevdiğini merak eder tabi. Sevmediğin bir insanla evlenirsen tabi mutsuz bir hayat yaşarsın.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• SonbaharSarısı
    SonbaharSarısı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 97%
    +1 yıl

Evlenince mutlu olunuyor diye bir kaide yok. İnsanlar bazen kendıne göre birini buluyor kaybetmek istemıyor evleniyor bazen de çoluk çocuğa karışalım evlenmek hayatın kanunu diyerek evleniyor. Mutlu olan da var olmayan da ama bir gerçek var ki yalnızlık gercekten zor. İlerleyen zamanlarda yanına bir hayat arkadaşı isteyebilirsin.

1
    0 Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 86%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Her şeyden önce evlilik veya evlenmemek bir tercihtir. Atalarımız 'sıcak ahırdan dana kaçmaz' ve 'yüzü güzele 40 günde doyulur ama huyu güzele 40 yılda doyulmaz' derken tatlı dil ve güler yüzün önemine aynı zamanda iyi huylu olmaya teşvik etmektedir. Eş bir kişiyi tamamlamalı, mutluluğunu paylaşıp yardımlaşarak güzel anılar biriktirerek aynı yastığa baş koyarak yaş alındığı sürece evlilik anlam kazanıyor. Çocuk yapmakta önemli elbette ama çocuklar belli bir süre sonra bağımsızlığını ilan edip gidince gene eşler kalıyor bir birine =)) Kısaca evlenip rezil olacağıma evlenmem tek başıma mutlu olmaya çalışırım, mutlu olacaksam evlilik yapmak elbette çok güzel bir şey..

3
    0 Yorumla
  • oblomovunrüyası
    oblomovunrüyası Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

İnsan beraberce birbirini seveceği birisini bulduğu zaman evlenmenin yaşı gelmiştir. Sevmek ve sevilmek de bizi mutlu eder. Yani demem o ki; sevdiğin birisi mutluluğuna mutluluk katar, sevmediğin kişi de hayatı zindan eder. O yüzden evlenmek mi? Evlenmemek mi? Ne zaman evlenilmeli? Soruları önemini yitiriyor.

5
    2 Yorumla
    • baharda_papatttya
      baharda_papatttya
      +1 yıl

Bence en iyi görüş buydu da neyse...

Yorumla
    • oblomovunrüyası
      oblomovunrüyası
      +1 yıl

@baharda_papatttya teşekkür ederim hanımefendi, anlaşıldığım için mutlu oldum

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

81

Cevap

139

Cevap

• catwomm
    catwomm Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28 , eic 94%
    +1 yıl

Evlilikte mutluluk daha zor çünkü iki kişi aynı anda mutlu olmazsa mutsuzluk oluyor. Çağımız problemi insanlar bir şeyleri düzeltmektense yenisini bulmayı tercih ediyor. Aslında Türkiye’de yaşayan kadınların kriterleri oldukça düşük; dayak yememek, aldatılmamak, ilgilenilmek istiyoruz ama bu bile anasının kuzusu erkeklere fazla geliyor çünkü her şeyi yapabilirim hakkımdır diyerek büyüyorlar. Bulaşığını kaldırmaktan aciz ama kendisini evin direği zannediyor. Annesi olmadan yaşayamayacak erkekler evlenip hizmetçi alıyorlar çoğunlukla. Bunların dışında bir erkek bulmak zor. Bulursan bir de üstüne aşık olursan evlenmek mantıklı ama bunun haricinde ne gerek var ki zaten

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Alnı olsa da öpsem yazdiklarinin

Yorumla
    • catwomm
      catwomm
      +1 yıl

Bu arada aşağıda yazdıklarınıda okudum da. 27 asla evde kalma yaşı değil. Daha kendini yeni tanıyorsun, kendine uygun eşi ancak bulursun. Benim çevremde kimse 30u geçmeden evlenmiyor ve hep daha mantıklı kararlar alarak evleniyorlar. Kendini üzme lütfen 💕

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim

Yorumla
  • venustheplanet
    venustheplanet Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 82%
    +1 yıl

Hiç bir insanın, mutlu olmak için evliliğe ihtiyacı yoktur sekerim. Eğer yalnız mutluysan bir karşı cinsin gelip zaman zaman bu mutluluğa ortak olup zaman zaman da o mutluluğun içine etmesine müsaade etmene gerek yok bence. Ama yok ben yalnız başıma mutlu olamiyorum hayatımda birini istiyorum diyorsan aramayı bırak, sen bırakınca hayat senin karşına yeni ve sana uygun birini cikaricaktir. Ama sen yine ben yalnızken nasıl mutlu olacağımı bilmiyorum diyorsan. Tek başına tatile gidebilirsin, sinemaya gidebilirsin eğlence mekanlarına tek başına gidebilir ve tek başına eğlenmeyi öğrenmeye bu küçük adımlarla başlayabilirsin. Mutluluk, huzur gibi duygulari yaşayabilmek için evlenmem gerekmiyor. Sen nasıl yasamak istiyorsan o şekilde yasa. Başkalarının baskısına kulak asma, içinden ne geliyorsa onu yap. 🌺🌺

2
    0 Yorumla
  • Loves10
    Loves10 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Tercih meselesidir ve mutlu olmak pekala mümkündür. Evlilik mutluluğu beraberinde getirmez hem yalnız hem mutlu olmak için nasil ki cabalamak gerekir evlilikde de böyledir ancak hayat arkadaşı edinmek kafa dengini bulmak ve beraber ömür yaşamanın artıları da saymakla bitmez. Benim gönlüm herkesin ruh eşini araması ve bulunca da evlenmesinden yana. Bekar halam var 70 yasinda bazen diyorum keşke evlenseydi çocukları olsaydı torunları olsaydı hayattaki tüm varlığı yeğenleri evi parası emeklilik maaşı var ama biz mutsuz olduğunu biliyoruz ne yazık ki hayattan zevk alamiyor. Koskoca bir ev ağrıyan bacaklar tutmayan kollar baka hesabındaki para ve yalnızlık. Hüzünlü geliyor bana. Bunun yanında sayfiye yere yerleşmiş kendi yaşıtları ile cay bahçelerinde akşamlayan kimseler de mevcut karar kisinindir ne diyelim.

0
    0 Yorumla
  • afacan37
    afacan37 Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 99%
    +1 yıl

Sosyal çevrem varsa sadece gündelik hayatta sadece zamanını geçirirsin. Herkes sana zamanını ayıracak değil. Her an müsait olmayabilirler. Bu arkadaşların sadece gündüz gözüyle görebilirsin. Ya karanlık çöktüğünde. Tek arkadaşın yalnızlık ve gece olacak. Seni dinleyecek kimse olmayacak. Unutma ki insanın yalnızlık iradesi de Mum gibidir. Çabuk tükenir. Sürekli o Mum' u değiştiremezsin. Bir gün o da bitecek.
    Unutma ki iyi olduğun zamanlar da sadece arkadaşların olacak. Senin iyi gününde de, kötü gününde de omzunu yaslayacağın bir hayat arkadaşı gerekecek. Bir SOKAK LAMBASI gibi seni hep aydınlatacak, Sana o lambanın içinden bakıp içini ısıtacak salih bir eş.

0
    0 Yorumla
  • Cercevesız_Fuat
    Cercevesız_Fuat Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 56%
    +1 yıl

Yaşım 38 aktif spor hayatım var az ve öz çevreye sahibim maddi kaygılarım yok olmadı şükür.. Yani mutluyum tabiki hayatın içini doldurabiliyorum.. Fakat bütün bu düzenimi bozucak birini bile bile sırf çocuk olsun kafası ilede hayatıma almam.. Hayatıma alacağım kişi şu an ki düzenime renk katmalı zorlastirmamali kolaylastirmali..

3
    1 Yorumla
    • priwateman
      priwateman
      +1 yıl

Dogru soze ne denirki

Yorumla
  • SomeBodySomeOne
    SomeBodySomeOne Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Bu biraz ekonomik özgürlükle ve kendi tarzına uygun yaşayabilmekle ilgili.

ekonomik özgürlüğü varsa yalnızlık problem olmaz. Yalnızlığı problem eden, zaten istediğin gibi yaşayamıyorken, bir de hayatında kimsenin olmamasını düşünmen. Tek başına iyi bir hayat kurmayı bilmek lazım ;) (yalnızlığın ordinaryus profesörü olarak bu dediğime güvenebilirsin)

1
    0 Yorumla
  • Zevahir06
    Zevahir06 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Evlenip mutsuz olmakta var tabiki ama yalnızlık zordur eğer doğru insanı bulursan evlilik daha güzel iki bedende tek vücut olmak huzuru artırabiliyor...

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ümidim kalmadı artik

Yorumla
    • Zevahir06
      Zevahir06
      +1 yıl

Daha 27 yaşındasın önünde kocaman yıllar olacak ve bu yılları umutsuzluk içinde geçirmek yakışmaz...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ümit edince beklentin oluyor ve hayal kırıklığı yasiyorsun

Yorumla
    • Zevahir06
      Zevahir06
      +1 yıl

Haklısın beklentiler yoruyor insanı beklenti içinde olmamak lazım bazen ummadığımız anda geliyor buluyor bizi bazı şeyler tamda umudumuzu kaybedeceğimiz anda..

Yorumla
  • Hâmuş9400
    Hâmuş9400 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Ben de Aralık'ta 28'ime gireceğim aday adayım bile yokm Açıkçası bu konu biraz karışık ve çok yönlü bir konu. Yine de güçlü durup önce donanım kazanmalı, kendinizi geliştirmelisiniz. Gerisi nasib.
    Sorunun asıl cevabına gelecek olur isek;
    Tercih edilmiş bir yalnızlıkta şâyed yanlışa meyil var ise o zaman sakat. Evlilik çok matah birşey değil fakat elzem bence

1
    1 Yorumla
    • Murat-31
      Murat-31
      +1 yıl

Konuşmamiz mümkün mü?

Yorumla
  • Sorusordumm01
    Sorusordumm01 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Eğer kendinle mutluysan sorun yok yani mutlu devam edebilirsin Ancak bu sana bağlı yani zaman içerisinde tek başına olmaktan sıkılıp aynı evde biriyle yaşamak isteyebilirsin veya bir çocuk çocuğunun olmasını isteyebilirsin O senin bileceğin bir şey Sonuç olarak Bazı insanlar ömür boyu bekar kalmayı tercih eder bazıları bir süre sonra artık evleneyim eşim olsun çocuğum olsun der En erken yaşta ani Bu sana bağlı Ama evlenmeden de İnsan Mutlu olabilir bence

1
    0 Yorumla
  • GothicLady
    GothicLady Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 56%
    +1 yıl

Nasıl yaşadığına bağlı şu an evli değlm ama mutluyum ama sevglim var istesek evleniriz de henüz erken

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

28 yaşında misin

Yorumla
    • GothicLady
      GothicLady
      +1 yıl

24

Yorumla
  • Riffi
    Riffi Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

İlla birisi çıkıcak karşına umudunu yitirme. Yalnız Ken de mutlu olursun tabi ama bu mutluluğu biriyle paylaşmanın yeri daha farklı.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle ama yaşımin geçtiğini düşünüyorum artik

Yorumla
    • Riffi
      Riffi
      +1 yıl

Bende olucam 29 😅 çokta geçmiş değil öyle daha var bir iki yılın 🙃

Yorumla
  • Diğerkâm1i
    Diğerkâm1i Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Kişiye göre değişir. Ben hayatımda beni anlayabilen, benimle eğlenebilen, benimle sohbet edebilen, benimle yaşlanabilecek biri olsun isterim. Bu insanı gerçekten bulursanız evlilik en güzel şey bence:)

2
    0 Yorumla
  • 00Hsn00
    00Hsn00 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Yaşım 27 oldu. Geçmişinde ilişkilerimdw oldu. Doğru biri olmadan evleneceğime doğru biri olduğuna inanacağım birini beklemeyi tercih ettim. Mutsuz da değilim. Doğru biriyle olunca daha da mutlu olabilirim.

2
    0 Yorumla
  • Naz_006
    Naz_006 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl

Daha dinc daha mutlu olursun ama. bir yere kadar.
    Anne baba göçüp gidince varsa kardeşlerde evlenip yuva kurup çocukları sevince ister istemez özenir insan.
    Ama bir bakmışsın yaşın geçmiş içine bir pişmanlık oturur.
    Yaşanır yaşanmasına ama bir yerden sonra sıkar gençken belli olmaz ama bi 50 oldun mu başlar pişmanlık.

0
    0 Yorumla
  • ozelguvenlik15750
    ozelguvenlik15750 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 91%
    +1 yıl

evlenmenin önemi batılı ülkeler de önemini kaybediyor genellikle hoşlandıkları erkekler ile bir süre birlikte yaşarlar sonra ayrılırlar, böylelikle gayri meşru aile düzeni ortaya çıkar, ama bu insanı yine de mutlu eder bu ise batının özgür insan yönlerini gösterir

0
    0 Yorumla
  • Çİftruhlu
    Çİftruhlu Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

tabi ki, mutluluk senin hayattan ne beklediğinle alakalı. eğer evliliği bir amaç haline getirirsen, evlenmezsen mutlu olamazsın.
    ODTÜde okumak istiyorken Hacettepe kazanırsan mutlu olamazsın.
    mutlu olmak için beklentilerine göre hareket ediceksin ya da beklentilerini değiştireceksin.

0
    0 Yorumla
  • uomoitaliano
    uomoitaliano Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 61%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Planlı hayatın varsa sürekli mutlu olabilir sosyal aktivitelerin iş hayatın düzenli arkadaşların tstillerin ama çevreyi gözetleyen biriysen illa bir gün birilerine bakıp neden ben böyle değilim diyebilirsin

1
    0 Yorumla
  • cann22
    cann22 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

Mümkün tabiki. Hayatına nasıl yön verdiğinde alakalı bişey bu. Ayrıca,"Evlilik mutluluk getirir.” diye de garanti bişey yok. O, senin seçiminin ne kadar mantıklı ve doğru olduğu ile bağlantılı bir durum.

1
    0 Yorumla
  • sapkadaki_kedi
    sapkadaki_kedi Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Mümkün tabi evli olanlar mutlu sanki çoğu mutsuz bekarlık sultanlık bea😂

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayırlısı diyelim dimi

Yorumla
    • sapkadaki_kedi
      sapkadaki_kedi
      +1 yıl

Aynen umarım sizin için hayırlısı olur çok mutlu olursunuz 💜

Yorumla
  • Taurussx
    Taurussx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Bende 27 yaşındayım evlenmekten korkuyorum evlenecek düzgün erkek yok hepsinin psikolojisi bozuk yalnızlık güzel şimdilik

2
    1 Yorumla
    • omerozden00
      omerozden00
      +1 yıl

Gözlerin hangi renk?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Evlenmek bir şirket kurmak gibi bişi. İnsanları devletin inekleri yaptığına inanıyorum evlenmenin. Evli insanlar devlete daha çok vergi verdiğinden ve daha çok şey üretmek zorunda kaldığından evlenmenin yasallaştırıldığı ortada. Kısacası devletin lehine bir durum olduğundan yasal kanunlarla destekleniyor. Bildiğiniz kar etme arzusu bu.

0
    0 Yorumla
  • CanerGök
    CanerGök Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Evlilik hayati bir zorunluluk değil ama ileride ihtiyaç duyabilirsin. Mutlu olmak seninle ilgili merak etme.

1
    0 Yorumla
  • bbthr
    bbthr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 94%
    +1 yıl

Bir yere kadar mutlu olursun sonra yalnız hissetmeye başlıycaksın.

2
    0 Yorumla
  • öreke
    öreke Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

Bi süre sonra olmuyor. Bebek ile hayatina yenilik katmak istiyorsun

2
    0 Yorumla
  • azbuzdeğilçokbuz
    azbuzdeğilçokbuz Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

şaka bir yana yalnızlığı yaşlandığında anlıyorsun. gençken hiçbir şey umrunda değilken yaşlanıyorsun ve bakıyorsun yanında kimse kalmamış. tek başına mutlu olabilirsin ama hayat arkadaşı gerçekten önemli.

0
    0 Yorumla
  • Yarımelma_
    Yarımelma_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Aslında evlenmeden yalnız yaşamanın iyi tarafları olsada insan bazen ömrünü geçirebileceği yol arkadaşı, ruh ikizi vs. Olmasını istiyor.
    Gerçek şu ki insan her türlü mutlu olabilir yeter ki huzurlu olsun.

0
    0 Yorumla
  • ErRyan0
    ErRyan0 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 52%
    +1 yıl

En iyisi o. 27 yaşındayım bende ve çok güzel bir hayatım var. İş, arkadaş, eğlence tam olarak istediğim gibi 32 33 yaşlarına kadar da evlenmeyi düşünmüyorum. Gezip tozmaya yeji yerler yeni kültürler keşfetmeye devamm

0
    0 Yorumla
  • Besteler
    Besteler Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl

Mutluluk vitrinde duruyor, evlilik ya da bekarlık mutlu olmak için bir kriter değil. Mutlu olmak için tek kriter vardır o da fedakarlıktır, verilen emektir. Yoksa o mutluluğu vitrinden seyredip duracağız.

0
    0 Yorumla
  • Fang0000
    Fang0000 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 97%
    +1 yıl

Mümkün. Önemli olan hayatını nasıl yaşamak istediğin. Ama unutma önemli olan mutluluğun onda yanda bunda bulunması değil senin mutluluğu ne olarak gördüğün. Evli de olsan bekarda olsan mutlu olmayı bilmiyorsan olamazsın

0
    0 Yorumla
  • -MST-
    -MST- Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Alakasi yok fakat dogru insan olursa mutluluguna huzurda katar.

1
    0 Yorumla
  • İşinDoğrusu
    İşinDoğrusu Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 67%
    +1 yıl

Mutlu yaşanır, ancak illa ki bir zaman buna ihtiyacın olduğunu hissedersin.

1
    0 Yorumla
  • hintlimintli
    hintlimintli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 103 , eic 100%
    +1 yıl

Kesinlikle mümkün:) evlenip mutsuzluktan ölmektense bekar kalmak her zaman daha iyidir. Aşktan gözü dönmeyen insan evlenmesin bence diğer türlüsü sözleşmeli birliktelik oluyor 😇

1
    0 Yorumla
  • KhalTrex
    KhalTrex Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 566 cevap paylaştı.

Eğer hayallerini gerçekleştirirsen çok daha mutlu olursun kanka.

1
    0 Yorumla
  • mdeniz3827
    mdeniz3827 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Ben 27 yasındayım işim var ama mutlu değilim bekarlıktan tek basına yaşıyorsun hastalansan kimse duymaz seni evine giderken sıcak çorban yok çarsıda dolasırken yanında birisi yok ama paran varsa yurt dışına gide biliyorsan mutlu olursun ama belli zamandan sonra bir aday isteyeceksin

1
    0 Yorumla
  • mavilight
    mavilight Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Bir yere kadar mutlu olursun ama bir gün hayatı paylaşacak kişiyle hayatın daha mutlu daha güzel olabilir o yüzden zamanın geldiyse evlen.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Geçtiğini düşünüyorum kimse de yok hayatimda

Yorumla
    • mavilight
      mavilight
      +1 yıl

Daha 27 geçmemiş bence 30 sonrasına bırakma sen birini bul evlen umarım bulursun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Insallah

Yorumla
  • furkan_yavuzyilmazz
    furkan_yavuzyilmazz Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Aslında geç kalmadınız bence 30 a kadar kadar yolu var

1
    0 Yorumla
  • İlhan_06
    İlhan_06 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Senin yaş geçmek üzere zaren. 30 dan sonra anca boşanmış, çocuklu veya yaşlı erkek denk gelir. Elini çabuk tut yoksa evde kalıcaksın.

1
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl elimi çabuk tutucam

Yorumla
    • İlhan_06
      İlhan_06
      +1 yıl

Orasını bilemem. Ama evlenilecek bir erkek bulup nikahı bastırman lazım.

Tipin boyun kilon falan nasıl? Bakmıyo mu erkekler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Minyonum aksine gençler bakıyor, 164 45 kiloyum iyi de giyinirim, ama kimseye yanaşmıyorum evde kalmis ona buna atlahan kız imajı vermek istemiyorum.

Yorumla
    • İlhan_06
      İlhan_06
      +1 yıl

Henüz evde kalmadın. 30 u geçtiğinde şöyle 32-33 olduğunda evde kalmış olursun.

Kendini de çok kasma. Rahat ol. İstediğin bişey varsa yap. Yanaşan kişiyi tanımak istiyorsan tanı. Dikkatli ol tabi ama çevrende gözüne kestirdiğin ve sana yanaşanlarada şans vermeyi dene

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle bir baskı yaratıldı ki Artık evde kaldığımi düşünmeye basladim, aslında benim durumumda bir sürü insan vardır sonuçta herkes 25 yaşında kadar evlenmiyor

Yorumla
    • İlhan_06
      İlhan_06
      +1 yıl

O baskıyı hissedebiliyorum. O baskıyı biraz gör tanı anla ama o baskının seni hataya sürüklemesini de istemem.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya ben evlenmek istesem on kere evlenirdim ama sonuçta çok ciddi bir karar ve ben de hiç kolay bir insan degilim, tek basima da güçlüyüm ama insan diyor bir ömür böyle gecmez

Yorumla
    • İlhan_06
      İlhan_06
      +1 yıl

Ya kuzum saçmalama tabiside geçmez yalnız.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dua et bana o zaman :)

Yorumla
    • İlhan_06
      İlhan_06
      +1 yıl

Dua ile olmaz bu işler. Sende biter bu iş. Yazsana bana konuşalım.

Tanışmak veya seks konuşmak gibi bir amacım yok.

Yorumla
  • sedomania
    sedomania Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 55%
    +1 yıl

elbette mümkün. mutlu yaşamak için evlilik bir kriter değildir ki.

1
    0 Yorumla
  • pecuse
    pecuse Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

sanki hava su, elbette mümkün şahsen ben 30 yaşındayım ve düşünmüyorum.

1
    0 Yorumla
  • Gvn_kc
    Gvn_kc Takip Et
    Bilge Yaş: 47 , eic 69%
    +1 yıl

Kendini nasıl mutlu hissediyorsan o şekilde yaşa hayat senin

1
    0 Yorumla
  • babilgüzeli
    babilgüzeli Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 92%
    +1 yıl

Tabi ki de mümkün. Hayat evlilikten ibaret değildir. Nice mutsuz evlilikler var, öyle olacağına mutlu bir bekar olursun daha iyi. Hayata biraz da pozitif bak🌺

0
    0 Yorumla
  • Üşüyenbuz
    Üşüyenbuz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Ewet tabiki mümkün neden olmasin dön ve etrafina bi bak evlilerin haline bak sevgili ayagina takilanlara bak kim mutlu? Evlilik cok eminseniz atilmasi gereken bi adımdır egr bu adimi yanlis art

0
    1 Yorumla
    • Üşüyenbuz
      Üşüyenbuz
      +1 yıl

yanlis atarsaniz cok pisman we mutsuz olursunuz tek basinada mutlu yasamak pekala mümkündür

• azbuka
    azbuka Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 55%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.

Gayette mümkün ancak şunu belirtmek gerekir ki insan fıtratı dolayısı ile bir eş ile mutlu olması daha kolay ama gel gör ki günümüzde problemli insan okadar çokki insanın yalnız olası geliyor

0
    0 Yorumla
  • Selmiraa
    Selmiraa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

Bi işi varsa kendi ayaklarının üstünde duruyorsan evlenmeden de mutlu olursun. Hem her evlenen mutlu olmuyor. Seni mutlu edecek biri illa karşına çıkacaktır zaten

0
    0 Yorumla
  • Sessizsedasızgitmek
    Sessizsedasızgitmek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl

Maddi imkanım ve daha az kötü bir babam olsa anasını bile ağlatırım. Mutluluk olayının evlilikle bir alakası yok

1
    0 Yorumla
  • Makınelıtufek
    Makınelıtufek Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 324 cevap paylaştı.

Kesnlıkle gec kalanlar pişman evlnmden hayat olmaz bunu uzmanlar soyluyor

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yuva gibisi yokta gec kaldık iste

Yorumla
    • Makınelıtufek
      Makınelıtufek
      +1 yıl

Olsun gec sayılmaz cok inceleme adam olsun yeter sana defer vereni kabul et sende

Yorumla
  • Bladeruner
    Bladeruner Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 34%
    +1 yıl

Filmi yapiliyor bunlarin artik anlamiyor musunuz yanliz yasayanlarin psikolojisi bozuk sapık ruhlu sizofren oluyorlar yani yanliz olmuyor

0
    0 Yorumla
  • Haruhi
    Haruhi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 95%
    +1 yıl

Mutluluk sadece evlilik ile elde edilecek bir şey değil esasında ama siz bunu böyle görüyorsanız bu sizin bileceğiniz bir şey...

0
    0 Yorumla
  • priwateman
    priwateman Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 31%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Evlilik sart degilki evli olupda mutsuz olanlarin sayisi evli olupda mutlu olanlarin sayisindan kat ve kat fazla

0
    0 Yorumla
  • siyah-incii
    siyah-incii Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 49%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Elbette mutlu yasamak mumkun,
    yalnizken kendinle mutlu olamiyorsan esinlede olamazsin.

1
    1 Yorumla
    • YUNUSEMRE_06
      YUNUSEMRE_06
      +1 yıl

Çok doğru bir yorum tebrikler. Maalesef şimdi insanlar mutlu olmasını bilmiyor hayatlarına aldıkları insanı da mutsuz bırakıyorlar.

Yorumla
  • sebepsizyasamak
    sebepsizyasamak Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 56%
    +1 yıl

Evlenmek,çocuk doğurmak bir yaşam biçimidir ama sen kendi yaiam biçimini de yaratabilirsin :')

1
    1 Yorumla
    • İzmirgeceleri35
      İzmirgeceleri35
      +1 yıl

Evet herks sbeverwmez ama. eksik mutsuz umutsuz hisseder

Yorumla
  • oyunadamı2
    oyunadamı2 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Mümkün tabiki fakat içgüdüsel olarak çocuk sahibi olup mutlu olmak bir ruh hasletidir.

0
    0 Yorumla
  • M-B-B
    M-B-B Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 95%
    +1 yıl

Evlenelim. 🙂
    Şaka bir kenara nasip kısmet yolun açık olsun.

0
    0 Yorumla
  • kahveligünler_
    kahveligünler_ Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Tabikide ama güzel bi isin olursa oh mis gezersin tozarsın

0
    0 Yorumla
  • BŞKNTLİ
    BŞKNTLİ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

18 gün olmuş 18 gün sonra Kesin manita yapmıştır😂😂😂 mümkün

0
    0 Yorumla
  • Geceyi_SevenKız
    Geceyi_SevenKız Takip Et
    Bilge Yaş: 125 , eic 80%
    +1 yıl

Boşuna mı demişler bekarlık sultanlık diye evlenme kız

0
    0 Yorumla
  • MertCeylantepe
    MertCeylantepe Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 44%
    +1 yıl

Ben 21 yaşındayım ve mutluyum bu halde kalmak keyifli

0
    0 Yorumla
  • beyazyakalıanarşist
    beyazyakalıanarşist Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 94%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Her evlenen mutlu olmadığı gibi evlenmeyen de mutsuz olmayabiliyor

0
    0 Yorumla
  • nzkzmsnsn
    nzkzmsnsn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 87%
    +1 yıl

rsp degilsen asla mutlu olamazsin evlenmeden

13
    0 Yorumla
  • bildiginbekar
    bildiginbekar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 86%
    +1 yıl

Bence mümkün benim de yaş 26 evlendim boşandım. . .

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (160)
Devamını Gör(205)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Evlenmeden mutlu yaşamak mümkün mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evli ve mutlu olmak mümkün mü? 8 cevap verildi
Evlenmezseniz mutlu olabilir misiniz? 3 cevap verildi
İnsan hiç evlenmeden de mutlu olur mu? 25 cevap verildi
Aşık olmadan da mutlu bir evlilik mümkün mü sizce? 82 cevap verildi
Bir insan tek başına evlenmeden mutlu olabilir mi? 5 cevap verildi
Evlenmeden yaşamak mümkün mü? 56 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşk mı lazım para mı?
  • Sevgiliniz size "beddua etse" terk eder misiniz?
  • Sevgiliyle aynı evde yaşamaya karşı mısın?
  • Ölmüş birini sevmeye devam eder misin?
  • Flörtünüz sosyal medya hesaplarınızı kapatmanızı istese tepkiniz ne olurdu?
  • Nasıl bir duygu içindesiniz? ?
  • Senin Burç Hangi Takımlı Çıktı?
  • Karakter mi, karizma mı?
  • ​Sadakat mi, tutku mu?
  • Gece dediğin nasıl olur?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨