6 yaşında babasını kaybetmiş. 4 ağabeyi, 3 erkek evladı vefat etti. Ona bir evlat acısı daha yaşatamam.
1|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Şu an hiçbir şey yok bulamıyorum birşey sen bana söyler misin ipin ucundaki birisi hayata bağlanması için bir sebep
0|0
0|0
Soran
1 ay
Bende ipin ucundayım ve yaşamak için sebep arıyorum :)
Görüş sahibi
1 ay
Babam annemi annem babamı aldatıyor ikiside karaktersiz 10 yil önce tamamen ayrıldım onlardan en sevdiğim kişi dedem di onuda iki yıl önce kaybettim hep iyi birisi olabilmek için herkese yardımcı olmaya çalıştım ama artık aldığım nefesde bile zorlanıyorum boşuna yaşıyor gibi hissediyorum hiç tanımadığım birisi ortada bir şey yokken senin tipini diyerek sovebiliyor beni de Allah yarattı ama hor görsünler diye değil dimi 28 yıllık yaşantım var beni tanıyanlar ne kadar iyi olduğumu biliyor ama hepsi iyiligimden faydalanmaya çalışıyor ne yapacam ben
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
8246 yaşında babasını kaybetmiş. 4 ağabeyi, 3 erkek evladı vefat etti. Ona bir evlat acısı daha yaşatamam.
Bende ipin ucundayım ve yaşamak için sebep arıyorum :)
Babam annemi annem babamı aldatıyor ikiside karaktersiz 10 yil önce tamamen ayrıldım onlardan en sevdiğim kişi dedem di onuda iki yıl önce kaybettim hep iyi birisi olabilmek için herkese yardımcı olmaya çalıştım ama artık aldığım nefesde bile zorlanıyorum boşuna yaşıyor gibi hissediyorum hiç tanımadığım birisi ortada bir şey yokken senin tipini diyerek sovebiliyor beni de Allah yarattı ama hor görsünler diye değil dimi 28 yıllık yaşantım var beni tanıyanlar ne kadar iyi olduğumu biliyor ama hepsi iyiligimden faydalanmaya çalışıyor ne yapacam ben
Sınırlarını koru
Umut
Tutunacak dal...
Hiçbirisi kalmadı
Ölümü bekliyorum sadece
Mantıklı fhdtdi
Ne sacma
@redson sanane jsjaja
Dogru banane
Aga be
Sağlığım
Oksijen