Kişilik & Karakter Sizi hayatta tutan şey? büşbüş6161 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Pek olumlu yorum yok maalesef. Umarım zaman geçtikçe fikriniz değişir. Sizi hayatta tutan şey? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. hayallerdi. 0 0 Yorumla
латус Takip Et Xper 3 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aklımdan çıkartmadıklarım ve çıkartmak istemediklerim sadece. Yoksa inan tutmaya dahi değmez bir hayat, bu hayat. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Son zamanlarda hiç bir şey. Kolay ve acısız ölüme hayır demem. 0 4 Yorumla büşbüş6161 +1 yıl Her şeye rağmen hayat yaşamaya değer. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değmez. Bu ülkede değmez Yorumla büşbüş6161 +1 yıl Benim durumum da bu ara aynı maalesef. Yine de böyle düşünmeyin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maalesef. Kaybedenler kulübü gibi hayatımız var. Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İlahi adalete olan inancım 1 4 Yorumla büşbüş6161 +1 yıl Kesinlikle. _Güneş____00 +1 yıl Cidden buna inancım olmasa gidip bir uçurumdan aşağıya kendimi atardım büşbüş6161 +1 yıl Öyle düşünmeyin. Umarım Allah karşınıza hep iyi insanlar çıkarır. _Güneş____00 +1 yıl Amin. İyi insanların karşısına iyilerin çıkması dileği ile...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
hayallerdi.
Aklımdan çıkartmadıklarım ve çıkartmak istemediklerim sadece. Yoksa inan tutmaya dahi değmez bir hayat, bu hayat.
Son zamanlarda hiç bir şey. Kolay ve acısız ölüme hayır demem.
Her şeye rağmen hayat yaşamaya değer.
Değmez. Bu ülkede değmez
Benim durumum da bu ara aynı maalesef. Yine de böyle düşünmeyin.
Maalesef. Kaybedenler kulübü gibi hayatımız var.
İlahi adalete olan inancım
Kesinlikle.
Cidden buna inancım olmasa gidip bir uçurumdan aşağıya kendimi atardım
Öyle düşünmeyin. Umarım Allah karşınıza hep iyi insanlar çıkarır.
Amin. İyi insanların karşısına iyilerin çıkması dileği ile...
Hayatın ta kendisi yeterli
Hiç bir şey
Kadınlar ve alkol
kendim
Bir çift me me
Tutan bisey yok
ailem annem babam