Saçma geldi biliyorum ama detaylı düşünün.
Bekar biri mesela yaşlilık dönemi falan sıkıntılı geçmez mi sizce?
Bekar biri mesela yaşlilık dönemi falan sıkıntılı geçmez mi sizce?
hayır gayet mantıklı ben avrupai düşünüyorum türk kafası ile değil bizim alt katın karşı dairesinde bir kız bir erkek kalıyor mesela bazen kızlı erkekli grup halinde kalıyorlar bunlar notmal şeyler biraz avrupa tarzı düşünün avrupada mesela böyle değil rahat ne güzel :)
yaşım 33 henüz evlenmedim
yaşanılabilir elbet
ancak insan bazen hayatında birisine ihtiyaç duyuyor
Genelde çwvresindekiler evli çocuklu vs olacağından kendini yalnız hissedebilir kişi yaşanır tabi ama evlenmemiş tanıdıklarımda gördüğüm şey şu pişmanlıkları çocuk noktasında bu duyguyu yaşasaydım diyolar
Benim hocam 32 yaşına geldi ailesiyle yaşıyor kendisi din öğretmeni olduğu icin evlenmeyi düşünmüyor halindrn gayet memnun valla ama tek yaşlanmak da zor hayat arkadaşı lazim ailen bir gun olmayacak çünkü
Cevap
38Cevap
Bᴇɴ ʙᴇᴋᴀʀ ᴋᴀʟᴀᴄᴀɢɪᴍ sᴏɴsᴜᴢᴀ Kᴀᴅᴀʀ ,
Sᴇᴠᴅɪɢɪᴍ Vᴀʀ Aᴍᴀ OɴᴜɴLᴀ Mᴀʜsᴇʀᴅᴇ Kᴀᴠᴜsᴀᴄᴀɢɪᴢ. Bᴇɴ ONDAN Bᴀşᴋᴀsɪʏʟᴀ Yᴀᴘᴀᴍᴀᴍ. Sᴏɴᴜᴄᴛᴀ , Sᴇᴠᴍᴇᴅɪɢɪɴ Bɪʀɪʏʟᴇ MᴜᴛLᴜ Oʟᴀᴍᴀᴢsɪɴ Öʏʟᴇ Dᴇɢɪʟ ᴍɪ? Bᴇɴ Hɪᴄ̧ Oʟᴀᴍᴀᴍ O Yᴜ̈ᴢᴅᴇɴ Bᴇᴋᴀʀɪᴍ Çᴏᴋ Şᴜ̈ᴋᴜ̈ʀ Vᴇ Sᴏɴᴜɴᴀ Kᴀᴅᴀʀ ᴅᴀ Bᴏ̈ʏLᴇ OLᴀᴄᴀᴋ.
ᴋᴀʀᴀʀʟɪʏɪᴍ
Ben de tam aksini düşünüyorum, çocuk sahibi olma planın olmadığı sürece evlilik bence çok gereksiz. İnsanlar pekala evlenmeden de gayet iyi şekilde yaşayabilir.
Simdi yaslilar evi var, intiyarligi fazla kafaya takmayin. Ayrica ihtiyarlayacagimizi pek bilemiyoruz.
Çok zor ya bilmiyorum. Cidden belli bir yaştan sonra bir hayat arkadaşı gerekiyor insana. Yaşlılığımı yalnız geçirmek istemiyorum
Mümkün neden olmasın ama yaşlanınca sıkıntı olur dediğin gibi yaşlılara bakıyorum da hepsi ilgi istiyor toplu taşımada sohbet etemye çalışan amcalar teyzeler :))
bence mümkün kaç yaşında öleceğimizi biliyor muyuz? hayır o zaman olası bir durum.
Tabii ki mümkün. Kendine baktığın sürece yaşlı da olsan sıkıntı çekmezsin.
Erkek için çok sıkıntı değil ama , bayan için sıkıntılı bir durum.
Evlenmeden yaşamadığım biriyle evlenmem. Aynı evin içinde yaşamamışsan tanımamışsındır, evlenmek tanımak için çok geç olabilir 😌
gençken herkes hayatını yaşamalı doymalı her şeye 30-35 den sonra evlenmeli bence.
Bana göre evlilik kutsal bişey bu yüzden böyle bişey düşünmüyorum
Yaşlılığın bilmem ama en zor olanı yalnız yaşamaktır. Tavsiye etmem.
Sence mümkün mü illaki birini isticeksin birilerini görünce çocuklu aile
Evlilik sunnetmis bnde bekarim ama yalnizlik Allaha mahsus bir durum evlenince hayat bir baska guzel olur
48 yaşına kadar geldim mümkün bundan sonrasını bilemem :)
yalnızlık zor, yalnızlığa alıştıktan sonra hayatı biriyle paylaşmak daha da zor kuzum
Mumkun yaşayan niceleri var tercih meselesi
Olabiliyor ama ben istemem tabi orası ayrı...
Ne sıkıntılı geçicek en güzeli bence
Evlenmek istemiyorum sonsuza kadar
Mümkün ama dostların olacak.
Evlilikten daha mantıklı gibi
Mümkün. Yalnız olursun tabi.
Mümkün bence daha iyi olur
Geçmez mi hemde fena geçer
Yaşayabilirsin ama bir yerden sonra bıkarsın bence
Yalnızlık allaha mahsus
Evlen sen evlen yanlız yaşanmaz
Yaşlılıkta zor ama yaa😀
seks olayını nasil yapacaksin ozaman