Bana brezilyalı yarışmacıdan yakışıklı gelince kendimi garipseyip sormak istedim aşk meşk yok😂Adamın çok farklı bir havası var mesela gözlüksüz yakışıklı olmaz bence, saçını sıfıra vursa yine olmaz.. Türk erkeği gibi giyinse de olmaz ama tarzı duruşu çok hoş geliyo garip olan ben miyim merak ettim..
Avrupa'da yaşayın gelin TV ye çıkın, sıradan bile olsanız binanda gündeme milyonlara sevgili yaparlar. Tabi ordan gelen sıradan insanda bu yoğun ilgi ve şöhret kazanç karşısında " la uolum ben siradanim " demiyor fırsatı değerlendirip sömürüyor paraciklari
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu adamın öyle bir kafada olduğunu düşünmüyorum türkiyeyi çok seviyor ünlü olayım da şunları sömüreyim diye mi gelecek
O niyetle geldi demedim ki. Yakışıklı. degil dedim. Ayrıca geldikten sonra sömürme boyutuna getiren. bizim. medyamiz. adam kendi somureyim niyetine gelmedi
O kadar derin tanımadığım için karakter olayını bilmiyorum... Yalnız hayatı ile ilgili.. İstanbul da bir pizzacı dükkanı açtığını ancak ekonomik sorunlar nedeniyle kapattığını işletemediğini , ve sonrasında medyada Yemek programları hazırlayarak Tv dünyası denen kirli dünyaya adım attığını... Acun Ilıcalı ile tanıştığını ve Tv yıldızı haline dönüştüğünü biliyorum... Bize topluma lanse edilen yönü ise sempatikliği... yoksa izlenmez ki.. Kapitalist düzen..:)