Sorum irkeklereee :)) ama kızlar da yorum yazabilir
güzel ama şirin,tatlı bir sevgili mi, güzel ve seksi bir sevgilimi?
ayrıca ciddi düünüyorsnz
güzel ama şirin,tatlı bir sevgili mi, güzel ve seksi bir sevgilimi?
ayrıca ciddi düünüyorsnz
güzel ve şirin tatlı tercihimdir ve ayrıca nazlı olması çok önemli konuşması olsun hareketleri olsun nazlı oldumu tamamdr benim için :) size şöyle söyliyim seven erkek bana gore kıza seksimi diye bakmaz o gozle bakmamalı o kız onun artık namusu gibi gormeli bu gözle değilde onu hayatı boyunca yaşatacakmış gibi bakmalı ona saygı gosterip her istediğini verebilmeli bunun icinde seksiliğe gerek yok :)
güzel şirin tatlı akıllı zengin asil şanslı siyahi sabırlı anlayışlı romantik sarışın zarif billur sesli yürürken devlet gibi yürüyen kumral güvenilir merhametli yüreği sadece insan sevgisiyle değil aynı zamanda hayvan ve doğa sevgisiyle dolu esmer ve mümkünse az konuşan olsun ok sonuncusu saçma oldu.
sexi kadın erkeği cezbeder..
güzel kadın etkiler,
zeki kadın hayran bırakır...
ama anlayışlı kadın erkeği kazanır..
hepsinden biraz olsun yerine göre olsun isterler genelde
Cevap
8Cevap
bakın sunu unutmayın sevimli kızla evlediken sonra soğursun cunku sevimliligi yatakta bir halta yaramaz ama sexy nerde ne yapacagını bilen kıza doyamazsın sex olmayan bir kız her zaman kaybeder sevimli kıza boylu balık etli falan bırakın artık bu işleri tek bir gerçek var unutmayın
bence şirin tatlı zeki ve anlayışlı huyu suyu olursa neden ciddi düşünmeyeyim ki :) Çünkü güzellik seksilik gecici ama huy ve anlayış kalıcıdır. yaşlanınca bile :)
şirin güzel ve sexy, çirkin bi kız sexy gelmiyor ne kadar gogsu kalcası boyu ollculerı perfect de olsa.
mumkunse bıraz guzel bıraz şirin biraz uzun biraz sexy biraz leblebi birazda tuzlu fıstık koy
Gerçekten seven adama sevgilisi hem güzel, hem şirin hem de seksi gelir.
irkek derken yeni bir nesilmi bu cevabım Doğal olsun bahçedeki kimyasal görmemiş kirazlar gibi tatlı ve güzel
şirin,tatlı bir sevgili diyorum..Çünkü çok güzel ve seksi kadın daima başıma dert oldu. edindiğim tecrübelerim bu:(ne yazık ki... Kıskanç olmadım fakat günlük gazete ise benim için fark etmez, zaten ertesi gün o bana ben ona yabancıyız:)
Kafası ve kendi güzel bir insan olsun her kılığa ayrı ayrı girer zaten ehe
güzel ve zeki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar