Kişilik & Karakter Sizi hayatta tutan şey ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Seni hayatta tutan sebepler neler 🌸 Güncellemeler1 yıl Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Teşe Güncellemeler1 yıl Teşekkürler 😄 Sizi hayatta tutan şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. beni hayatta tutan bir şey yok 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 759 cevap paylaştı. Hiçbir sebep yok gerçekten. Sadece bazen ilerde istediğim hayatı yaşayabilirim belki umuduyla yaşıyorum 1 0 Yorumla
Okan_evl_ist Takip Et Xper 5 Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Sevdiklerim ve kendi canım... Hayat herşeye rağmen güzel. Ve bu zorluklara rağmen yaşamak daha bi güzel 1 0 Yorumla
isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Her zorlukla beraber bir de kolaylık olduğunu bilmek (inşirah suresi) 2 0 Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% 1 yıl iç huzurum. arasıra yalpalasamda dengemi buluyorum ve hayata devam diyorum. 1 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İlerde güzel şeyler yaşayacağıma inandığım için şu an bu kadar pozitifim belki 1 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı. her şey şükür hayatımdan memnunum umarım 200 yıl yaşarım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl intihar etmek günah olmasa denerdim sanırım Allah affetsinannem babam sağ ama kardeşlerim daha bi baskın geliyorlar, onlar tutuyor sanırım 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Hayallerim, hedeflerim 1 0 Yorumla
Sudex35 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl Biraz umut ve sevdiklerim. (annem babam kardeslerım) 1 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiçbir şey. Dipteyim şu an 2 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bizzat kendim. 1 0 Yorumla
Olgarss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 61% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı. Can tasyorum inancım bide 1 0 Yorumla
Hakan5581 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 653 cevap paylaştı. Vallaha bi sebep yok yaşıyoruz işte öyle . 1 0 Yorumla
KSninSefiri Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Beni şu an hayata tek bağlayan şey ailem 0 0 Yorumla
Kenank07 Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 526 cevap paylaştı. Yok denecek kadar az aslında 😐 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ailem 💙 2 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Ailem, sevdiklerim 1 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hersey 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Kızım ve umutlarım 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Ailem 1 0 Yorumla
adımsevimli Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 646 cevap paylaştı. Nefesim 1 0 Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Aile en büyük hediye 1 1 Yorumla MK18811938 1 yıl Teşekkürler sagolun Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Annem babam kardeşim yiğenim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl mecburiyet 1 1 Yorumla Okan_evl_ist 1 yıl Olur mu hiç.. Öyle demeyin🥺 Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı. Organlarim 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Allah'a olan inancım 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bisey yok. 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sigara çay 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
beni hayatta tutan bir şey yok
Hiçbir sebep yok gerçekten. Sadece bazen ilerde istediğim hayatı yaşayabilirim belki umuduyla yaşıyorum
Sevdiklerim ve kendi canım... Hayat herşeye rağmen güzel. Ve bu zorluklara rağmen yaşamak daha bi güzel
Her zorlukla beraber bir de kolaylık olduğunu bilmek (inşirah suresi)
iç huzurum. arasıra yalpalasamda dengemi buluyorum ve hayata devam diyorum.
İlerde güzel şeyler yaşayacağıma inandığım için şu an bu kadar pozitifim belki
her şey şükür hayatımdan memnunum umarım 200 yıl yaşarım
intihar etmek günah olmasa denerdim sanırım Allah affetsin
annem babam sağ ama kardeşlerim daha bi baskın geliyorlar, onlar tutuyor sanırım
Hayallerim, hedeflerim
Biraz umut ve sevdiklerim. (annem babam kardeslerım)
Hiçbir şey. Dipteyim şu an
Bizzat kendim.
Gülecek şeyler olması
Can tasyorum inancım bide
Sabır. şükür. tevekkür
Vallaha bi sebep yok yaşıyoruz işte öyle .
Allah korkum yoksa gitmiştim
İntiharın afsız günah olması
Beni şu an hayata tek bağlayan şey ailem
İman im elhamdülillah
Yok denecek kadar az aslında 😐
Ailem 💙
Her şey
Ailem, sevdiklerim
Ailem, ailem, ailem.
Hersey
Esen rüzgar
Kızım ve umutlarım