Raga coronaya hastalansa ne bilim Allah korusun coronaya falan yakalansa biraz rötuşla sahneye çıkartılıp sadece ağzını oynatması söylenerek şarkı dublajıyla Raga diye yutturulanilir halka 😀
Yahu pandemide adam gezemiyor, yolumuz Bodrum Marmaris diyemiyor, zaten sanatçı örnek olması lazım oda senin benim gibi tv karşısında cips ve benzeri neşriyat yiyiyor tahminimce... Kilo alması normal ben bile pandemiden önce 83 kiloyken şimdi 91 olmuşum...
Ragaya bir şey olsa ne bileyim hasta falan sözleşmeli konseri olsa onun yerine rahatlıkla yüzüne ve giyimine bir rötuş yaparak sahnede sadece ağzını oynatsa ve arkadan şarkı dublajı yapsalar senin bile anlamana imkan olmayacak şekilde Ragadan farksız hale gelecek bir malzeme görüyorum ben 😀 Belki yakından bakınca evet daha yakışıklı 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
La yok diyecektim bu fotolar benziyor ama Ragga Oktay'ın şimdiki hali ile alakası yok
Raga coronaya hastalansa ne bilim Allah korusun coronaya falan yakalansa biraz rötuşla sahneye çıkartılıp sadece ağzını oynatması söylenerek şarkı dublajıyla Raga diye yutturulanilir halka 😀
Kanka artık Ragga kilolu yutturamazsın
Ama hala sempatik sayende bir bakayım dedim... https://www.youtube.com/watch?v=AWs3BnoEA0Y yenilerin /99’unu hala cebinden çıkaran yetenek 😀
Gözlüğümde hala çıkarmamış 1999 yılında takmıştı 😀
Kanka yine kilo vermiş sanki en son yıldız Tilbe ile şarkı çıkardığında kilolu idi
Yahu pandemide adam gezemiyor, yolumuz Bodrum Marmaris diyemiyor, zaten sanatçı örnek olması lazım oda senin benim gibi tv karşısında cips ve benzeri neşriyat yiyiyor tahminimce... Kilo alması normal ben bile pandemiden önce 83 kiloyken şimdi 91 olmuşum...
Oktay alt alt alt sanayisi falan
Arka Türk malı Danilo orjinal İtalya ama konsept aynı... üretici firmada benziyor herhalde 😀
Raga 100’de 100 yerli tıpkı Togg gibi 😀
Alakası yok.
İyi bak ama
Sempatikliği gülüşü falan tipitip aynı 😀!!!
Zorlama. Alakası yok. Danilo yakışıklı sayılır, diğeri çirkin baya baya.
Ragaya bir şey olsa ne bileyim hasta falan sözleşmeli konseri olsa onun yerine rahatlıkla yüzüne ve giyimine bir rötuş yaparak sahnede sadece ağzını oynatsa ve arkadan şarkı dublajı yapsalar senin bile anlamana imkan olmayacak şekilde Ragadan farksız hale gelecek bir malzeme görüyorum ben 😀 Belki yakından bakınca evet daha yakışıklı 😀
Ben neyini benzetiyorum acaba sence🤔
Bilemem
Gözlük içindeki tebessümlü gözleri ve yüz ifadesi sanırım 😀
O kim la
Ayıp ayıp Raga Oktay’ı tanımıyormusun? Nasıl tanımazsın çikolata kız 😀
Yani hiç eski turkcell reklamı falandamı izlemedin